Almaty – Aberdeen 2:1 (kon.) | Elfsborg – Odd 2:1 (kon.) | Liberec – Shmona 2:1 (kon.)
Limassol – Qäbälä 1:1 (kon.) | Sturm Graz – Kazaň 2:3 (kon.) | Solún – Trnava 1:0 (kon.)
Štokholm – Atromitos 1:3 (kon.) | Rheindorf Altach – Guimarães 2:1 (kon.) | FK Krasnodar – Slovan Bratislava 2:0 (kon.)
Zürich – Minsk 0:1 (kon.) | Thun – Vaduz 0:0 (kon.) | Žilina – Vorskla Poltava 2:0 (kon.)
Alkmaar – Başakşehir 2:0 (kon.) | Târgu Mureş – Saint-Étienne 0:3 (kon.) | Debrecín – Rosenborg 2:3 (kon.)
Kukësi – Légia Varšava 0:3 (kont.) | FK Rabotnički – Trabzonspor 1:0 (kon.) | Brøndby – Omonia Nikózia 0:0 (kon.)
Liége – Željezničar Sarajevo 2:1 (kon.) | Charleroi – Zorja Luhansk 0:2 (kon.) | Bordeaux – Larnaca 3:0 (kon.)
West Ham – Giurgiu 2:2 (kon.) | Bilbao – Keşla FK 2:0 (kon.) | Hajduk Split – Strømsgodset 2:0 (kon.)
Belenenses – Göteborg 2:1 (kon.) | Sampdoria – Novi Sad 0:4 (kon.) | Wolfsberger – Dortmund 0:1 (kon.)
Southampton – Arnhem 3:0 (kon.)
koniec
FK Krasnodar
2:0 (1:0)
ŠK Slovan Bratislava
Štvrtok 30.07.2015, 19:00 • Štadión Kubaň, Krasnodar (kapacita 32 000 divákov) • Európska liga (predkolá) • 3. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Slovan Bratislava prehral v Krasnodare 0:2 a jeho šance na postup do 3. predkola Európskej ligy klesli, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok večera v spoločnosti Onlajny.eu! (20:58:19)
     
    Štatistiky zo zápasu:

    Strely celkom: 22:5
    Strely na bránu: 10:3
    Rohové kopy: 10:0
    Žlté katy: 1:0
     
    Slovan prehráva v Krasnodare 0:2 a jeho šance na postup do 3. predkola výrazne klesli. Pritom to tak byť nemuselo, dnes boli belasí favoritovi zdatným súperom a pri troche šťastia mohol byť výsledok úplne iný. Samozrejme, Krasnodar mal hernú prevahu aj viac šancí, to sa však vzhľadom na rozdiel medzi tímami dalo čakať. V prvom polčase si Rusi vypracovali len jednu čistú šancu, aby potom udreli gólom do šatne. V druhom dejstve najprv belasí nevyužili dve dobré šance, aby pykali po spornej penalte za faul Muchu na Ariho. V závere mohol dôležitý gól na ihrisku súpera streliť Kubík, na opačnej strane trafil brvno Ari. Slovan môže ľutovať nevyužité šance, samozrejme, nič nie je stratené, v odvete to ale bude veľmi ťažké.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Kotula mal čo robiť, na ihrisku boli dve lopty a jednu odkopával do outu, zatiaľ čo druhá k nemu smerovala. Napokon centroval na ľavú stranu na Kubíka, ale namieril veľmi nepresne a vykopávať môže Dykan.
     
    90+2
    Belasí dokázali center z rohu odvrátiť, potom po odrazenej lopte a centri ešte v šestnástke hlavičkoval Granqvist, Mucha loptu pokryl.
     
    90+2
    Agilný Laborde prešiel cez pravú stranu, zastaviť ho musel sklzom až Saláta, uvidíme rohový kop ruského tímu.
     
    90+1
    Sekulič vystihol kombináciu domácich a spolu s Milinkovičom a Kubíkom mohli ísť dopredu, všetko ale zastavila nepresná prihrávka Kubíkovi.
     
