Alkmaar – Amsterdam 0:3 (kon.) | Willem II – Arnhem 1:1 (kon.)
koniec
Willem II Tilburg
1:1 (0:0)
SBV Vitesse Arnhem
cz Nedeľa 09.08.2015, 16:45 • Koning Willem II Stadion, Tilburg • Holandská Eredivisie • 1. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Červená karta
     
    90+3
    Červenou kartu vidí v samotném závěru střelec jediné branky Arnhemu, Denys Olijnik, který poslal loktem k zemi Funso-Kinga Oja.
     
    89
    Střídání v týmu Willem II Tilburg: ze hřiště odchází Frank van der Struijk, přichází Guus Joppen.
    86. Individuální akce Achenteha brankou neskončila
     
    86
    Parádní individuální akci předvedl na levé straně Rochdi Achenteh, který se dokázal odpoutat od dvou protihráčů a následně vyslal střelu z velkého úhlu. Kostat Lamprou byl však na svém místě!
    83. Souboj Achenteha s Mathieu
     
    83
    Domácí Jonathan Mathieu spadl ve vápně po souboji s Rochdi Achentehem. Hlavní rozhodčí však penaltu pískat nehodlá, což se nelíbí domácím hráčům!
     
    82
    Jak jsme již avizoval, Arnhem provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Milot Rashica, na jehož místo přichází Đurđević.
     
    78
    Domácí celek provádí své druhé střídání v dnešním zápase! Lesly de Sa pro dnešek dohrál a na jeho místo míří Justin Mathieu.
    74. Denis OLIJNIK - 1:1
     
    74
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Tak už nemají, Vitesse Arnhem totiž vyrovnává na 1:1! Milot Rashica obešel na pravé straně van der Struijka a postupoval vpřed. Následně poslal do vápna centr, který si zpracoval DENYS OLIJNIK a přesnou střelou k tyči nedal brankáři domácího celku šanci!
     
    72
    Druhou změnu provádí také Vitesse Arnhem! Kouč Peter Bosz posílá ze hřiště Valeriho Kazajšviliho, na jehož místo přichází mladý srbský ofenzivní záložník Danilo Pantić!
     
    71
    I domácí trenér Jorgen Streppel provádí první střídání! Ze hřiště odchází střelec zatím jediné branky, Erik Falkenburg, kterého nahrazuje Robert Braber!
     
    65
    Peter Bosz poprvé v tomto zápase střídá! Ze hřiště odchází Isaiah Brown, který nepředvedl ideální výkon. Na jeho místo nastupuje brazilský útočník Nathan!
    64. Erik FALKENBURG - 1:0
     
    64
    Willem II právě vstřelil branku!
    Willem Tilburg jde zaslouženě do vedení! Rohového kopu se zhostil Stijn Wuytens, jehož centr na přední tyči prodloužil Živković. Před brankou stál pohotový ERIK FALKENBURG, který dopravil míč do sítě!
     
    63
    Ze střední vzdálenosti vypálil Stijn Wuytens, který napálil břevno! Následnou ránu Falkenburga vyrazil Room na rohový kop!
     
    61
    Druhou žlutou kartu domácího celku dostává Lesly de Sa, který ošklivě přišlápl nohu Kelvinu Leerdamovi! Hlavní rozhodčí malou chvíli váhal, nicméně následně kartu udělil.
     
    54
    Domácí se poprvé ve druhém poločasu dostali na dostřel branky Rooma a hned z toho byla zajímavá příležitost! Bruno Andrade si dokázal ve vápně udělat prostor a vyslal přízemní střelu, ta skončil těsně mimo!
     
    38
    Hostující stoper Kevin Leerdam před malou chvílí velmi ostře zajel pod nohy Leslyho de Sy a zaslouženě vidí žlutou kartu!
     
    36
    Deny Olijnik zatáhl míč do středu hřiště a následně poslal krásnou křížnou přihrávku na Milota Rashicu. Útočník původem z Maroka vyslal velmi dobrou střelu, kterou však Lamprou vyrazil!
    34. Proti střele Bakera dokázal zasáhnout Lamprou
     
    34
    Na počátku útočné akce Arnhemu byl Lewis Baket, který si na hranici vápna narazil s Kazajšvilim a postupoval do vápna. Následnou přízemní střelu anglického záložníka brankář Lamprou vyrazil!
    26. Rashica nasměřoval svou střelu pouze do tyče
     
    26
    Velmi symptickou akci předvedl Milot Rashica, který prošel středem hřiště kolem trojice protihráčů a následně vypálil. Jeho rána skončila na tyči!
    18. Střela Kazajšviliho brankou neskončila
     
    18
    Po delší době zahrozili také hostující fotbalisté! Na pravou stranu dostal míč Isaiah Brown, který výborně načasoval přihrávku na Valeri Kazajšviliho. Jeho střela z první však mířila pouze doprostřed branky, kde stál připravený Lamprou!
    9. Tvrdý zákrok Peterse, za který si vysloužil žlutou kartu
     
    9
    První žlutou kartu tohoto zápasu dostává domácí stoper Jordens Peters, který skočil pod nohy Marvelouse Nakamby! Zasloužená žlutá karta!

    Jan Havlovic

    Góly: 64. Falkenburg – 74. Olijnik

    Karty:   9. Peters (WLM), 61. de Sa (WLM) – 38. Leerdam (ARN)   90+3. Olijnik (ARN)


    Willem II Tilburg: Lamprou – van der Struijk (89. Joppen), D. Wuytens, Peters (C), Koppers – S. Wuytens, Falkenburg (71. Braber), Ojo – de Sa (78. Mathieu), Živković, Andrade.
    Náhradníci: Meul – Ligeon, Braber, Mathieu, Pluim, Joppen, Vleugels.

    SBV Vitesse Arnhem: Room – Diks, Kašia (C), Leerdam, Achenteh – Kazajšvili (72. Pantić), L. Baker, Nakamba – Brown (65. Nathan), Rashica (82. Đurđević), Olijnik.
    Náhradníci: Velthuizen – Đurđević, Nathan, Pantić, Lieftink, M. Osman.

    Rozhodca: Kamphuis – van de Ven, Polman