Žilina – Zlaté Moravce 5:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Myjava 0:1 (kon.) | Dunajská Streda – Trnava 2:1 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
5:1 (2:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Nedeľa 26.07.2015, 19:00 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    89
    Žilina dala gól!
    Bojan Letić krásne odcentroval zo štandardnej situácie do šestnástky, po lopte sa skvele vrhol JAKUB PAUR a poslal ju expresne do siete hostí.
     
    79
    Žilina dala gól!
    Dámy a páni, MATEJ JELIĆ bol na trávniku minútu a pol, dostal dobrú kolmicu na kopačku, ušiel celej obrane hostí, zo Stefana Milojevića urobil doslova štatistu a rutinérsky obstrelil brankára hostí. Nádherná akcia, nádherný gól, niet viac čo dodať.
     
    69
    Žilina dala gól!
    Excelentná kombinačná akcia Žiliny. Mabouka po pravej strane vysunul Špaleka, ktorý našiel prízemnou prihrávkou MICHALA ŠKVARKU v šestnástke hostí a ten z prvej trafil presne do rohu bránky ViOn-u.
     
    62
    Zlaté Moravce dali gól!
    Nuž, ale pozor. Spoza šestnástky sa do lopty oprel JOSIP KRZNARIĆ a hoci sa Volešák natiahol celý aký je dlhý, tak nemal nárok na úspešný zákrok. Krásny gól.
     
    16
    Žilina dala gól!
    A je to 2:0. JAKUB PAUR si s prehľadom obhodil brankára hostí a s jemu typickým širokým úsmevom ju poslal do opustenej bránky Zlatých Moraviec. Toto bola hrubá chyba obrany ViOn-u.
     
    9
    Žilina dala gól!
    Po rohovom kope sa lopta dostala k MIROSLAVOVI KÁČEROVI, ktorý z hranice šestnástky trafil absolútne exkluzívne a nedal Ranilovićovi žiadnu šancu na úspešný zákrok.

    Dávid Švec


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 9. Káčer, 16. Paur, 69. Škvarka (Špalek), 79. Jelić, 89. Paur (Letić) – 62. Krznarić

    Karty:   63. Škvarka (ZIL)


    MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Škriniar, Vavro, Letić – Paur, Káčer, Bénes (46. Škvarka), Pečovský (C) – Čmelík (61. Špalek), Mihálik (77. Jelić).
    Náhradníci: Mandous – Hučko, Michlík, Jelić, Špalek, Škvarka, Klec.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč (C) (3. Ranilović) – Mrsić, Tipurić, Cebara (66. Mance), Burić – Krznarić, Orávik, Školnik, Samateh – Glavaš (66. Kupec), Milojević.
    Náhradníci: Ranilović – Kupec, Rejdovian, Mance, Bochl.

    Rozhodca: Hrčka – Bóllo, Jančura

    Diváci: 1689