Brazília – Kolumbia 0:1 (kon.)
koniec
Brazília
0:1 (0:1)
Kolumbia
cz Štvrtok 18.06.2015, 02:00 • Estadio Monumental David Arellano, Santiago de Chile • Copa América • Skupina C
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Za roztržku navíc byli vyloučení Neymar a Carlos Bacca!
    James Rodríguez mohl pojistit vítězství Kolumbie
     
    89
    Kolumbijci si v samotném závěru duelu mohli pojistit vítězství! Individuální průnik po levé straně totiž střeleckým pokusem zakončoval James Rodríguez, který vzdálenější tyč minul doslova jen o centimetry.
     
    81
    Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Edwin Valencia, přichází Alexander Mejía.
     
    76
    Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Teofilo Gutiérrez, přichází Carlos Bacca.
    Statistika držení míče a probíhající hry

     
    76
    Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Elias, přichází Diego Tardelli.
     
    69
    Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Willan, přichází Douglas Costa.
     
    69
    Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Falcao, přichází Victor Ibarbo.
    Firmino trestuhodně minul odkrytou bránu
     
    58
    Murillo se nedokázal dohodnout s gólmanem, který nečekal zpětnou přihrávku. Míč mu uzmuli hráči Brazílie a ten se dostal až k osamocenému Robertu Firminovi. Jakou tutovku ale reprezentační hráč Brazílie spálil je k neuvěření! Před jeho zraky totiž byla zcela odkrytá brána, ve které se nacházel pouze jeden z vracejících se obránců. Firmino ale prostor mezi třemi tyčemi vůbec netrefil a míč z hranice pokutového území poslal trestuhodně mimo zařízení!
     
    46
    Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Fred, přichází Philippe Coutinho.
     
    45
    Žlutou kartu za úmyslné hraní míče rukou dostává Neymar (Brazílie).
     
    44
    Na opačné straně pak kontrovali Brazilci nadýchaným centrem ze strany, na který si naskočil Neymar, jehož hlavičkový pokus z bezprostřední blízkosti vyrazil skvělým zákrokem Ospina!
    Roberto Firmino poslal míč těsně kolem tyče
     
    43
    Kolumbijci se vydali až do šestnáctky soupeře, odkud přišla přihrávka do lepší střelecké pozice Robertu Firminovi, jenž vypálil z hranice pokutového území a jeho střela prosvištěla jen těsně kolem levé Jeffersonovy tyče.
     
    42
    Roberto Firmino mimo souboj o míč strčil zezadu do zad Cuadrada, kterého odmrštil k zemi. Za svůj nevybíravý zákrok si pak prohlédl design žlutého kartónku, který se své kapsičky vytáhl arbitr Osses.
    Jeison MURILLO - 0:1
     
    37
    Kolumbie právě vstřelila branku!
    Kolumbie otevírá skóre zápasu a ujímá se vedení! Do pokutového území přilétl centr zprava, zmatku v šestnáctce dokonale využil JEISON MURILLO, ke kterému se dostal odražený míč a střílející hráč jej nekompromisním způsobem zastavil až o sít!
     
    34
    Již po odehrání míče dohrál Fernandinho souboj s jedním z protihráčů, za což byl potrestán karetním trestem žluté barvy.
     
    19
    Dani Alves ve středu hracího pole inkasoval úder nohou zezadu, který mu uštědřil Teofilo Gutiérrez, jenž byl za svůj nebezpečný a určitě také velice bolestivý zákrok potrestán žlutou kartou.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 37. Murillo

    Karty:   34. Fernandinho (BRA), 42. Firmino (BRA), 45. Neymar (BRA) – 19. Gutiérrez (CLM)   90+4. Neymar (BRA) – 90+4. Bacca (CLM)


    Brazília: Jefferson – Dani Alves, Miranda, Thiago Silva, Filipe Luis – Elias (76. Diego Tardelli), Fernandinho – Willian (69. Douglas Costa), Fred (46. Philippe Coutinho), Neymar – Roberto Firmino
    Náhradníci: David Luiz, Douglas Costa, Neto, Diego Tardelli, Marquinhos, Fabinho, Geferson, Everton Ribeiro, Robinho, Philippe Coutinho, Casemiro, Marcelo Grohe

    Kolumbia: Ospina – Zúñiga, Zapata, Murillo, Armero – Cuadrado, Sánchez, Valencia (81. Mejía), Rodríguez – Falcao (69. Ibarbo), Gutiérrez (76. Bacca)
    Náhradníci: Vargas, Franco, Arias, Valdés, Mejía, Andrade, Ibarbo, Bacca, Muriel, Martínez, Cardona, Bonilla

    Rozhodca: Osses – Astroza, Barraza (vš. Chile)