Nemecko – Pobr. Slonoviny 10:0 (kon.) | Švédsko – Nigéria 3:3 (kon.)
koniec
Švédsko
3:3 (2:0)
Nigéria
cz Pondelok 08.06.2015, 22:00 • Winnipeg Stadium, Winnipeg • Majstrovstvá sveta žien
Predzápasové kurzy
     
    90
    Nastavuje se celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
    Francisca ORDEGAOVÁ - 3:3
     
    87
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Nigérie si to za svůj výkon určitě zaslouží! Po chybě Švédek v rozehrávek se ve středu hřiště dostala k míči Okobiová, která našla skvělým pasemm za obranou FRANCISCU ORDEGAOVOU, té se podařilo propálit gólmanku Lindhalovou a srovnává na 3:3!
    Nebezpečná rána Oporanzieové
     
    74
    Z hodně velké vzdálenosti to nyní zkusila Oporanzieová, která překvapila gólmanku Lindhalovou a ta nezasáhl úplně nejlépe. Míč ji vypadl a k dorážce se málem dostala Ordegaová, míč však nekonec skončil v zámezí.
     
    73
    Švédky provádějí poslední střídání v tomto zápase! Svůj pobyt na trávníku ukončuje Emma Berglundová. Na její pozici nastupuje Amanda Ilestedtová.
    Neproměněná šance Nigérie
     
    69
    Neuvěřitelnou šanci teď spálila Nigérie! Po levé straně pronikla do vápna Oparanozieová, která předávala míč před branku. Zde se do zakončení nedostala Okobiová, avšak míč prošel až na zadní tyč, kde se nacházela Oshoalová, ta však odkrytou branku netrefila!
    Linda SEMBRANTOVÁ - 3:2
     
    60
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky se opět dostávají do vedení! Tak to je studená sprcha pro hráčky Nigérie! Krásný průnik na levé straně podnikla Schelinová, která následně poslala míč před branku, kde jej tečovala LINDA SEMBRANTOVÁ, a ten zapadl do branky!
     
    57
    Švédky provádějí ve druhém poločase již druhou změnu! Ze hřiště odchází po nevýrazném výkonu Dahlkvistová, kteoru na její pozici nahrazuje Sembrantová.
    Asisat OSHOALOVÁ - 2:2
     
    53
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Opravdu se tak děje! Nigérie se prosazuje po třech minutách a srovnává na 2:2! Skvělý pas za obranu dostala ASISAT OSHOALOVÁ, která se dostala před stoperku Fischerovou a i s trochou štěstí překonává Lindhalovou!
    Ngozi OKOBIOVÁ - 2:1
     
    50
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Tak druhý poločas bude ještě zajímavý! Nigérie rychle snižuje na 1:2! Na pravé straně se k odraženému míči dostala Oparanozieová, která pohotově poslal míč do vápna. Zde udělala chybu při bránění Fischerová a k míči se dostala NGOZI OKOBIOVÁ, která se prosazuje přesnou střelou k tyči!
     
    46
    Švédské fotbalistky provádějí na startu druhého poločasu první změnu! Ze hřiště odešla Asllaniová, na její pozici přichází Schoughová.
     
    34
    Švédky vybojovaly další rohový kop a rozehrávky se opět ujala Sjögranová. Její kroutěný centr dopadl na břevno branky Dedeové! Míč se následně odrazil do zámezí a bude následovat odkop od branky Nigérie.
    Nille FISCHEROVÁ - 2:0
     
    31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro Nigérii až kruté! Po půlhodince přichází druhý švédský gól! Po rohovém kopu se k hlavičce dostala Dahlkvistová, jejíž hlavičku ještě vyrazila z brankové čáry Ebereová. Míč se náseldně dostal na zadní tyči k NILLE FISCHEROVÉ, která míč doklepla nehlídaná do sítě!
    Střela Oshoalaové mířila mimo
     
    25
    Velká šance Nigérie na vyrovnání! Na pravé straně vybojovala míč Oshoalaová, která vypíchla míč Schelinové a mířila do vápna. Její střela na zadní tyč mířila těsně mimo!
    Ugochi OPARANZIEOVÁ - 1:0

     
    20
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko se dostává do vedení! Švédky udeřily z rohového kopu, který rozehrála Sjögranová a na malém vápně se míč odrazil od UGOCHI OPARANZIEOVÉ do branky. Velmi nešťastný moment pro tuto hráčku!
    Standardní situace Ebereové
     
    6
    Rozehrávky standardní situace se ujala Ebereová, která to zkusila napřímo. Bohužel pro Nigérii mířil míč přímo doprostřed branky, kde se nacházel brankářka Lindhalová.

    Jan Havlovic

    Góly: 20. Oparanzieová (vla.), 31. Fischerová, 60. Sembrantová – 50. Okobiová, 53. Oshoalová, 87. Ordegaová


    Švédsko: Lindhalová – Schelinová, Dahlkvvistová (57.Sembrantová), Fischerová, Berglundová (73.Ilestedtová) – Nillssonová, Sjögranová, Jacobssonová, Asllaniová (46. Schoughová) – Rubenssonová, Segerová
    Náhradníci: Rohlinová, Sembrantová, Thunebrová, Hjohlmanová, Carlén, Diazová, Ilestedtová, Samuelssonová, Lundová, Appelqvistová, Söbergová, Schoughová

    Nigéria: Dedeová – Oshoalaová, Chukwunonyeová, Ebiová, Ohaleová – Nwabuokuová, Okobiová, Ayindeová, Oparanzieová, Ebereová, Ordegaová
    Náhradníci: Edohová, Nkwochaová, Sundayová, Dikeová, Umotongová, Njokuová, Whyteová, Ayila, Ohadughaová, Nkuová, Ohriaeriakuová, Nnodimová

    Rozhodca: Ri-Hyang Ok – Kum-Nyo Hong, Kyoung-Min Kim