Paríž – Fiorentina 4:2 (kon.) | Barcelona – LA Galaxy 2:1 (kon.) | Manchester United – San Jose 3:1 (kon.)
koniec
FC Barcelona
2:1 (1:0)
LA Galaxy
cz Streda 22.07.2015, 05:05 • Rose Bowl (Pasadena, California) • International Champions Cup
Predzápasové kurzy
    90+1. Tommy MEYER - 2:1
     
    90+1
    Tým LA Galaxy právě vstřelil branku!
    Tým z Kalifornie se přecijen prosazuje a snižuje na 1:2! Exekuce rohového kopu se ujal Mika Väyrynen, na jehož centr si naběhl TOMMY MEYER, který přesnou hlavičkou nedal José Suárezovi šanci!
    85. Sandro Ramírez napálil břevno
     
    85
    Barcelona vzápětí vybojovala další rohový kop. I tentokrát jej rozehrávky Douglas Pereira. Na jeho centr si naskakoval Pique, který se však k hlavičce nedostal. Míč propadl k Sandro Ramírezovi, ten se opřel do míče a trefil břevno!
     
    83
    Střídající Edson Buddle dostal hodně prostoru na útočné polovině, který využil ke střeleckému pokusu. Gólman José Suárez si však s tvrdou ranou dokázal poradit.
     
    70
    Luis Enrique provádí změnu i na brankářském postu. Výborný výkon předvedl Jordi Masip, který však svůj pobyt na trávníku právě ukončil. Na jeho místo jde José Suárez.
     
    69
    Barcelona provádí své další střídání! Ze hřiště odchází velmi aktivní Brazilec Rafinha. Na jeho místo míří mladý Chorvat Alen Halilovič, který do katalanského celku přestoupil z Dinama Záhřeb.
     
    61
    Barcelona provádí své další střídání! Ze hřiště odchází střelec poslední branky, Sergi Roberto. Na jeho místo příchází mladý záložník Gerard Gumbau.
    56. Sergi ROBERTO - 2:0
     
    56
    Barcelona právě vstřelila branku!
    2:0 pro Barcelonu! Po levé straně podnikl odvážný průnik Douglas Pereira, který následně posílal míč před branku. Střídající Sandro Ramírez se k zakončení nedostal. Míč se odrazil za vápna, kam si naběhl SERGI ROBERTO a tvrdou ranou překonal brankáře Galaxy!
    53. Zakončení Piqueho brankou neskončilo
     
    53
    Barcelona pokračovala v kombinaci a na levé straně dostal hodně prostoru Andrés Iniesta, který přízemním centrem našel Gerarda Piqueho, ten však ve skluzu nedokázal míč dobře nasměrovat a Brian Rowe předvedl skvělý zákrok!
     
    47
    Střídající Sandro Ramírez našel krásným pasem na pravé straně volného Douglase Pereiru, který vystřelil z první. Jeho rána však letěla nad branku LA Galaxy!
     
    46
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Marc Bartra, přichází Gerard Pique.
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Mathieu, přichází Vermaelen.
    45. Luis SUÁREZ - 1:0
     
    45
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Katalánský klub se v samotném závěru prvního poločasu dostává do vedení! Z levé strany dostal míč do vápna Adriano, který si zpracoval Marc Bartra. Španělský stoper poslal vzduchem krásnou zadovku, tu si zpracoval LUIS SUÁREZ a přesnou střelou posílá Barcelonu do vedení!
    41. Ostrý zákrok Leonarda
     
    41
    První žlutou kartu udělil hlavní sudího "hostujícímu" stoperovi Leonardovi, který poslal velmi tvrdým způsobem k zemi Rafinhu. V tomto případě je žlutá karta zasloužená.
     
    27
    Bruce Arena opravdu poprvé v utkání střídá. Baggio Husidic raději neriskuje a opouští trávník Rose Bowl. Na jeho místo putuje rychlonohý Raul Mendiola.
     
    4
    Z levé strany se pokoušel odcentrovat Pedro, jeho centr byl však sražen na rohový kop. Toho se ujal Ivan Rakitič, jehož centr našel ve vápně Marca Bartry, který poslal svou hlavičku těsně mimo! Teď měla obrana LA velké štěstí!

    Jan Havlovic

    Góly: 45. Suárez (Bartra), 56. Roberto – 90+1. Meyer (Väyrynen)

    Karty:   41. Leonardo (GAX)


    FC Barcelona: Jordi Masip (70. José Suárez) – Douglas Pereira, Mathieu (46.Vermaelen), Bartra (46.Pique), Adriano Correia (46.Jordi Alba) – Sergi Roberto (61.Gerard Gumbau), Busquets (46.Sergi Samper) (C), Rakitič (46.Iniesta) – Pedro (46. Sandro Ramírez), Suárez (46.Munir), Rafinha (70. Halilovič)
    Náhradníci: Munir, Sergi Samper, Vermaelen, Sandro Ramírez, Halilovič, Gerard Gumbau, Jordi Alba, José Suárez, Piqué, Iniesta, ter Stegen

    LA Galaxy: Rowe (46. Wolverton) – Gargan (46. Romney), DeLaGarza (46. Meyer), Leonardo (46. Steres), Dunivant (46. Rogers) – Husidic (27. Mendiola), Walker (46. Garcia), Juninho (46. Väyrynen), Ignacio Maganto (46. Lassiter) – Gerrard (46. Jamieson) – Keane (46. Buddle)
    Náhradníci: Buddle, Väyrynen, Meyer, Lassiter, Lletget, Garcia, Wolverton, Rommey, Jamieson, Steres, Mendiola, Vilarreal, McBean, Sorto, Rogers