Kazaň – Sturm Graz 1:1 (kon.) | Qäbälä – Limassol 1:0 (kon.) | Keşla FK – Bilbao 0:0 (kon.)
Omonia Nikózia – Brøndby 2:2 (kon.) | Trabzonspor – FK Rabotnički 1:1 (po pr.) | Odd – Elfsborg 2:0 (kon.)
Shmona – Liberec 0:3 (kon.) | Göteborg – Belenenses 0:0 (kon.) | Strømsgodset – Hajduk Split 0:2 (kon.)
Rosenborg – Debrecín 3:1 (kon.) | Vorskla Poltava – Žilina 3:1 (po pr.) | Başakşehir – Alkmaar 1:2 (kon.)
Minsk – Zürich 1:1 (po pr.) | Larnaca – Bordeaux 0:1 (kon.) | Vaduz – Thun 2:2 (kon.)
Kodaň – Jablonec 2:3 (kon.) | Saint-Étienne – Târgu Mureş 1:2 (kon.) | Zorja Luhansk – Charleroi 3:0 (kon.)
Arnhem – Southampton 0:2 (kon.) | Atromitos – Štokholm 1:0 (kon.) | Željezničar Sarajevo – Liége 0:1 (kon.)
Giurgiu – West Ham 2:1 (kon.) | Trnava – Solún 1:1 (kon.) | Slovan Bratislava – FK Krasnodar 3:3 (kon.)
Dortmund – Wolfsberger 5:0 (kon.) | Aberdeen – Almaty 1:1 (kon.) | Novi Sad – Sampdoria 0:2 (kon.)
Légia Varšava – Kukësi 1:0 (kon.) | Guimarães – Rheindorf Altach 1:4 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
3:3 (0:2)
FK Krasnodar
Štvrtok 06.08.2015, 20:15Európska liga (predkolá) • 3. predkolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Fedor SMOLOV - 3:3
     
    90+3
    Krasnodar dal gól!
    FEDOR SMOLOV v nadstavenom čase vyrovnáva a ukončuje tento bláznivý zápas! Smolov krásne trafil pravý horný roh, Mucha sa lopty dotkol, jednoducho ale nemal šancu strelu vyraziť. Je koniec, 3:3!
     
    90+3
    Rusi pokračovali v aktivite, Achmedov bol pred päťkou a Podaný ho potiahol za dres, je tu druhý pokutový kop Krasnodaru!
     
    90+2
    Na opačnej strane veľká šanca Rusov, Smolov sa uvoľnil na pravej strane a krížnou strelou z hranice šestnástky sa snažil obstreliť Muchu, ten krásne vyrazil!
     
    90+1
    Tak ešte mohol Slovan vykresať nádej na postup! Štefánik si na hrudi spracoval vysokú loptu pred šestnástkou a vypálil volejom k ľavej žrdi, Dikan vyboxoval!
     
    90
    Slovan to vzadu otvára, Wanderson sa preštrikoval cez dvoch obrancov a už bol sám pred Muchom, ten skvele vystihol jeho kľučku a doslova mu uchmatol loptu spod nohy!
     
    88
    Zdalo sa, že Slovan sa ,,zašije" na ľavej strane, potom ale prišiel center Oršulu a Vittekov volej zo stredu šestnástky, po zablokovanej strele kope Slovan roh!
     
    87
    Je to skvelý druhý polčas, šanca za šancou! Teraz predviedli brejk Rusi a Smolov zakončoval z pravej strany, jeho krížna strela zo šestnástky len o centimetre minula ľavú žrď!
     
    85
    Štefánik mohol poriadne zdramatizovať záver zápasu! Slovan predviedol rýchly brejk, po ktorom z pravej strany vyslal strieľaný center Mészáros a Dikan len boxoval pred seba, Štefánik mal pred sebou odkrytú bránu a jeho strelu zrazil jeden z obrancov na roh!
     
    81
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Mauro Gonzáles, prichádza Samuel Štefánik.
     
    81
    Po následnom rohu Krasnodar kombinoval pred bránou Slovana a k strele z 20 metrov sa dostal Wanderson, jeho pokus tesne minul ľavý horný roh, chýbali skutočne len centimetre!
     
    78
    Striedanie v tíme FK Krasnodar: z ihriska odchádza Ricardo Laborde, prichádza Wanderson.
    77. Robert VITTEK (MÉSZÁROS) - 3:2
     
    77
    Slovan dal gól!
    Tak to je paráda, RÓBERT VITTEK strieľa hetrik! Sám akciu založil a aj ukončil. Vittek našiel diagonálnou prihrávkou na pravej strane Mészárosa, ten si vymenil loptu s Gorositom a vyslal krížnu prihrávku cez celú šestnástku, Milinkovič ju ešte pred päťkou nezachytil, lopta sa však dostala k za ním stojacemu VITTEKOVI a ten podstrelil Dikana!
     
