Crystal Palace – Arsenal 1:2 (kon.) | Manchester City – Chelsea 3:0 (kon.)
koniec
Manchester City
3:0 (1:0)
Chelsea FC
Nedeľa 16.08.2015, 17:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 2. kolo
Predzápasové kurzy
    85. FERNANDINHO - 3:0
     
    85
    Manchester City dal gól!
    Tak a o zápase je rozhodnuté. Manchester City strieľa tretí gól, domáci útočili, ale Chelsea loptu bez problémov domácim zobrala. Fábregas však spravil obrovskú chybu, keď loptu prihral priamo súperovi, k lopte sa dostal FERNANDINHO, ktorý tvrdou a presnou strelou zýšil už na 3:0.
    79. Vincent KOMPANY - 2:0
     
    79
    Manchester City dal gól!
    Hneď po striedaniach zahrávali domáci rohový kop, loptu od rohovej zastávky poslal David Silva, Branislav Ivanovič si nepostrážil VINCENTA KOMPANYHO, ktorý si vyskočil na na center a loptu hlavou umiestnil od tyče do siete za chrbát brankára Begoviča. Ivanovič dnes hraje veľmi zlý zápas.
    31. Sergio AGÜERO - 1:0
     
    31
    Manchester City dal gól!
    Hra nám poriadne naberala tempo. Najpv bola v tlaku Chelsea, no domáci získali loptu a poriadne zatlačili Chelsea Londýn, až dostal skvelú prihrávku pred šestnástku SERGIO AGUERO, ktorý si výborne vymenil loptu z Yaya Tourém a pustil sa medzi troch až štyroch hráčov hostí a výborne vystrelil k ľavej tyči a prekonal Begoviča a dostáva tak City do vedenia v tomto výbornom zápase.

    Tomáš Podávka

    Góly: 31. Agüero, 79. Kompany, 85. Fernandinho

    Karty:   33. Kompany (MAC), 45+2. Fernandinho (MAC), 52. Y. Touré (MAC), 90+1. Mangala (MAC) – 48. Ivanović (CHE), 81. E. Hazard (CHE)


    Manchester City: Hart – Sagna, Kompany (C), Mangala, Kolarov – Y. Touré, Fernandinho – Navas (66. Nasri), Silva, Sterling (79. Demichelis) – Agüero (83. Bony).
    Náhradníci: Caballero – Zabaleta, Nasri, Bony, Demichelis, Clichy, Iheanacho.

    Chelsea FC: Begović – Ivanović (C), Cahill, Terry (C) (46. K. Zouma), Azpilicueta – Fàbregas, Matić – Ramires (64. Cuadrado), Willian (79. Falcao), E. Hazard – D. Costa.
    Náhradníci: Blackman – K. Zouma, Falcao, Mikel, Cuadrado, Rémy, Loftus-Cheek.

    Rozhodca: Martin Atkinson