Košice – Lok. Košice 5:0 (kon.) | Březová – Sokolov 2:9 (kon.) | Podbrezová – Pohronie 4:0 (kon.)
Dinamo Tbilisi – Ružomberok 0:0 (zruš.) | Mladá Boleslav – Slovan Bratislava 1:1 (kon.)
koniec
FK Olympie Březová
2:9 (2:5)
FK Baník Sokolov
cz Utorok 23.06.2015, 16:30Prípravný zápas
     
    90
    Konec zápasu. (18:13:48)
     
    87
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Gólový účet utkání nejspíš uzavřel ROSTISLAV ŠAMÁNEK, který míč po přihrávce Poučka už jen uklidil do prázdné brány.
     
    76
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Čtvrthodiny před koncem utkání se diváci dočkali jubilejní desáté branky. Tu po přesné Blažkově přihrávce vsítil LUKÁŠ POUČEK.
     
    63
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Do míče se krátce po hodině hry z hranice pokutového území opřel DAVID ČADA a síť rozvlnil přízemní střelou.
     
    58
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Míč za obranu obdržel ROSTISLAV ŠAMÁNEK a zblízkosti prostřelil brankáře Březové.
     
    54
    Vojtěch Machek neproměnil pokutový kop, domácí gólman jeho střelecký pokus vyrazil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Úvodní poločas byl jednoznačně v režii favorizovaného celku, který do druhého dějství nastoupí s tříbrankovým náskokem.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Vsamotném závěru úvodního dějství sokolovský Baník odskakuje svému soupeři na rozdíl tří branek! O navýšení skóre se postaral FILIP DROBÍLEK.
     
    34
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Krátce po půlhodině hry je náskok druholigového celku opět dvougólový! Podruhé v dnešním zápase se do střelecké listiny zapsal JAKUB DVOŘÁK II., který brankáře Březové překonal s přispěním tyče.
     
    12
    Tým Březová právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují, když je rozdíl ve skóre opět pouze jednogólový! Do lisitny střelců se zapsal ROMAN DOMIN, který gólmana Dvořáka překonal křižnou střelou.
     
    11
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Sokolovští si dvoubrankové vedení záhy berou zpět! Dřížďalův míč směřující za obranu obdržel LUKÁŠ HRUBÝ a tváří v tvář domácímu gólmanovi chladnokrevně zakončil.
     
    9
    Tým Březová právě vstřelil branku!
    Domácí vsítili kontaktní gól, když se k exekuci nařízeného přímého volného kopu postavil JOSIP ELIJAŠ a svou technickou střelu umístil neomylně k tyči.
     
    7
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Náskok Sokolova je už dvoubrankový! Vrtělka vyprodukoval pas na Dřížďala, jenž míč odcentroval do pokutového území, kde se nacházel JAKUB DVOŘÁK II., kterému zakončení nedělalo žádný problém.
     
    2
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení hned v úvodu utkání. Skóre zápasu po několika desítkách vteřin od úvodního hvizdu otevřel FRANTIŠEK DŘÍŽĎAL, který míč umístil do horního rohu brány.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    FK BANÍK SOKOLOV
    Západočeši zahájili svou přípravu na desátou sezónu ve druhé lize včera, kdy absolvovali fyzické testy na FTVS UK v Praze. Po dopoledním tréninku se přesunou k přípravnému zápasu, ve kterém by dle slov trenéra Šmejkala měly nastoupit v každém poločase odlišné jedenáctky. Po úspěšné sezóně, kdy Baník obsadil ve FNL 5. místo, se do svých mateřských oddílů vrátili Hofmann, Přeučil, Kosak a Urma, kterým skončilo hostování. Naopak pokračovat by měli sparťané Kucalas s Poučkem, zkušený gólman Belaň a mládežnický reprezentant Kratochvíl z Plzně. Lze očekávat, že se v dnešním utkání představí i další potenciální posily pro novou sezónu.
     
    FK OLYMPIE BŘEZOVÁ
    Tým z města, které se nachází necelých pět kilometrů od Sokolova a žije v něm zhruba 2700 obyvatel, vyhrál loňský ročník krajského přeboru, když o osm bodů předstihl druhou Toužim. Březová spoléhá především na služby někdejších mládežnických hráčů sokolovského Baníku. Nejlepším střelcem týmu se stal záložník Tomáš Bereczký, jenž ve 26 zápasech vstřelil 28 gólů. Pro mnoho hráčů z kádru Olympie tak utkání s druholigovým soupeřem bude prestižní.
     
    Dobré odpoledne ze západu Čech. Po třítýdenní odmlce se druholigoví fotbalisté Baníku Sokolov znovu objeví na zeleném pažitu. Jejich prvním soupeřem v letní přípravě bude vítěz krajského přeboru Karlovarského kraje FK Olympie Březová, na jejímž hřišti se zápas odehraje.

    Lukáš Švéda

    Góly: 9. Elijaš, 12. Domin – 2. Dřížďal, 7. Jakub Dvořák II., 11. Hrubý, 34. Jakub Dvořák II., 44. Drobílek, 58. Šamánek, 63. Čada, 76. Pouček, 87. Šamánek

    Nepremenená penalta: 54. Machek (BRZ), brankár domácího celku zneškodnil


    FK Olympie Březová:
    FK Baník Sokolov: Dvořák I. – Medvěděv, Vondráček, Kucalas, Hrubý – Drobílek, Vrtělka, Kratochvíl, Dvořák II., Dřížďal – Procházka. II. poločas: Belaň – Blažek, Heger, Mestl, Polom – Čada, Machek – Vaněček, Koubek, Pouček – Šamánek