    73
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza František Kubík, prichádza Filip Oršula.
     
    73
    Tak to je veľká škoda, Slovan mohol už vyhrávať! Marko Milinkovič si postavil loptu k exekúcii priameho kopu z 20 metrov z pravej strany, obstrelil múr a lopta skončila na brvne brány Dikana, ktorý sa ani nepohol!
     
    72
    Milinkovič prenikal stredom ihriska a už bol pred šestnástkou, Stefan Strandberg ho zozadu stiahol za dres a vidí žltú kartu!
     
    72
    Gonzáles našiel parádnou prihrávkou za obranou Kubíka, ten už by išiel sám na bránu, Dikan vybehol za šestnástku a v sklze loptu odpálil do bezpečia!
     
    71
    V krátkom slede druhá dobrá možnosť Krasnodaru, hostia zakombinovali na pravej strane a Achmedov našiel presnou prihrávkou v strede šestnástky Ariho, ktorý prestrelil bránu!
     
    70
    Ruský tím mohol znovu vyhrávať! Ari vysunul nádhernou prihrávkou na pravej strane číhajúceho Achmedova, ten už bol sám pred vybiehajúcim Muchom, vo výbornej pozícii prestrelil!
     
    64
    Striedanie v tíme FK Krasnodar: z ihriska odchádza Jurij Gazinski, prichádza Stefan Strandberg.
     
    60
    Slovan dal gól!
    Neuveriteľné, Slovan za päť minút vyrovnáva a razom sa mení priebeh zápasu, začína to byť oveľa zaujímavejšie! Rusi znovu chybovali v rozohrávke a Slovanu sa otvoril priestor pred šestnástkou hostí. Gonzáles nádhernou kolmicou vysunul za obranou RÓBERTA VITTEKA, ktorý nebol v ofsajde, rútil sa sám na Dikana a prehodil ho jemným oblúčikom k ľavej žrdi!
     
    59
    Mohlo byť vyrovnané! Milinkovič sa ujal exekúcie štandardky a strelou k ľavej žrdi vystrašil Dikana, ten s námahou vyrazil!
     
    58
    Belasí vystihli zlú rozohrávku hostí a Milinkovič postupoval stredom ihriska, domáci tam boli v prečíslení, čo zbadal Jurij Gazinskij a zozadu Milinkoviča fauloval, vidí za to kartu a Slovan má k dispozícii nebezpečnú štandardku.
     
    56
    Gól Slovana akoby vyhecoval oba tímy, vládnu aj emócie a k menšej roztržke nastalo pri ľavej postrannej čiare, bude z toho aj žltá karta pre Karola Mészárosa.
    55. Robert Vittek (MILINKOVIČ) - 1:2
     
    55
    Slovan dal gól!

    Slovan napokon predsa len znižuje! Dikan ešte zneškodnil veľkú šancu Kubíka, teraz bol ale bezmocný. Milinkovič našiel centrom z rohu na päťke voľného RÓBERTA VITTEKA a ten ,,koníčkom" poslal loptu pod brvno až do siete!
    54. Kubík (SBA)
     
    54
    Veľká šanca Slovana na kontaktný gól! Milinkovič vysunul na ľavej strane za obranou Kubíka, ten išiel sám na bránu a jeho strelu na bližšiu žrď Dikan vyrazil na roh!
     
    46
    Striedanie v tíme FK Krasnodar: z ihriska odchádza Pavel Mamajev, prichádza Dmitrij Torbinskij.
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lester Peltier, prichádza Karol Mészáros.
     
    45+1
    Slovan mohol v závere polčasu skorigovať zlý výsledok! Gorosito aj s trochou šťastia prenikol do šestnástky, loptu mu tam sklzom vypichol Granqvist presne na kopačku Milinkoviča, ktorý spoza šestnástky vypálil nad bránu!
     
    39
    Milinkovič pekne vystrelil z 25 metrov a vystrašil Dikana! Jeho prízemná strela zaplávala a zmenila smer, Dikan vyrazil pravou rukou!
     
    32
    Žltú kartu dostáva Peltier (ŠK Slovan Bratislava).
     
    32
    Slovan v dobrej fáze hry! Kubík potiahol akciu po ľavej strane a ideálne nahral pod seba na hranicu šestnástky Milinkovičovi, ktorého volej z prvej vyrazil Dikan s vypätím všetkých síl, obranca potom ešte odkopol pred dobiedzajúcim Vittekom!
    31. Milinkovič (SBA)
     
    31
    Slovan mohol znížiť! Milinkovič zahrával štandardku z cca 35 metrov a poslal výborný center ,,na teč," ktorý letel na zadnú žrď, loptu tam v sklze nezasiahol Hudák a napokon doputovala tesne vedľa pravej žrde brány!
     
