Poprad – Pohronie 2:1 (kon.)
koniec
FK Poprad
2:1 (0:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
Nedeľa 28.06.2015, 10:30 • NTC Poprad • Prípravný zápas
     
    82
    Do nebezpečného zakončenia sa dostal dolnoždiansky hráč Michal Páleník, ktorý po centri od Jána Sojku hlavičkoval z tesnej blízkosti, ale mieril vedľa.
     
    79
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa dostávajú do vedenia v tomto stretnutí! Tomáš Sedlák zahrával štandardku z ľavej strany a ukážkovo na milimeter presne prihral na hlavičku BOGDANA BORODINKA, ktorý jemne zakončil ku ľavej žrdi. Packo bol bez nároku na zákrok!
     
    68
    Poprad dal gól!
    Domáci futbalisti vyrovnávajú stav stretnutia! Ferenc potiahol po ľavej strane akciu Popradu a následne v šestnástke našiel TOMÁŠA SEDLÁKA. Ten mal istú chvíľu problém s prípravou lopty na strelu, no napokon to horko-ťažko dokázal a zakončil ku pravej žrdi!
     
    64
    Striedanie: Za domácich odchádza z ihriska Malec a v bráne ho nahradí Rušin. Za hostí odchádzajú štyria hráči, Nosko, Abrahám, Gregáň a Plach. Na ich miesta prichádza Šavija, Nemec, Sekereš a Packo.
     
    62
    Veľká šanca pre Poprad! Šuľa získal loptu na pravej strane ihriska a prudko ju prihral do malého vápna Michalovi Mičkovi, ktorý keby bol na mieste o pol sekundy skôr, tak ju v sklze zasiahne. Takto ju, žiaľ, nezasiahol.
     
    55
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Lukáš Garaj, prichádza Michal Páleník.
     
    53
    Pohronie dalo gól!
    Dolná Ždaňa sa ujíma vedenia v tomto stretnutí! Z priestoru pri ľavej rohovej zástavke prišiel center na vzdialenejšiu žrď, odkiaľ zakončoval Garaj, ale vo veľkej šanci namieril iba do brvna. Lopta sa potom odrazila na kopačku MAREKA FRIMELA, ktorý sa už nemýlil a skóroval!
     
    13
    Obrovská šanca pre Poprad! Sedlák vysunul na pravú stranu Palutku, ktorý sa musel najprv uvoľniť cez protihráča, ale potom dokázal prihrať do šestnástky. Tu bol zblokovaný Orenič, ale lopta sa dokotúľala na úplne voľného Róberta Ujčíka, ktorý v stopercentnej šanci trafil iba famózneho Placha!

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Viac informácií tu.

    Góly: 68. Sedlák, 79. Borodink – 53. Frimel


    FK Poprad: Malec – Biskup, Swiech, Tropp, Jurčo, Palutka, Rams, Sedlák, Ferenc, Orenič, Ujčík
    Náhradníci: Borodink, Gallovič, Rušin, Suľa, Šebest, Mojka, Mičko

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Plach – Hatok, Nosko, Gregáň, Prikryl, Frimel, Garaj, Abrahám, Paraj, Sojka, Uškrt
    Náhradníci: Sekereš, Šavija, Páleník, Nemec, Blaho, Packo