Barcelona – Sevilla 5:4 (po pr.)
koniec po predl.
FC Barcelona
5:4 (3:1)
FC Sevilla
Utorok 11.08.2015, 20:45 • Boris Paichadzis Erovnuli Stadioni, Tbilisi • Super Cup
    115. PEDRO - 5:4
     
    115
    Barcelona dala gól! Katalánci zrejme rozhodujú dnešný zápas. Messimu síce priamy kop nevyšiel, následne ale Argentínčan tvrdo vystrelil čím poriadne natiahol brankára Beta. Ten loptu len vyrazil pred PEDRA RODRIGUEZA, ktorý dáva mimoriadne dôležitý gól.
    81. KONOPLJANKA - 4:4
     
    81
    Sevilla dala gól! Tak to je neuveriteľné. Barcelona stráca trojgólový náskok a Sevilla je zrazu v hre o európsky Superpohár. Ciro Immobile využil chybu barcelonskej obrany krásne našiel JEVHENA KONOPLJANKU, ktorý tak vyrovnáva na 4:4.
    72. GAMEIRO - 4:3
     
    72
    Sevilla dala gól! Tak ešte budeme svedkami poriadnej drámy. KEVIN GAMEIRO premieňa penaltu a náskok Barcelony je už len jednogólový.
    57. REYES - 4:2
     
    57
    Sevilla dala gól! Tak tento gól prišiel ako blesk z jasného neba. Vincent Vitolo z ľavej strany poslal center do pokutového územia, Mascherano sa nedohodol s Mathieuem, čo využil JOSÉ ANTONIO REYES.
    52. SUÁREZ - 4:1
     
    52
    Barcelona dala gól! Nepoučitelná Sevilla opäť inkasuje. V priebehu pár sekúnd druhýkrát stratila loptu v rozohrávke a pyká za to. Sergio Busquets zachytil prihrávku Trémoulinasa, našiel LUISA SUÁREZA, ktorý už nemal problém pridať štvrtý gól Barcelony.
    44. RAFINHA - 3:1
     
    44
    Barcelona dala gól! Sevilla totálne prepadla v obrane. Luis Suárez sa ocitol v úniku a sám postupoval z polovice ihriska na Beta. Ten jeho pokus zneškodnil, no Uruguajčan ďalej pokračoval v akcii. V päťke našiel cez Kronha-Dehliho nabiehajúceho RAFINHU, ktorý dostal loptu do brány.
    16. MESSI - 2:1
     
    16
    Barcelona dala gól! Hviezda LIONELA MESSIHO opäť zažiarila. Messi dáva v priebehu deviatich minút dva góly z priamych kopov. Tentokrát obstrelil múr, mieril síce na Betovu stranu, no portugalský gólman napriek tomu opäť inkasuje.
    7. MESSI - 1:1
     
    7
    Barcelona dala gól! Tak to je futbalová nádhera. LIONEL MESSI napodobnil svojho kamaráta Énera Banegu a jeho čarovnou lavačkou prekonal Beta. Portugalský brankár nemal šancu.
    3. BANEGA - 0:1
     
    3
    Sevilla dala gól! Fantastický úvod Sevilly. ÉVER BANEGA nádherne namieril a krásnou strelou ponad múr otvára skóre zápasu. Marc-André ter Stegen sa ani nepohol a Barcelona tak od tretej minúty prehráva.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 7. Messi, 16. Messi, 44. Rafinha, 52. Suárez, 115. Pedro – 3. Banega, 57. Reyes, 72. Gameiro, 81. Konopljanka

    Karty:   71. Mathieu (BAR), 94. Pedro (BAR), 119. Alves (BAR) – 14. Krychowiak (SEV), 87. Coke (SEV), 90+2. Banega (SEV), 119. Krohn-Dehli (SEV)


    FC Barcelona: ter Stegen – Dani Alves, Piqué, Mascherano, Mathieu – Rakitić, Busquets, Iniesta – Messi, Suárez, Rafinha.
    Náhradníci: Bravo – Bartra, Adriano, El Haddadi, Ramirez, Sergi Roberto, Pedro

    FC Sevilla: Beto – Coke, Rami, Krychowiak, Trémoulinas – Krohn-Dehli, Banega – Reyes, Iborra, Vitolo – Gameiro
    Náhradníci: Rico – Mariano, Kakuta, Luismi, Suárez, Konopljanka, Immobile

    Rozhodca: Collum – McGraith, Connor