Poprad – Lipt. Mikuláš 2:3 (kon.) | Jastrzebie – Žilina 0:0 (zruš.) | Košice – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.)
Martin – Trenčín 5:4 (2:1 po s.n.) | Nitra – Cracovia 8:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:6 (kon.)
Jihlava – Slavia 4:3 (2:1 po s.n.) | Třinec – Olomouc 0:2 (kon.) | HC Slovan – Kometa Brno 5:4 (2:0 po s.n.)
koniec
HK Poprad
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Utorok 04.08.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Hlavný rozhodca opäť vylučuje domáceho hráča. Na dve minúty za nedovolené bránenie odchádza Lukáš Paukovček a je po power-play HK Poprad. Následne si oddychový čas vypýtal hosťujúci tréner.
     
    58:48
    Brankár Sedlačko odchádza na striedačku, domáci to budú skúšať v šestici!
     
    58:14
    Štrauch naznačil strelu, potom si puk posunul ako pravák na forhend a snažil sa zakončiť, no neprekonal Dovinu!
     
    58:14
    Za úmyselné posunutie brány pri samostatnom zakončení Paukovčeka nariadil hlavný rozhodca trestné strieľanie pre Andreasa Štraucha!
     
    58:05
    Ďalšie vylúčenie. Domáci budú hrať do konca stretnutia v početnej prevahe, na dve minúty za vrazenie na mantinel odchádza na trestnú lavicu Andrej Laco.
     
    57:57
    Andrej Laco prekvapil Sedlačka strelou z ľavého kruhu, domáci brankár nevedel, kde puk vyrazil, ale nakoniec sa to gólom neskončilo.
     
    55:11
    Už aj hráčom poriadne tečú nervy a prichádza dalšie vylúčenie. Po krátkej šarvátke počas hry medzi Branislavom Rapáčom a Petrom Bartíkom odchádza na trestnú lavicu Bartík na dve minúty za držanie a hráč Popradu Rapáč takisto na dve minúty za držanie.
     
    54:42
    Tak dnes sa nám hlavný rozhodca s výlučeniami poriadne rozbehol. Na trestnú lavicu poslal aj domáceho Lukáša Paukovčeka za podrazenie.
     
    53:46
    Richard Rapáč bol vykázaný z bránkoviska a teraz dostáva 2 minúty za seknutie a aj desať minút za nešportové správanie, dokonca druhýkrát v priebehu stretnutia.
     
    53:29
    Vylučuje sa opäť. Košický hokejista Filip Oravec odchádza na trestnú lavicu za napadnutie zozadu (2+10 minút). Zasiahnutý Štrauch je v poriadku a odchádza po svojich na striedačku.
     
    53:18
    V slovnej výmene sa na istý čas ocitol Jabrocký s Bačom, pustil sa tam potom aj Ján Ťavoda a to sa už nezaobišlo bez trestov. Ťavoda dostáva dve minúty za hrubosť a Bača dve minúty za seknutie.
     
    50:23
    Richard Rapáč korčuľoval poza bránu a následne pred bránkou hľadal Krasničana, ktorý bol v koncovke zblokovaný, ale ešte mohol vyrovnať aj jeho brat Branislav, no mieril iba do Dovinovej výstroje.
     
    49:41
    Kamzíci budú hrať v početnej výhode. Na dve minúty za držanie odchádza na trestnú lavicu Matej Bača.
     
    41:06
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia sa po tretíkrát v priebehu zápasu dostávajú do vedenia! Marcinko prihral spoza brány na JÁNA CIBUĽU, ktorý strieľal ku ľavej žrdi, ktorú mal Sedlačko lapačkou pokrytú, no cez ňu mu akosi puk prepadol do brány!
    Asistencia: Martin Marcinko
     
    37:33
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti vyrovnávajú stav stretnutia! Dominik Kadura si prikorčuľoval po puk do rohu klziska, vystrelil, ale trafil vzdialenejšiu tyčku. Našťastie bol pred brankárom voľný a pripravený LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý iba jednoducho dorazil puk do brány!
    Asistencia: Dominik Kadura.
     
    37:10
    Andreas Štrauch by si už za svoje pekné a okulahodiace kľučky zaslúžil streliť gól, do tretice mu to takisto nevyšlo.
     
    31:59
    Šanca pre hostí! Do útoku smeroval Maroš Piatka, ktorý sa dostal na ľavý kruh a potom pekne prihral pred bránu na Erika Jančeka, lenže on z prvej trafil iba bravúrneho Sedlačka, ktorý do strely vložil betón!
     
