Poprad – Lipt. Mikuláš 2:3 (kon.) | Jastrzebie – Žilina 0:0 (zruš.) | Košice – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.)
Martin – Trenčín 5:4 (2:1 po s.n.) | Nitra – Cracovia 8:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:6 (kon.)
Jihlava – Slavia 4:3 (2:1 po s.n.) | Třinec – Olomouc 0:2 (kon.) | HC Slovan – Kometa Brno 5:4 (2:0 po s.n.)
koniec
HK Poprad
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Utorok 04.08.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    41:06
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia sa po tretíkrát v priebehu zápasu dostávajú do vedenia! Marcinko prihral spoza brány na JÁNA CIBUĽU, ktorý strieľal ku ľavej žrdi, ktorú mal Sedlačko lapačkou pokrytú, no cez ňu mu akosi puk prepadol do brány!
    Asistencia: Martin Marcinko
     
    37:33
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti vyrovnávajú stav stretnutia! Dominik Kadura si prikorčuľoval po puk do rohu klziska, vystrelil, ale trafil vzdialenejšiu tyčku. Našťastie bol pred brankárom voľný a pripravený LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý iba jednoducho dorazil puk do brány!
    Asistencia: Dominik Kadura.
     
    27:55
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia sa opäť dostávajú do vedenia v tomto stretnutí! Puk získal v strednom pásme JÁN CIBUĽA, ktorý sa lišiacky dostal cez dvoch protihráčov a následne pekným blafákom bez ťažkostí zakončil cez Sedlačka!
    Asistenciu si pripísal Martin Marcinko.
     
    19:22
    Poprad dal gól!
    Kamzíkom sa predsa len podarilo vyrovnať ešte pred skončením prvej tretiny! BRANISLAV RAPÁČ videl pred sebou voľný priestor, z rohu klziska vykorčuľoval sebavedomo pred bránu a pekným blafákom na bekhend prekonal Dovinu gólom do šatne!
    Bez asistencie.
     
    01:00
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci sa prekvapivo dostávajú do vedenia hneď na konci úvodnej minúty stretnutia! Z ľavej strane vyslal na bránu nečakanú strelu ANDREJ LACO, ktorý šikovne zaskočil brankára Sedlačka strelou medzi betóny!
    Asistencie: Ján Cibuľa, Jakub Sukeľ

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 20. B. Rapáč, 38. Paukovček (Kadura) – 1. A. Laco (Cibuľa, J. Sukeľ), 28. Cibuľa (Marcinko), 42. Cibuľa (Marcinko)


    HK Poprad: Sedlačko (Jaščur) – D. Šterbák, Kolba, Pitka, Fabian ("C"), Kasík ("A"), Ťavoda, Gáborčík – Kadura, Paukovček, Štrauch – B. Rapáč, Krasničan, R. Rapáč – Vosyka, Jabrocký, Števuliak
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Dovina (Dzuroška) – Mezovský, Janči, Kadlubiak, Holiga, Burzala, F. Oravec, M. Bača, I. Oško – Marcinko, Kuric ("C"), Bartík ("A") – A. Laco, Cibuľa, J. Sukeľ – Janček, Piatka, Brezniak – P. Oško