Nemecko – Pobr. Slonoviny 10:0 (kon.) | Švédsko – Nigéria 3:3 (kon.)
koniec
Švédsko
3:3 (2:0)
Nigéria
cz Pondelok 08.06.2015, 22:00 • Winnipeg Stadium, Winnipeg • Majstrovstvá sveta žien
Predzápasové kurzy
    Francisca ORDEGAOVÁ - 3:3
     
    87
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Nigérie si to za svůj výkon určitě zaslouží! Po chybě Švédek v rozehrávek se ve středu hřiště dostala k míči Okobiová, která našla skvělým pasemm za obranou FRANCISCU ORDEGAOVOU, té se podařilo propálit gólmanku Lindhalovou a srovnává na 3:3!
    Linda SEMBRANTOVÁ - 3:2
     
    60
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky se opět dostávají do vedení! Tak to je studená sprcha pro hráčky Nigérie! Krásný průnik na levé straně podnikla Schelinová, která následně poslala míč před branku, kde jej tečovala LINDA SEMBRANTOVÁ, a ten zapadl do branky!
    Asisat OSHOALOVÁ - 2:2
     
    53
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Opravdu se tak děje! Nigérie se prosazuje po třech minutách a srovnává na 2:2! Skvělý pas za obranu dostala ASISAT OSHOALOVÁ, která se dostala před stoperku Fischerovou a i s trochou štěstí překonává Lindhalovou!
    Ngozi OKOBIOVÁ - 2:1
     
    50
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Tak druhý poločas bude ještě zajímavý! Nigérie rychle snižuje na 1:2! Na pravé straně se k odraženému míči dostala Oparanozieová, která pohotově poslal míč do vápna. Zde udělala chybu při bránění Fischerová a k míči se dostala NGOZI OKOBIOVÁ, která se prosazuje přesnou střelou k tyči!
    Nille FISCHEROVÁ - 2:0
     
    31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro Nigérii až kruté! Po půlhodince přichází druhý švédský gól! Po rohovém kopu se k hlavičce dostala Dahlkvistová, jejíž hlavičku ještě vyrazila z brankové čáry Ebereová. Míč se náseldně dostal na zadní tyči k NILLE FISCHEROVÉ, která míč doklepla nehlídaná do sítě!
    Ugochi OPARANZIEOVÁ - 1:0

     
    20
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko se dostává do vedení! Švédky udeřily z rohového kopu, který rozehrála Sjögranová a na malém vápně se míč odrazil od UGOCHI OPARANZIEOVÉ do branky. Velmi nešťastný moment pro tuto hráčku!

    Jan Havlovic

    Góly: 20. Oparanzieová (vla.), 31. Fischerová, 60. Sembrantová – 50. Okobiová, 53. Oshoalová, 87. Ordegaová


    Švédsko: Lindhalová – Schelinová, Dahlkvvistová (57.Sembrantová), Fischerová, Berglundová (73.Ilestedtová) – Nillssonová, Sjögranová, Jacobssonová, Asllaniová (46. Schoughová) – Rubenssonová, Segerová
    Náhradníci: Rohlinová, Sembrantová, Thunebrová, Hjohlmanová, Carlén, Diazová, Ilestedtová, Samuelssonová, Lundová, Appelqvistová, Söbergová, Schoughová

    Nigéria: Dedeová – Oshoalaová, Chukwunonyeová, Ebiová, Ohaleová – Nwabuokuová, Okobiová, Ayindeová, Oparanzieová, Ebereová, Ordegaová
    Náhradníci: Edohová, Nkwochaová, Sundayová, Dikeová, Umotongová, Njokuová, Whyteová, Ayila, Ohadughaová, Nkuová, Ohriaeriakuová, Nnodimová

    Rozhodca: Ri-Hyang Ok – Kum-Nyo Hong, Kyoung-Min Kim