Poprad – Lipt. Mikuláš 2:3 (kon.) | Jastrzebie – Žilina 0:0 (zruš.) | Košice – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.)
Martin – Trenčín 5:4 (2:1 po s.n.) | Nitra – Cracovia 8:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:6 (kon.)
Jihlava – Slavia 4:3 (2:1 po s.n.) | Třinec – Olomouc 0:2 (kon.) | HC Slovan – Kometa Brno 5:4 (2:0 po s.n.)
koniec
HK Poprad
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Utorok 04.08.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Hlavný rozhodca opäť vylučuje domáceho hráča. Na dve minúty za nedovolené bránenie odchádza Lukáš Paukovček a je po power-play HK Poprad. Následne si oddychový čas vypýtal hosťujúci tréner.
     
    58:05
    Ďalšie vylúčenie. Domáci budú hrať do konca stretnutia v početnej prevahe, na dve minúty za vrazenie na mantinel odchádza na trestnú lavicu Andrej Laco.
     
    55:11
    Už aj hráčom poriadne tečú nervy a prichádza dalšie vylúčenie. Po krátkej šarvátke počas hry medzi Branislavom Rapáčom a Petrom Bartíkom odchádza na trestnú lavicu Bartík na dve minúty za držanie a hráč Popradu Rapáč takisto na dve minúty za držanie.
     
    54:42
    Tak dnes sa nám hlavný rozhodca s výlučeniami poriadne rozbehol. Na trestnú lavicu poslal aj domáceho Lukáša Paukovčeka za podrazenie.
     
    53:46
    Richard Rapáč bol vykázaný z bránkoviska a teraz dostáva 2 minúty za seknutie a aj desať minút za nešportové správanie, dokonca druhýkrát v priebehu stretnutia.
     
    53:29
    Vylučuje sa opäť. Košický hokejista Filip Oravec odchádza na trestnú lavicu za napadnutie zozadu (2+10 minút). Zasiahnutý Štrauch je v poriadku a odchádza po svojich na striedačku.
     
    53:18
    V slovnej výmene sa na istý čas ocitol Jabrocký s Bačom, pustil sa tam potom aj Ján Ťavoda a to sa už nezaobišlo bez trestov. Ťavoda dostáva dve minúty za hrubosť a Bača dve minúty za seknutie.
     
    49:41
    Kamzíci budú hrať v početnej výhode. Na dve minúty za držanie odchádza na trestnú lavicu Matej Bača.
     
    29:30
    MHK 32 bude hrať presilovku. Jaroslav Kasík odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    25:06
    Poprad bude hrať v početnej prevahe o jedného hráča. Na dve minúty za držanie odchádza Tomáš Janči.
     
    20:57
    Popradčania sa budú musieť brániť vo štvorici. Na lavičke kamzíkov došlo k chybnému striedaniu, a tak dostáva domáci tím dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade. Na lavici už sedí Branislav Rapáč.
     
    02:49
    Následne sa popradský útočník Kadura nahneval, čo sa nepáčilo protihráčovi a ani hlavnému rozhodcovi, ktorý ho posiela na trestnú lavicu za seknutie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 20. B. Rapáč, 38. Paukovček (Kadura) – 1. A. Laco (Cibuľa, J. Sukeľ), 28. Cibuľa (Marcinko), 42. Cibuľa (Marcinko)


    HK Poprad: Sedlačko (Jaščur) – D. Šterbák, Kolba, Pitka, Fabian ("C"), Kasík ("A"), Ťavoda, Gáborčík – Kadura, Paukovček, Štrauch – B. Rapáč, Krasničan, R. Rapáč – Vosyka, Jabrocký, Števuliak
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Dovina (Dzuroška) – Mezovský, Janči, Kadlubiak, Holiga, Burzala, F. Oravec, M. Bača, I. Oško – Marcinko, Kuric ("C"), Bartík ("A") – A. Laco, Cibuľa, J. Sukeľ – Janček, Piatka, Brezniak – P. Oško