Šaľa – Prešov 1:1 (kon.) | L. Mikuláš – Sereď 1:1 (kon.) | Skalica – MFK Zvolen 2:1 (kon.)
Nové Mesto n/V – Trnava B 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava U21 – Šamorín 3:2 (kon.) | Poprad – Nitra 0:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava U21
3:2 (1:0)
FC ŠTK 1914 Šamorín
Nedeľa 07.06.2015, 17:00 • Rapid, Bratislava • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Vážení športoví priatelia, ja vám ďakujem za pozornosť pri sledovaní prenosov z II.ligy v sezóne 2014/2015. Ešte pre vás v sezóne pripravujeme niekoľko zaujímavých zápasov, takže neprestávajte sledovať portál Onlajny.eu. Prajem vám príjemný zvyšok nedele! (18:52:32)
     
    Je to teda jasné – Šamorín a Dubnica zostupujú z II.ligy, v napínavých bojoch si miestenku udržali Nové Mesto nad Váhom a Trnava ,,B," už dávnejšie sa zachránili juniori Slovana a Pohronie.
     
    Je koniec, posielame radostnú správu do Nového Mesta nad Váhom, ktoré sa na úkor Šamorína zachránilo v II.lige! Hostia potrebovali pri prehre tímu z Považia dnes získať minimálne bod, pri záverečnom tlaku k tomu neboli ďaleko, napokon sa ale zaslúžene radujú domáci. Tí boli v zápase lepší, vypracovali si viac šancí a so sezónou sa na 2.mieste nadstavbovej časti o záchranu rozlúčia víťazne. Šamorín končí piaty a spolu s Dubnicou z ligy vypadáva.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Po dlhom oute sa belasí ubránili, Čemba ešte potom bojoval pri ľavej postrannej čiare, je však z toho lopta pre Slovan, nadstavený čas sa chýli ku koncu!
     
    90+2
    Hajdúch vyslal jeden z posledných nákopov hostí dorpedu, hostia sa tam vo vzduchu nepresadili, Sura napokon pri pravej postrannej čiare vybojoval aspoň out.
     
    90+1
    Šamorín sa po zisku lopty tlačil do protiútoku, Gregora ale v poslednej chvíli zastavil akciu výborným obranným sklzom, hostia teda na svojej polovici.
     
    90+1
    Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Peter Martinka, prichádza Attila Pinte.
     
    90
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Po ďalšom dlhom nákope hostí prišiel útočný faul v podaní Suru, pri lopte tak budú domáci.
     
    90
    Sura mohol hosťom vystreliť záchranu, po centri z ľavej strany hlavičkoval z výbornej pozície v strede šestnástky, Valašík sa ale rýchlo presunul k pravej žrdi a loptu kryl!
     
    89
    Teraz však útočí Slovan, Ďuriš sa presadil na ľavej strane a zrejme chcel strieľať na zadnú žrď, bránku však pomerne výrazne prestrelil, Hajdúch posiela loptu dopredu.
     
    88
    Aktualita – Trnava ,,B" dala v Novom Meste gól, ak by Šamorín vyrovnal, tak by sa zachránil v lige! To môže byť obrovská motivácia pre hostí do záverečných minút!
     
    87
    Slovan zostal v aktivite a dlhý center až na hrot útoku vysielal Špak, Tichý už loptu na ihrisku nezachytil a hrať tak môžu hostia, tí potrebujú dať ešte dva góly.
     
    86
    Slovan predviedol po chybe Stiftera rýchly brejk, Miklós ťahal loptu po ľavej strane a strieľaným centrom hľadal v šestnástke Oforiho, ten na loptu nedosiahol.
     
    85
    Šamorín dáva gól!
    Ešte nás čaká dramatický záver, hostia znižujú na rozdiel jediného gólu! Sám faulovaný JAKUB HRNČÁR premieňa aj svoj druhý pokutový kop v zápase, keď Valašíka poslal k pravej žrdi a sám umiestnil loptu na opačnú stranu do siete!
     
    85
    Je tu druhý pokutový kop pre hostí! V šestnástke bol stiahnutý za dres Hrnčár, je tu penalta pre Šamorín!
     
    84
    Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Roland Csölle, prichádza Lukáš Vozár.

    Tomáš Schügerl

    Matej Holásek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ŠTK 1914 Šamorín. Viac informácií tu.

    Góly: 32. Ďuriš (Miklós), 48. Mikuš, 70. Tichý (Oravec) – 60. Hrnčár (pen.), 85. Hrnčár (pen.)

    Karty:   38. Tichý (SBB), 41. Oravec (SBB) – 38. Martinka (SAM), 43. Čemba (SAM)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Valašík – Lády, Špak (77.Urbanovský), Gregora, Mikuš (79.Ofori) – Miklós, Oravec (C), Kondrlík (66.Hubert), Sokol – Ďuriš, Tichý
    Náhradníci: Bojnanský (NB), Urbanovský, Molnár, Čambal, Sidibe, Ofori, Hubert

    FC ŠTK 1914 Šamorín: Hajdúch – Hrnčár, Csölle (84.Vozár), Schober, Medgyes – Martinka, Čemba, Mezovský, Pavúk (66.Špánik) – Sura, Stifter
    Náhradníci: Cighard (NB), Mezzei, Vozár, Pinte, Špánik

    Rozhodca: Ježík – Vitko, Sluk