Košice – Lok. Košice 5:0 (kon.) | Březová – Sokolov 2:9 (kon.) | Podbrezová – Pohronie 4:0 (kon.)
Dinamo Tbilisi – Ružomberok 0:0 (zruš.) | Mladá Boleslav – Slovan Bratislava 1:1 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
1:1 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
cz Utorok 23.06.2015, 18:00 • Městský stadion Třemošnice • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    86
    Vzápětí se české mužstvo znovu dostalo do velké příležitosti, trochu šťastně se k míči dostal hlavou Jan Šisler, který však nedokázal svoje zakončení vměstnat mezi tři tyče!
     
    85
    K míči se postavil Jan Chramosta, Krnáč vystihl směr střely a pokus mladoboleslavského útočníka vyrazil!
     
    84
    Daniel Bartl předvedl vynikající samostatný protiútok, zbavil se dvou hráčů, třetí ho fauloval a je nařízena penalta pro Mladou Boleslav!
     
    83
    Své střelecké umění ukázal také Kevin Malpon, jenž dostal hodně prostoru. Udělal dva kroky směrem k brance a prudkou ranou vyslal jedovatou ránu! Míč nakonec prolétl zhruba půl metru od pravé tyče!
     
    77
    Slovan dal gól!
    Nepřesnost ve středu hřiště přišla Mladou Boleslav hodně draho! Protiakce Bratislavy skončila na pravé straně na noze ADAMA ZREL'ÁKA, který v poklidu dokráčel až na hranici malého vápna, odkud propálil Jana Šedu – 1:1!
     
    73
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se tlak mladoboleslavskému týmu vyplatil! Slovan až příliš vylezl na útočnou polovinu, za což byl potrestán úvodní brankou. Jan Chramosta rozjel protiútok, na pravé straně nejprve prudkou střelou protáhl Krnáče Štohanzl, po zákroku slovenského brankáře dorazil míč do sítě ADAM PAJER – 1:0!
     
    69
    Jan Šisler hodně nevybíravě sundal Zreláka, za což mu sudí Šimek ukázal žlutou kartu.
     
    60
    V Třemošnici sklidilo potlesk střídání a příchod Róberta Vitteka, spolu s ním se na trávník dostali Peltier a Záhumenský.
     
    53
    Skvělou práci nyní předvedl směrem do defenzívy Kevin Malpon, který vybojoval balon pro v posledních minutách agilního Chramostu. Útočník Boleslavi udělal kličku do středu hřiště, následná rána na vzdálenější tyč skončila těsně mimo!
     
    37
    Poprvé střídá také slovenské mužstvo. Do hry půjde Filip Oršula, který na trávníku nahradí
     
    32
    Jasmin Ščuk dnes podruhé vystrašil střídačku slovenského soupeře, jeho další prudká rána skončila úspěšným zákrokem Krnáče! Slovenský gólman měl s jeho pokusem plné ruce práce, nakonec ale dokázal zkrotit míč pod svými rukavicemi!
     
    20
    Po dvaceti minutách hry dochází k prvnímu střídání na straně Mladé Boleslavi. Zřejmě kvůli nějakému drobnému zranění odchází Ondřej Zahustel, na jeho post se postaví Jan Chramosta.
     
    18
    Samuel Štéfanik ukázal pořádný kus svého fotbalového umění, z nabídnuté výhody se pokusil vytěžit přímou ránu na branku! Jan Šeda v brance Mladé Boleslavi míč konečky prstů vyškrábl nad břevno!
     
    8
    Tak to byla první zajímavá příležitost dnešního zápasu! Hodně akrobaticky se na hranici šestnáctky do balonu položil Jasmin Ščuk, jeho zakončení proletělo pouze centimetry od šibenice Krnáčovy branky!

    Petr Dejnožka

    Góly: 73. Pajer – 77. Zrel'ák

    Karty:   69. Šisler (MBL)

    Nepremenená penalta: 85. Chramosta (MBL), brankár Krnáč zneškodnil


    FK Mladá Boleslav: I. poločas: Šeda – Čermák (C), Kúdela, Ščuk, Magera, Kysela, Zahustel (20. Chramosta), Rada, Klobása, Mendy, Křapka

    II. poločas: Šeda – Koch, Šisler, Milla, Vraštil, Malpon, Chramosta, Štohanzl, Pajer, Bořil, Bartl

    Náhradníci: Koch, Milla, Bořil, Pajer, Vraštil, Štohanzl, Chramosta, Šisler, Maplon, Bartl

    ŠK Slovan Bratislava: Krnáč – Sekulič (46. Zrelák), Dobrotka, Kubík (60. Vittek), Milinkovič (C) (38. Oršula), Mészáros (46. Gorosito), Štefánik (46. Lásik), Saláta, Priškin (60. Peltier), Simovič, Podaný (60. Záhumenský)
    Náhradníci: Perniš, Greif, Záhumenský, Zrelák, Oršula, Gorosito, Boranjiaševič, Hudák, Miklós, Vittek, Peltier, Lásik

    Rozhodca: Šimek – Brychta, Havránek

    Diváci: 700