Šaľa – Prešov 1:1 (kon.) | L. Mikuláš – Sereď 1:1 (kon.) | Skalica – MFK Zvolen 2:1 (kon.)
Nové Mesto n/V – Trnava B 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava U21 – Šamorín 3:2 (kon.) | Poprad – Nitra 0:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava U21
3:2 (1:0)
FC ŠTK 1914 Šamorín
Nedeľa 07.06.2015, 17:00 • Rapid, Bratislava • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    85
    Šamorín dáva gól!
    Ešte nás čaká dramatický záver, hostia znižujú na rozdiel jediného gólu! Sám faulovaný JAKUB HRNČÁR premieňa aj svoj druhý pokutový kop v zápase, keď Valašíka poslal k pravej žrdi a sám umiestnil loptu na opačnú stranu do siete!
     
    70
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Slovan strieľa zo štandardky dnes už svoj druhý gól a vracia sa do dvojgólového vedenia, hostia sú k záchrane zase o niečo ďalej! Marcel Oravec vyslal presný nadýchaný center na vzdialenejšiu žrď, Hajdúch ostal na čiare, pred päťkou si najvyššie vyskočil SIMON TICHÝ a nechytateľne poslal loptu k ľavej žrdi až do siete!
     
    60
    Šamorín dáva gól!
    Hostia znižujú a vracajú sa do hry! JAKUB HRNČÁR z pokutového kopu nekompromisne trafil k ľavej žrdi, Valašík síce vystihol smer, na dôrazný pokus však bol prikrátky!
     
    48
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Domáci zvyšujú svoj náskok a výrazne sa približujú k výhre, toto môže byť dôležitý moment! Center z rohu bol ešte odvrátený, k odrazenej lopte sa však v strede poľa dostal RAJMUND MIKUŠ. Ten prešiel cez protihráča, urobil si priestor 25 metrov od brány na osi ihriska a tvrdou strelou k pravej žrdi prekvapil Hajdúcha, ktorý sa márne naťahoval!
     
    32
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Belasí otvárajú skóre, Šamorín si ešte viac komplikuje záchranárske boje a musí otáčať nepriaznivý priebeh! Zo štandardnej situácie od ľavej postrannej čiary z cca 25 metrov centroval do šestnástky Viktor Miklós, pred päťkou sa pri bližšej žrdi vo vzduchu presadil FILIP ĎURIŠ a hlavou poslal loptu do siete!

    Tomáš Schügerl

    Matej Holásek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ŠTK 1914 Šamorín. Viac informácií tu.

    Góly: 32. Ďuriš (Miklós), 48. Mikuš, 70. Tichý (Oravec) – 60. Hrnčár (pen.), 85. Hrnčár (pen.)

    Karty:   38. Tichý (SBB), 41. Oravec (SBB) – 38. Martinka (SAM), 43. Čemba (SAM)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Valašík – Lády, Špak (77.Urbanovský), Gregora, Mikuš (79.Ofori) – Miklós, Oravec (C), Kondrlík (66.Hubert), Sokol – Ďuriš, Tichý
    Náhradníci: Bojnanský (NB), Urbanovský, Molnár, Čambal, Sidibe, Ofori, Hubert

    FC ŠTK 1914 Šamorín: Hajdúch – Hrnčár, Csölle (84.Vozár), Schober, Medgyes – Martinka, Čemba, Mezovský, Pavúk (66.Špánik) – Sura, Stifter
    Náhradníci: Cighard (NB), Mezzei, Vozár, Pinte, Špánik

    Rozhodca: Ježík – Vitko, Sluk