Česko – Slovensko 1:3 (kon.)
koniec
Česko
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Slovensko
Sobota 27.06.2015, 20:00Majstrovstvá sveta mužov • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Slovensko postúpilo po výhre 3:1 nad Českom do finále MS 2015 v hokejbale, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok večera v spoločnosti webu Onlajny.eu! (21:54:59)
     
    V nedeľu 28.6. sa tak o 17:15 stretne Slovensko s tímom USA! Kto by veru bol povedal, že po úvodnej prehre s USA a remízami s Fínskom a Pakistanom postúpime až do finále. Naši reprezentanti preukázali ohromnú nezlomnosť, zdolali Portugalcov, vo štvrťfinále predčili Kanaďanov a teraz v skvelom zápase Čechov, ktorí naopak prvý raz na turnaji prehrali. Arénou znie slovenská hymna, naši môžu byť oprávnene hrdí.
     
    Najlepší hráč Českej republiky: Lukáš Hudeček
    Najlepší hráč Slovenska: Stanislav Petrík
     
    SLOVENSKO postupuje do finále MS 2015 v hokejbale, a po dvoch rokoch bude môcť obhájiť zlaté medaily! Neuveriteľný výkon v podaní našich hokejbalistov, ktorí zdolali veľkých rivalov z Českej republiky! Naši rozhodli o zápase na rozmedzí druhej a tretej tretiny, kedy sa najprv 2 sekundy pred koncom druhej časti presadil v presilovke Kollár, a 30 sekúnd po začiatku tretej časti skóroval Martinusík. Česi potom znížili zásluhou Příhodu, bezprostredne po ňom však kontroval gólom Beniač a uzavrel skóre na konečných 3:1 pre Slovensko.
     
    45:00
    Koniec zápasu.
     
    44:57
    Martinusík dokázal vyhodiť cez všetky čiary, do konca zápasu ostávajú tri sekundy, toto víťazstvo už dnes na 99 % udržíme!
     
    44:49
    Česi vyhrali buly a Wróbel posielal loptičku pred našu bránu, tam boli štyria naši obrancovia, ktorí súperom nedovolili zakončiť!
     
    44:34
    Bílého strelu naši dokázali zablokovať, loptička končí na ochrannej sieti! Vhadzuje sa pred Petríkom.
     
    44:21
    Česi ale okamžite znovu pred našou bránou a Kudela strieľal takmer od červenej čiary, Petríkovi nikto neclonil a náš brankár stihol zasiahnuť!
     
    44:14
    Káčer mohol rozhodnúť, skúšal to z vlastnej obrannej tretiny do prázdnej českej brány, ktorú len veľmi tesne minul!
     
    44:02
    Průcha strieľal spomedzi kruhov, jeho pokus bol zablokovaný, Petrík zasahovať nemusel!
     
    43:36
    Naši vyhodili loptičku až na tribúnu, vhadzovať sa bude pred našou bránou, čas do konca zápasu postupne plynie, stále držíme dvojgólový náskok!
     
    43:27
    Česko to skúša v šestici a hrá absolútny vabank, Jirotka na striedačke a naši súperi hrajú bez brankára!
     
    43:27
    Česi si berú oddychový čas! Chvíľu sa tak hrať nebude, nasledujú taktické porady oboch mužstiev. Je možné, že Jirotka po time-oute ostane na striedačke a Česi to skúsia v šestici.
     
    43:27
    Na konci českého tlaku bola strela od pravého mantinelu, Petrík na loptičku dobre videl a s prehľadom tak zasiahol pri pravej žrdi. Ďalší dôležitý zákrok, do konca ešte ostáva 93 sekúnd.
     
    42:28
    Prežili sme oslabenie, Hrivnák už je na ihrisku a hráme tak v plnom počte! Česi však ostávajú pri loptičke a držia nás v obrannom pásme.
     
    41:39
    Po buly sa loptička dostala až k Petríkovi, ktorý dokázal vyhodiť loptičku cez všetky čiary, Česi začínajú od Jirotku!
     
    41:36
    Nasleduje úprava hracej plochy, chvíľu sa tak hrať nebude. Tri minúty a 24 sekúnd nás delia od postupu do finále!
     
    41:36
    Po ďalšej kombinácii pálil z pravého kruhu Příhoda, ten ale loptičku netrafil dobre a mieril tak až do ochrannej siete! Hra je vykázaná z útočnej tretiny, získame tak cenné sekundy.
     
    41:14
    Česi samozrejme už usadení pred našou bránou, zatiaľ tam kombinujú a jedna strela bola zablokovaná, naši bránia veľmi dobre.

    Góly a asistencie: 35. Příhoda (Hudeček, Hnízdil) – 30. Kollár (Slovák, Rampáček), 31. Martinusík (Rampáček), 36. Beniač (Škultéty, Danko)


    Česko: Jirotka (Šimara) – Pospíšil, Příhoda, Růžička, Kudela, Slanec, Soukup, Krejčí – Bacovský, Špaček, Kruček, Průcha, Bílý, Wróbel, Benedikt, Hudeček, Štěpáník, Lux, Hnízdil, Schnaubelt
    Slovensko: Petrík (Komenda) – Danko, Minárik, Blahút, Doskočil, Káčer, Titka, Bujdák, Mikeska – Hrivnák, Slovák, Ladiver, Beniač, Rampáček, Frkan, Škultéty, Martinusík, Ecker, Kollár, Rímsky, Oravec, Maděra, Teplický