    90
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Rusi rozohrávajú, už sa snažia dohrať zápas v pokoji a prípadne pridať nejaký gól, pre Slovan už na zníženie stavu ostáva veľmi málo času.
    89.
     
    89
    Mohlo byť definitívne hotovo! Krasnodar predviedol vskutku parádnu kombináciu pred šestnástkou Slovana, Wanderson vysunul ľahkým oblúčikom Ariho, ktorý v hlavičkovom súboji predčil Hudáka a trafil do brvna! Mucha loptu len očami vytláčal mimo brány.
     
    88
    Mucha si musel vyjsť ďaleko pred svoju šestnástku, napokon to pred Arim zvládol a odkopol loptu do outu. Po vhadzovaní prišla strela Pereyru, ktorá mierila nad bránu.
     
    87
    Center z rohu obrancovia odvrátili, potom však prišiel center na Wandersona, ktorý sa zjavil sám pred Muchom a namieril tesne vedľa ľavej žrde! Wanderson potom neubrzdil a zrazil sa s Muchom, obaja hráči sú v poriadku.
     
    86
    Hra sa okamžite presunula na opačnú stranu, kde strieľal z dobrej pozície Wanderson, pozorný Mucha zasiahol a vyrazil na roh!
     
    85
    Tak predsa len, mohlo byť znížené! Štefánik pred šestnástkou prihral Milinkovočivi a ten ideálnou kolmicou našiel v pokutovom území Kubíka, ten mal ešte v strede Vitteka, napokon to proti vybiehajúcemu Dykanovi skúsil sám a jeho strela falšom tesne minula ľavú žrď, to bola najväčšia šanca Slovanu v zápase!
     
    84
    Znovu to horelo v šestnástke hostí, Kalešin centroval na Ariho, ktorý napokon fauloval Hudáka, loptu môže do hry poslať brankár Mucha. Čas do konca sa kráti, na prípadný presný zásah Slovanu, ktorý by oživil nádeje na postup, to teraz veľmi nevyzerá.
     
    83
    Ari mohol zvýšiť na rozdiel triedy! Rusi pekne zakombinovali pred šestnástkou a Wanderson vysúval na pravej strane Ariho, Mucha si vybehnutie z brány nenačasoval ideálne a Ari pred ním stihol zakončiť, mieril nad brvno!

    Tomáš Schügerl

    Miroslav Revaj

    Góly: 45+1. Granqvist (Pereyra), 59. Mamajev (pen.)

    Karty:   56. Mamaev (KRS)


    FK Krasnodar: Dykan – Jędrzejczyk, Sigurdsson, Granqvist (C), Kalešin – Gazinski (81. Strandberg) – Mamajev (68. Ahmedov), Pereyra – Smolov /63. Laborde), Wanderson – Ari
    Náhradníci: Sinitsin (NB), Strandberg, Torbinski, Ahmedov, Bystrov, Laborde, Petrov Tréner: Oleg Kononov

    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Kotula, Hudák, Saláta, Podaný – Sekulič, Gonzáles (80. Štefánik) – Mészáros (60. Oršula), Milinkovič (C) – Zreľák (73. Kubík) – Vittek
    Náhradníci: Krnáč (NB), Záhumenský, Štefánik, Kubík, Peltier, Oršula, Priskin Tréner: Dušan Tittel

    Rozhodca: H. Özkahya – Ç. Satman, E. Kan (Turecko)
    Štvrtok 06.08.2015
    Slovan Bratislava - FK Krasnodar 3:3

    Góly: 55. Vittek (Milinkovič), 60. Vittek (Gonzáles), 77. Vittek (Mészáros) – 8. Mamajev (pen.), 11. Mamajev (Smolov), 90+3. Smolov (pen.)

    Karty:   32. Peltier (SBA), 56. Mészáros (SBA) – 58. Gazinskij (KRS), 72. Strandberg (KRS)