Srbsko – Česko 0:4 (kon.) | Nemecko – Dánsko 3:0 (kon.)
koniec
Srbsko
0:4 (0:2)
Česko
cz Sobota 20.06.2015, 18:00 • Praha - Letná • Majstrovstvá Európy U21 • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    85
    I srbský tým provádí poslední střídání tohoto zápasu! Ze hry jde Miloš Jojič, od kterého trenér Mladen Dodič jistě čekal více! Na jeho pozici nastupuje Luka Milunovič.
     
    84
    Miloš Jojič ukázal fotbalovou kvalitu a na levé straně obešel Hybše. Taktický faul provedl Lukáš Masopust, který tak zastavil srbský útok!
     
    82
    Český tým střídá naposledy a obrovské ovace zaplněné Letné si užívá Jan Kliment! České hrdinu dnešního zápasu nahrazuje Tomáš Přikryl, který toto prostředí důvěrně zná!
     
    79
    Nyní dostal míč do vápna Michal Trávník, který po souboji se srbským obráncem spadl na zem. Hlavní rozhodčí tak však neučinil a hra pokračuje dál!
     
    75
    Český tým provádí druhé střídání! Skvělý zápas odehrál Jiří Skalák, který si připsal dvě asistence. Teď však odchází z trávníku a na jeho pozici nastupuje Lukáš Masopust!
     
    68
    Hlavní sudí nyní uděluje další žlutou kartu srbskému hráči! Filip Đuričič byl pozdě v souboji s Janem Klimentem a českého střelce poslal k zemi! Zasloužená žlutá karta!
    Další Klimentova šance
    65. Kliment (CZE)

     
    65
    Skvělou přihrávku za obranu dostal Jan Kliment, který opět obešel Marka Dmitroviče a mohl dát pátou branku. Český hrdina však nevystřelil a následně stoper Pantič míč vypíchl!
     
    63
    Srbský tým střídá podruhé! Těsně před standardní situací přichází na trávník Aleksandar Kovečevič, který nahrazuje Gorana Čaušiče.
     
    Dnešní utkání sleduje 16253 diváků!
    Martin FRÝDEK - 0:4
     
    59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým pokračuje ve výborném výkonu i ve druhém poločase! To je debakl!! Na pravou stranu dostal výborný míč Jiří Skalák, který si počkal a následně poslal krásný centr do vápna. Centr směřoval do míst, kde se nacházel MARTIN FRÝDEK! Střela hráče Liberce mířila na vzdálenější tyč a Dmitrovič byl bez šance!
    Jan KLIMENT - 0:3
     
    56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborná odpověď na srbskou převahu ve druhém poločase! Český tým vede již 0:3 a to už vypadá dobře! Nádhernou přihrávku za obranu poslal Jakuba Brabce, který našel JANA KLIMENTA. Útočník Jihlavy obešel Dmitroviče a poslal míč do branky. Hattrick českého útočníka!
     
    46
    Srbové se hned v úvodu dostali do vážné šance. Na hranici vápna sklepl míč Jojič pro Srniče, který pohotově vypálil. Koubek však jeho střelu k tyči lapil!
     
    46
    Mladen Dodič provádí první změnu! Ze hřiště jde pravý obránce Filip Stojkovič, kterého nahrazuje Marko Petkovič.
     
    45+1
    Zajímavou přihrávku do vápna dostal Pavel Kadeřábek, který spadl ve vápně po kontaktu se srbským hráčem. Penalta se však nepíská!
    Frýdkova šance
    42. Frýdek (CZE)

     
    42
    To je škoda! Jan Kliment se dostal k míči za vápnem a našel Martin Frýdka, který střílel na vzdálenější tyč! Výborný zákrok předvedl Marko Dmitrovič, který udržel srbské naděje!
    Střela Jojiće
    40. Jojić (SRB)

     
    40
    Do první vážnější situace se dostali také Srbové! Skvělou přihrávku mezi obránce dostal Miloš Jojič, který byl pod tlakem našich obránců, avšak i tak se dostal ke střele. Výborný zákrok předvedl Tomáš Koubek!
     