    29:30
    MHK 32 bude hrať presilovku. Jaroslav Kasík odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    29:01
    Jaroslav Jabrocký vypálil tvrdo zo stredného pásma, ale jeho strela bola zblokovaná. Vzápätí sa ešte o skórovanie snažil Števuliak, ktorý bol ku gólu bližšie, ale z ľavého kruhu triafal iba hornú žrď!
     
    27:55
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia sa opäť dostávajú do vedenia v tomto stretnutí! Puk získal v strednom pásme JÁN CIBUĽA, ktorý sa lišiacky dostal cez dvoch protihráčov a následne pekným blafákom bez ťažkostí zakončil cez Sedlačka!
    Asistenciu si pripísal Martin Marcinko.
     
    25:06
    Poprad bude hrať v početnej prevahe o jedného hráča. Na dve minúty za držanie odchádza Tomáš Janči.
     
    22:11
    Hostia vymysleli šikovnú kombináciu medzi troma hráčmi. Marcinko prihral od modrej ku pravému kruhu na Cibuľu a ten ihneď našiel pred bránkoviskom Andreja Laca. Laco zakončoval bekhendom, Sedlačko zachytil puk vo výstroji.
     
    20:57
    Popradčania sa budú musieť brániť vo štvorici. Na lavičke kamzíkov došlo k chybnému striedaniu, a tak dostáva domáci tím dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade. Na lavici už sedí Branislav Rapáč.
     
    20:18
    Hneď v úvode druhej tretiny bol veľmi útočne aktívny Andreas Štrauch, ktorý sa z ľavého kruhu svojimi peknými kľučkami pretlačil až do samostatného zakončenia a na dva razy dorážal, no nepretlačil puk cez Dovinu cez bránkovú čiaru!
     
    19:22
    Poprad dal gól!
    Kamzíkom sa predsa len podarilo vyrovnať ešte pred skončením prvej tretiny! BRANISLAV RAPÁČ videl pred sebou voľný priestor, z rohu klziska vykorčuľoval sebavedomo pred bránu a pekným blafákom na bekhend prekonal Dovinu gólom do šatne!
    Bez asistencie.
     
    16:09
    V dobrej možnosti na strelenie gólu sa ocitol Andreas Štrauch, ktorému ideálne puk servíroval Paukovček do medzikružia, ale nakoniec bol Dovina v zásahu úspešnejší.
     
    12:26
    Štrauch nabíjal na modrú čiaru Marekovi Kolbovi, ktorý nekompromisne pálil. Pred bránou sa snažil dorážať Šterbák aj s Kadurom, ale nepodarilo sa im puk pretlačiť cez Dovinov chrbát.
     
    05:32
    Veľká šanca pre Poprad! Branislav Rapáč šikovne vybojoval puk pri mantineli, dostal sa s ním do medzikružia, odkiaľ bekhendom vystrelil. Dovina vyrazil puk betónmi pred seba, kde ešte dorážal Richard Rapáč, ale mieril opäť len do betónov mikulášskeho gólmana!
     
    02:49
    Následne sa popradský útočník Kadura nahneval, čo sa nepáčilo protihráčovi a ani hlavnému rozhodcovi, ktorý ho posiela na trestnú lavicu za seknutie.
     
    01:00
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci sa prekvapivo dostávajú do vedenia hneď na konci úvodnej minúty stretnutia! Z ľavej strane vyslal na bránu nečakanú strelu ANDREJ LACO, ktorý šikovne zaskočil brankára Sedlačka strelou medzi betóny!
    Asistencie: Ján Cibuľa, Jakub Sukeľ

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 20. B. Rapáč, 38. Paukovček (Kadura) – 1. A. Laco (Cibuľa, J. Sukeľ), 28. Cibuľa (Marcinko), 42. Cibuľa (Marcinko)


    HK Poprad: Sedlačko (Jaščur) – D. Šterbák, Kolba, Pitka, Fabian ("C"), Kasík ("A"), Ťavoda, Gáborčík – Kadura, Paukovček, Štrauch – B. Rapáč, Krasničan, R. Rapáč – Vosyka, Jabrocký, Števuliak
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Dovina (Dzuroška) – Mezovský, Janči, Kadlubiak, Holiga, Burzala, F. Oravec, M. Bača, I. Oško – Marcinko, Kuric ("C"), Bartík ("A") – A. Laco, Cibuľa, J. Sukeľ – Janček, Piatka, Brezniak – P. Oško