    29
    Aj po rohu šanca Krasnodaru, center na zadnú žrď doletel až ku Petrovovi, ktorý strieľal osamotený približne zo 7 metrov, sám bol možno z toľkého priestoru zaskočený a namieril vedľa brány!
    28. Ari (KRS)
     
    28
    Mohlo to byť rozdielom triedy! Ari vystrelil z veľmi dobrej pozície a len zákrok Muchu ochránil domácich pred tretím gólom!
     
    20
    Konečne sa na Pasienkoch ozval potlesk! Vittek si dobre spracoval loptu z vhadzovania, stihol sa obtočiť okolo protihráča a prihral tesne pred šestnástku Gonzálesovi, jeho krížny volej tesne minul pravú žrď!
     
    14
    Milinkovič zahrával štandardku z ľavej strany, center preletel až na zadnú žrď, kde mohol zakončovať Sekulič! Predral sa cez obrancu, v páde loptu už neumiestnil k pravej žrdi!
    11. Pavel Mamajev (SMOLOV) - 0:2
     
    11
    Krasnodar dal gól!
    A je hotovo – dalo by sa povedať! Slovan je v defenzíve absolútne rozsypaný a výsledkom je druhý gól v Muchovej sieti. Bezprostredne po odvrátenej šanci nasledoval out z pravej strany, Smolov zakombinoval s Mamajevom, ten obišiel Gorosita a zrazu mal pred sebou priestor na strelu. PAVEL MAMAJEV to lepšie trafiť nemohol, z pravej strany šestnástky nádherne vymietol pravý horný roh Muchovej brány!
    10. Laborde (KRS)
     
    10
    Už to bolo takmer 0:2, toto bola neuveriteľná šanca hosťujúceho tímu! Laborde dostal ideálnu prihrávku za obranu, obišiel aj Muchu a strieľal do prázdnej brány, Hudák šprintoval späť a šokoval celý štadión, loptu smerujúcu do brány priam exportne vykopol z čiary!
    8. Pavel MAMAJEV - 0:1
     
    8
    Krasnodar dal gól!
    Hostia strieľajú gól a výrazne sa približujú k postupu, Slovan by musel teraz skórovať štyrikrát! JURIJ MAMAJEV suverénne premenil pokutový kop, trafil k pravej žrdi, zatiaľ čo Mucha sa hádzal na opačnú stranu!
     
    7
    Hostia predviedli rýchly brejk, Smolov si zasekol loptu na pravom kraji šestnástky a Gorosito ho tam sklzom poslal na zem, rozhodca ukazuje na biely bod a Krasnodar bude kopať penaltu!
    3. Smolov (KRS)
     
    3
    Smolov vypálil z priameho kopu z 25 metrov z ľavej strany, strieľal to po zemi na stranu brankára Mucha, prudká strela tesne minula pravú žrď! Zdalo sa však, že brankár belasých loptu kontroloval.

    Tomáš Schügerl

    Góly: 55. Vittek (Milinkovič), 60. Vittek (Gonzáles), 77. Vittek (Mészáros) – 8. Mamajev (pen.), 11. Mamajev (Smolov), 90+3. Smolov (pen.)

    Karty:   32. Peltier (SBA), 56. Mészáros (SBA) – 58. Gazinskij (KRS), 72. Strandberg (KRS)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Gorosito, Hudák, Saláta, Podaný – Sekulič, Gonzáles (82. Štefánik)– Peltier (46. Mészáros), Milinkovič (C), Kubík (73. Oršula) – Vittek
    Náhradníci: Krnáč (NB), Záhumenský, Kotula, Štefánik, Oršula, Mészáros, Priskin

    FK Krasnodar: Dikan – Jedrzejczyk, Sigurdsson, Granqvist (C), Petrov – Gazinskij (64. Strandberg) – Laborde, Achmedov, Mamajev (46. Torbinskij), Smolov – Ari
    Náhradníci: Sinitsyn (NB), Strandberg, Torbinskij, Wanderson, Kalešin, Bystrov, Batyutin

    Rozhodca: Delferiere – De Neve, De Weirdt (všetci Belgicko)

    Diváci: 2852
    30.07.2015
    FK Krasnodar - Slovan Bratislava 2:0

    Góly: 45+1. Granqvist (Pereyra), 59. Mamajev (pen.)

    Karty:   56. Mamaev (KRS)