    29
    Bohužel, Václav Kadlec není schopen pokračovat ve hře a musí střídat. Nicméně výkon útočníka Frankfurtu byl výborný! Na hřišti Kadlece nahrazuje Michal Trávník.
     
    23
    Petrák se pokoušel hledat na vápne Kadlece, nicméně Srbové se dostali do protiútoku a Đuričić našel za obranou Pešiče. Výborný obranný zákrok však předvedl Tomáš Kalas, který tak zastavil srbský protiútok!
    Jan KLIMENT - 0:2
     
    21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Takhle se nám to líbí! Český tým vede již dvoubrankovým rozdílem! Hybš se Skalákem si vyměnili míč na levé straně a ve vápna se dostal k míči právě Skalák, který vystřelil, avšak Dmitrovič jeho ránu vyrazil. K dorážce se dostal JAN KLIMENT, který poslal míč pod víko a je to 0:2!
    Střela Kadlece do břevna
    15. Kadlec (CZE)

     
    15
    Další obrovská šance českého týmu! Martin Frýdek hledal ve středu Skaláka, nicméně míč se dostal k Václavu Kadlecovi, který trefuje břevno!
     
    13
    Václav Kadlec se krásně uvolnil na pravé straně a postupoval osamocený do vápna. Následně však poslal přihrávku na hranici vápna, kde našel Hybše. Levý obránce českého týmu si však netroufl na střelu. Následný průnik Zmrhala končí rohovým kopem!
     
    11
    Přichází první žlutá karta tohoto zápasu! Darko Brašanac ji dostává za tvrdý souboj s Pavlem Kadeřábkem. Pro Brašanace je to druhá žlutá na turnaji a poslední zápas s Dánskem si nezahraje!
    Dvě obrovské tutovky českého týmu
    10. Kliment and Skalák (CZE)

     
    10
    To je velká škoda! Srbové špatně rozehráli na útočné polovině a do úniku se dostal aktivní Jan Kliment. Výborný zákrok proti střele českého útočníka předvedl Dmitrovič. Míč se ke Klimentovi dostal zpět a útočník Jihlavy našel ve vápně volného Skaláka, který přestřelil!
    Jan KLIMENT - 0:1
     
    8
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góóóĺ! Češi výborně vstoupili do dnešního utkání a přichází zasloužená odměna! Výbornou přihrávku do vápna dostal Matěj Hybš, který se rozhlédl a našel na "desítce" JANA KLIMENTA, ten nedal razantní střelou pod břevno Dmitrovičovi šanci!

    Jan Havlovic

    Góly: 8. Kliment (Hybš), 21. Kliment (Skalák), 56. Kliment (Brabec), 59. Frýdek (Skalák)

    Karty:   11. Brašanac (SRB), 68. Đuričić (SRB) – 84. Masopust (CZE)


    Srbsko: Dmitrović – Stojković (46. Petković), Spajić, Pantić, Petrović – Brašanac, Čaušić (C) (63. Kovačević) – Jojić (85. Milunović), Đuričić, Srnić – Pešić.
    Náhradníci: Stevanović, Perić – Ćirković, Ćosić, Filipović, Petković, Ivanić, Kovačević, Mijailović, Trujić, Čavrić, Milunović.

    Česko: Koubek – Kadeřábek, Brabec (C), Kalas, Hybš – Petrák, Zmrhal – Skalák (75. Masopust), V. Kadlec (29. Trávník), Frýdek – Kliment (82. Přikryl).
    Náhradníci: Reichl, Pavlenka – Trávník, Přikryl, Masopust, Krejčí, Houska, Takács, Jugas, Jánoš, Mat. Hanousek, Baránek.

    Rozhodca: Trupin – Cano, Danos (vš. FRA)

    Diváci: 16253