Poprad – Pohronie 2:1 (kon.)
koniec
FK Poprad
2:1 (0:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
Nedeľa 28.06.2015, 10:30 • NTC Poprad • Prípravný zápas
     
    V druhom polčase sme videli tri presné zásahy, najprv v 53. minúte otvoril skóre Frimel, ale domáci sa dokázali vzchopiť a zvrátiť vedenie na svoju stranu. Skórovali Sedlák v 68. minúte a v 79. Borodink.

    Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok nedele. (12:21:16)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Stretnutie sa pomaly chýli ku koncu, Pohronie sa ešte snaží niečo vymyslieť, no Poprad bez problémov kontroluje záver tohto zápasu.
     
    89
    Domáci mohli štyria vymyslieť peknú gólovú akciu, lenže všetko stroskotalo už na prvom z kvarteta aktérov. Gallovič loptu prihral iba na spoluhráčov.
     
    88
    Patrik Prikryl si zbiehal pre loptu na hrote, ale následne by už aj tak nemohol pokračovať v akcii, pretože čiarový rozhodca odmával jasný ofsajd.
     
    87
    Poprad smeroval do rýchleho útoku, Ferenc už tradične potiahol loptu po svojej typickej ľavej strane, ale k zakončeniu napokon nedošlo.
     
    85
    Ferencovu loptu blízko ku bráne zlikvidoval svojimi rukami brankár Roman Packo a následne ďaleko odkopol.
     
    84
    Ferenc poslal nebezpečnú prízemnú loptu do vnútra pokutového územia, avšak nikto z jeho spoluhráčov na ňu nedokázal reagovať. Odrazil ju iba hráč FK Pohronie na rohový kop pre domáci celok.
     
    82
    Do nebezpečného zakončenia sa dostal dolnoždiansky hráč Michal Páleník, ktorý po centri od Jána Sojku hlavičkoval z tesnej blízkosti, ale mieril vedľa.
     
    81
    Marek Frimel sa uvoľnil v pokutovom území a z otočky pálil, lenže jeho tvrdá strela letela pár metrov vedľa ľavej tyče popradskej brány.
     
    79
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa dostávajú do vedenia v tomto stretnutí! Tomáš Sedlák zahrával štandardku z ľavej strany a ukážkovo na milimeter presne prihral na hlavičku BOGDANA BORODINKA, ktorý jemne zakončil ku ľavej žrdi. Packo bol bez nároku na zákrok!
     
    78
    Lukáš Janigloš si takmer strelil vlastný gól! Michal Páleník poslal z ľavej strany center do šestnástky, do ktorého všetkou silou vbehol Janigloš a hlavičkoval tesne vedľa svojej pravej žrde.
     
    76
    Dolná Ždaňa získala autové vhadzovanie, takto teda môžu hru bezpečne upokojiť a rozvinúť novú akciu.
     
    74
    Šuľa chcel nájsť na ľavej strane Ferenca, s touto prihrávkou to však nevymyslel dobre, pretože prihral priamo na kopačku hosťujúceho Mateja Nemca.
     
    73
    Frimel našiel pred hornou hranicou šestnástky Michala Páleníka, tomu však lopta od kopačky odskočila a následne ju s istotou odkopol Lukáš Janigloš.
     
    70
    Bogdan Borodink vypálil zo štandardky, ale trafil do tela protihráča, čiže brankár Packo nedostal možnosť na premiérový zákrok.
     
    68
    Poprad dal gól!
    Domáci futbalisti vyrovnávajú stav stretnutia! Ferenc potiahol po ľavej strane akciu Popradu a následne v šestnástke našiel TOMÁŠA SEDLÁKA. Ten mal istú chvíľu problém s prípravou lopty na strelu, no napokon to horko-ťažko dokázal a zakončil ku pravej žrdi!
     
    64
    Striedanie: Za domácich odchádza z ihriska Malec a v bráne ho nahradí Rušin. Za hostí odchádzajú štyria hráči, Nosko, Abrahám, Gregáň a Plach. Na ich miesta prichádza Šavija, Nemec, Sekereš a Packo.
     
    64
    Ferencov center smerujúci do pokutového územia bol absolútne nevydarený, bol ďaleký a ešte k tomu aj všetkým jeho spoluhráčom šiel na päty.
     
    62
    Veľká šanca pre Poprad! Šuľa získal loptu na pravej strane ihriska a prudko ju prihral do malého vápna Michalovi Mičkovi, ktorý keby bol na mieste o pol sekundy skôr, tak ju v sklze zasiahne. Takto ju, žiaľ, nezasiahol.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Viac informácií tu.

    Góly: 68. Sedlák, 79. Borodink – 53. Frimel


    FK Poprad: Malec – Biskup, Swiech, Tropp, Jurčo, Palutka, Rams, Sedlák, Ferenc, Orenič, Ujčík
    Náhradníci: Borodink, Gallovič, Rušin, Suľa, Šebest, Mojka, Mičko

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Plach – Hatok, Nosko, Gregáň, Prikryl, Frimel, Garaj, Abrahám, Paraj, Sojka, Uškrt
    Náhradníci: Sekereš, Šavija, Páleník, Nemec, Blaho, Packo