Srbsko – Česko 0:4 (kon.) | Nemecko – Dánsko 3:0 (kon.)
koniec
Srbsko
0:4 (0:2)
Česko
cz Sobota 20.06.2015, 18:00 • Praha - Letná • Majstrovstvá Európy U21 • Skupina A
Predzápasové kurzy
    Martin FRÝDEK - 0:4
     
    59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým pokračuje ve výborném výkonu i ve druhém poločase! To je debakl!! Na pravou stranu dostal výborný míč Jiří Skalák, který si počkal a následně poslal krásný centr do vápna. Centr směřoval do míst, kde se nacházel MARTIN FRÝDEK! Střela hráče Liberce mířila na vzdálenější tyč a Dmitrovič byl bez šance!
    Jan KLIMENT - 0:3
     
    56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborná odpověď na srbskou převahu ve druhém poločase! Český tým vede již 0:3 a to už vypadá dobře! Nádhernou přihrávku za obranu poslal Jakuba Brabce, který našel JANA KLIMENTA. Útočník Jihlavy obešel Dmitroviče a poslal míč do branky. Hattrick českého útočníka!
    Jan KLIMENT - 0:2
     
    21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Takhle se nám to líbí! Český tým vede již dvoubrankovým rozdílem! Hybš se Skalákem si vyměnili míč na levé straně a ve vápna se dostal k míči právě Skalák, který vystřelil, avšak Dmitrovič jeho ránu vyrazil. K dorážce se dostal JAN KLIMENT, který poslal míč pod víko a je to 0:2!
    Jan KLIMENT - 0:1
     
    8
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góóóĺ! Češi výborně vstoupili do dnešního utkání a přichází zasloužená odměna! Výbornou přihrávku do vápna dostal Matěj Hybš, který se rozhlédl a našel na "desítce" JANA KLIMENTA, ten nedal razantní střelou pod břevno Dmitrovičovi šanci!

    Jan Havlovic

    Góly: 8. Kliment (Hybš), 21. Kliment (Skalák), 56. Kliment (Brabec), 59. Frýdek (Skalák)

    Karty:   11. Brašanac (SRB), 68. Đuričić (SRB) – 84. Masopust (CZE)


    Srbsko: Dmitrović – Stojković (46. Petković), Spajić, Pantić, Petrović – Brašanac, Čaušić (C) (63. Kovačević) – Jojić (85. Milunović), Đuričić, Srnić – Pešić.
    Náhradníci: Stevanović, Perić – Ćirković, Ćosić, Filipović, Petković, Ivanić, Kovačević, Mijailović, Trujić, Čavrić, Milunović.

    Česko: Koubek – Kadeřábek, Brabec (C), Kalas, Hybš – Petrák, Zmrhal – Skalák (75. Masopust), V. Kadlec (29. Trávník), Frýdek – Kliment (82. Přikryl).
    Náhradníci: Reichl, Pavlenka – Trávník, Přikryl, Masopust, Krejčí, Houska, Takács, Jugas, Jánoš, Mat. Hanousek, Baránek.

    Rozhodca: Trupin – Cano, Danos (vš. FRA)

    Diváci: 16253