Srbsko – Česko 0:4 (kon.) | Nemecko – Dánsko 3:0 (kon.)
koniec
Srbsko
0:4 (0:2)
Česko
cz Sobota 20.06.2015, 18:00 • Praha - Letná • Majstrovstvá Európy U21 • Skupina A
Predzápasové kurzy
    Děkovačka českých lvíčat.

    Děkovačka skoro v přímém přenosu Děkujeeeeeeeem!!!!

    Posted by Jakub Brabec on 20. červen 2015
     
    Je konec! Famózní zápas českých lvíčat je u konce! Česká republika odvedla výborný výkon a Srbsko porazila jasným poměrem 4:0! Naděje na postup tak stále žije!

    Famózní poločas českých lvíčat je u konce! "Domácí" fotbalisté vstoupili do dnešního důležitého utkání aktivně a již v osmé minutě se Letná mohla radovat. Po přihrávce Hybše se trefil pod břevno Jan Kliment! Následovala obrovská šance Klimenta a Skaláka. Prvního vychytal Dmitrovič a druhý pálil mimo. Veseleji mohlo být v 15. minutě, kdyby Kadlec nenapálil břevno! Ve 21. minutě to však vyšlo a Jan Kliment zvyšoval na 2:0! Češi zbytek poločasu kontrolovali hru a dostali se i do slibných šanci, nicméně skóre se již nezměnilo.

    Do druhého poločasu vstoupilo aktivněji Srbsko, které však svůj tlak nedokázalo využít! Český tým si připravil nejlepší odpověď a na 0:3 dával svým třetím gólem v zápase Jan Kliment! O tři minuty později to bylo 0:4! Na konci skvělé akce Jiřího Skaláka byl Martin Frýdek, který poslal míč přesně k tyči! Velkou šanci měl ještě Jan Kliment, který však pátou branku nepřidal.

    Český tým tak zvítězil 4:0 a připsal si opravdu veledůležité tři body! Naděje na postup do semifinále tak stále žije, nicméně v úterý budou stát v cestě Němci!

    Malou kaňkou dnešního utkání může být zranění Václava Kadlece, který si v průběhu první poločasu přivodil nějaké zranění a uvidíme, zda-li bude fit na úterní bitvu o postup!

    Z mé strany je to pro dnešek již opravdu vše a u dalších textových přenosů se těším brzy nashledanou!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nedovoleným zákrokem se v samotném závěru prezentoval střídající Petkovič, který poslal k zemi Martina Frýdka. Utkání se již pouze dohrává.
     
    90+1
    Diváci na Letné jsou na nohou a hráči si mohou užívat "standing ovation"! Český tým si to za dnešní výkon rozhodně zaslouží!
     
    90
    Čtvrtý rozhodčí Damianos Efthimiadis z Řecka ukazuje na své tabulce dvojku, což znamená, že se nastavují dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Následnou útočnou akci srbského týmu zastavuje odpískaný ofsajd. Proti pravidlům se provinil útočník Aleksandar Pešič.
     
    88
    Srbové se dostali k standardní situaci, které se ujal Filip Đuričič, jehož centr však nebyl příliš povedený. Česká obrana situaci vyřešila a Tomáš Kalas míč odkopl.
     
    87
    Na pravé straně svedl souboj Lukáš Masopust s Petkovičem. Hlavní rozhodčí odpískal nedovolený zákrok českého hráče, avšak z opakovaných záběrů to vypadalo naopak!
     
    86
    Na levé straně výborně zakombinovali Přikryl s Hybšem. Přihrávka prvně jmenovaného našla na pravé straně vápna Trávníka, jehož střela však byla zablokovaná. Míč se dostal k Ondřeji Petrákovi, který už vystřelil na branku. Dmitrovič byl však pozorný!
     
    85
    Střídající hráč Luka Milunovič se hned po svém nástupu na hřiště dostal k rozehrávce standardní situace. Jeho centr však příliš povedený nebyl a česká obrana dokázala centr odvrátit.
     
    85
    I srbský tým provádí poslední střídání tohoto zápasu! Ze hry jde Miloš Jojič, od kterého trenér Mladen Dodič jistě čekal více! Na jeho pozici nastupuje Luka Milunovič.
     
    84
    Miloš Jojič ukázal fotbalovou kvalitu a na levé straně obešel Hybše. Taktický faul provedl Lukáš Masopust, který tak zastavil srbský útok!
    Šance Masopusta
    83. Masopust (CZE)

     
    83
    Další skvělý pas za obranu obdržel Lukáš Masopust, který obešel Dmitroviče, avšak jeho střelu zablokoval srbský hráč. Hra pokračovala a na Hybšovu přihrávku si naběhl Frýdek. Hráči Liberce se však střela příliš nepovedla!
     
    82
    Český tým střídá naposledy a obrovské ovace zaplněné Letné si užívá Jan Kliment! České hrdinu dnešního zápasu nahrazuje Tomáš Přikryl, který toto prostředí důvěrně zná!
     
    81
    Záložník Dortmundu Miloš Jojič se skvěle uvolnil na hranici vápna a pokoušel se překvapit Koubka. Jeho ránu však zablokoval obránce Kuba Brabec, který odvádí výborný výkon!
     
    80
    Lukáš Masopust se velmi dobře zapojit do české hry a před malou chvílí zkoušel najít za obranou Michala Trávníka. Jeho přihrávka přesná nebyla, nicméně myšlenka výborná!
     
    79
    Nyní dostal míč do vápna Michal Trávník, který po souboji se srbským obráncem spadl na zem. Hlavní rozhodčí tak však neučinil a hra pokračuje dál!
     
    78
    Po výborné kombinaci Masopusta s Kadeřábkem na pravé straně se míč dostal na hranici vápna k Hybšovi, jehož tvrdou střelu zablokovala srbská obrana!

    Jan Havlovic

    Góly: 8. Kliment (Hybš), 21. Kliment (Skalák), 56. Kliment (Brabec), 59. Frýdek (Skalák)

    Karty:   11. Brašanac (SRB), 68. Đuričić (SRB) – 84. Masopust (CZE)


    Srbsko: Dmitrović – Stojković (46. Petković), Spajić, Pantić, Petrović – Brašanac, Čaušić (C) (63. Kovačević) – Jojić (85. Milunović), Đuričić, Srnić – Pešić.
    Náhradníci: Stevanović, Perić – Ćirković, Ćosić, Filipović, Petković, Ivanić, Kovačević, Mijailović, Trujić, Čavrić, Milunović.

    Česko: Koubek – Kadeřábek, Brabec (C), Kalas, Hybš – Petrák, Zmrhal – Skalák (75. Masopust), V. Kadlec (29. Trávník), Frýdek – Kliment (82. Přikryl).
    Náhradníci: Reichl, Pavlenka – Trávník, Přikryl, Masopust, Krejčí, Houska, Takács, Jugas, Jánoš, Mat. Hanousek, Baránek.

    Rozhodca: Trupin – Cano, Danos (vš. FRA)

    Diváci: 16253