Varín – Slovan Bratislava 0:8 (kon.) | MŠK Tesla Stropkov – Dunajská Streda 0:3 (kon.)
koniec
MŠK Tesla Stropkov
0:3 (0:1)
DAC 1904 Dunajská Streda
Streda 19.08.2015, 17:00 • Štadión MŠK Tesla Stropkov • Slovenský pohár - Slovnaft cup • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V závere druhého polčasu hostia z Dunajskej Stredy pridali ešte dva góly a tak po výhre 3:0 postupujú do ďalšieho kola! Domáci hráči si však zaslúžili potlesk domácich tribún, držali sa v zápase statočne. Hostia síce zahodili množstvo šancí, avšak aj výsledok 3:0 hovorí jasnou rečou.

    Ďakujeme za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera! O 19:00 sa hrá dohrávka Fortuna ligy medzi Ružomberkom a Trnavou, aj z tohto zápasu Vám ponúkame on-line textový prenos! Dočítania priatelia. (18:54:54)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Dunajská Streda dala gól!

    Tak napokon sme sa v nadstavenom čase dočkali ešte jedného gólu! Dunajská Streda sa tak dostáva do vedenia 3:0, čo je už rozdiel triedy. Priamy kop Štepanovského našiel RÓBERT POLIEVKA, ktorý dáva svoj druhý gól v tomto zápase! Tréner hostí Tomislav Marić mal tak šťastnú ruku pri striedaní!
     
    90+1
    Hostia budú zahrávať priamy kop, jeho exekútorom bude Peter Štepanovský.
     
    90
    Hlavný rozhodca Roland Weiss napokon nadstavuje ešte dve minúty!
     
    89
    Zápas sa už v podstate len dohráva, hostia sú pri lopte a kontrolujú hru.
     
    88
    Dunajská Streda dala gól!

    Napokon je tu vytúžený druhý gól DAC, ktorý už určite znamená víťazstvo hostí! Jurčo sa dostal ku lopte, poslal z ľavej strany center na RÓBERT POLIEVKA a striedajúci hráč hlavou pridal druhý gól hostí a aj druhý gól tohto zápasu!
     
    86
    A mohlo byť vyrovnané! Veľké zaváhanie obrany hostí mohol potrestať striedajúci Danko, ktorý sa dostal do samostatného úniku na brankára hostí, ale situáciu zakončil najhoršie ako sa len dalo, loptu brankárovi doslova len prihral!
     
    84
    Nebezpečná situácia pred domácou bránou, druhý gól DAC však nevidíme! Jurčo sa po peknej akcii ocitol sám pred domácim brankárom, avšak prepálil celú bránu aj s brankárom!
     
    83
    Zraneného Stephensa, ktorý bol vystriedaný, musia lekári DAC stále ošetrovať a obväzujú mu ruku! Uvidíme, aká napokon situácia s futbalistom DAC bude.
     
    82
    Do útoku sa zakrátko dostali hostia, Polievkov center však žiadneho adresáta nenašiel, lopta tak putuje na kopačky domácich futbalistov.
     
    80
    Vachaľ poslal prízemnou prihrávkou loptu na Mihoka, ten ihneď pálil z prvej, brankár hostí Tujvel však strelu na bránu vyrazil do bezpečia. Išlo vôbec o prvý pracnejší zákrok brankára DAC v zápase.
     
    79
    Nebezpečný priamy kop za domácich bude zahrávať Vachaľ.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Štepanovský (FC DAC Dunajská Streda).
     
    78
    Brankár hostí Tujvel, ktorý veľa práce v zápase nemá teraz zaváhal pri malej domov a hostia budú mať k dispozícii nebezpečnú štandardku!
     
    77
    Futbalisti DAC sa aj naďalej snažia o druhý presný zásah, ten by im dodal väčšieho pokoja do hry. Domáci sa však prezentujú výbornou defenzívou, v mnohých prípadoch však pri nich stálo aj veľké šťastie.
     
    76
    Stephens napokon v hre pokračovať nemohol a tak museli hostia pristúpiť ku striedaniu. V hre už pokračujeme ďalej, pri lopte sú hostia.
     
    75
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Stephens, prichádza Horváth.
     
    74
    V osobnom súboji sa zrazil domáci futbalista Petrišin so Stephensom, obaja hráči sú za postrannou čiarou ošetrovaní.
     
    73
    Futbalisti Stropkova sa však prezentujú sympatickou hrou, sem tam sa im podarí aj nejaká tá útočná akcia, čo domáce publikom odmení potleskom. Domáci prehrávajú len o jeden gól, do konca zápasu ešte nejaký ten čas ostáva.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 6. Sarr, 88. Polievka, 90+2. Polievka

    Karty:   26. M. Dolutovský (STR) – 40. Kwin (DUN), 50. F. Dolutovský (DUN), 78. Štepanovský (DUN)


    MŠK Tesla Stropkov: Hažer – Dolutovský, Petrišin, Pavlík(K), Vachal, Bochin, Burcák, Mihok, Jakubčo, Dolutovský, Lehocký
    Náhradníci: Varchol (NB) – Sivák, Tabiš, Demčo, Poľák, Danko, Špak

    DAC 1904 Dunajská Streda: Tujvel – Asanovič, Pačinda, Ľupták(K), Kwin, Sarr, Pambou, Brašeň, Štepanovský, Jurčo, Stephens
    Náhradníci: Milošovič (NB) – Michalík, Krišto, Horváth, Černák, Polievka, Szarka

    Rozhodca: Roland Weiss – Erik Weiss, Peter Mihalík