Nigéria – Severná Kórea 4:0 (kon.) | Honduras – Fidži 0:3 (kon.) | Nemecko – Uzbekistan 3:0 (kon.)
Maďarsko – Brazília 1:2 (kon.)
koniec
Honduras
0:3 (0:3)
Fidži
cz Štvrtok 04.06.2015, 06:00 • Christchurch Stadium, Christchurch • Majstrovstvá sveta U20 • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Fidži provádí v nastaveném čase své druhé střídání. Střelec druhé branky Waqa jde střídat a na posledních pár desítek sekund jde na trávník Gabriel!
    Dva výborné zákroky Nairubeho
     
    88
    Další šance Hondurasu! Tentokrát to byl ofenzivně laděný křídelník Chirinos, který se ve vápně dostal ke dvěma střelám. Ani jedna však do branky nedošla, Nairube obe rány zneškodnil!
    Bodden trefil tyč
     
    86
    Honduras měl i další šanci! Po pravé straně opět postupoval Paz, který výborně načasoval přihrávku do vápna, opět na Boddena. Ten tentokrát vypálil přesněji, avšak trefil tyč. Míč se odrazil k Rochezovi, ten však stál v ofsajdu!
    Velká šance Boddena
     
    84
    Rychlý protiútok táhl po pravé straně Álvarez, který si potáhl míč až skoro k brankové čáře a následně poslal přízemní centr do vápna. Ten směřoval k Boddenovi, který se opřel do míče z první a jeho střela prolétl těsně mimo!
    Přízemní rána Florese
     
    79
    Do středu hřiště dostal míč Flores, který se nerozmýšlel a prostě vypálil. Jeho přízemní rána skončil těsně vedle Nairube branky!
     
    75
    I Fidži provádí první střídání! Ze hřiště putuje aktivní Ratu Waranaivalu. Jako náhrada přijde na trávník Junori Rao.
    Velmi tvrdá střela Moncady
     
    67
    Rohový kop žádné nebezpečí pro obranu Fiži neznamenal, nicméně hra pokračovala a po pěkné kombinaci se míč dostal na levou stranu, kde stál Moncada. Ten velmi ostře vypálil, avšak Nairube míč vyrazil na roh!
     
    59
    Honduras již po necelé hodině střídá potřetí! Ze hřiště putuje Escalante, který nepodal nikterak špartný výkon. Na trávník nastupuje Lacayo.
    Escalante a jeho pád ve vápně
     
    48
    Ve vápně nyní spadl Escalante po souboji s Prasadem. Korejský rozhodčí hned naznačil, že se jednalo o nasimulovaný pád a penaltu v žádném případě neodpíská!
     
    46
    Honduras provádí na začátku druhého poločasu hned dvě změny! Ze hřiště odchází nevýrazná dvojice Elis – López. Na trávník nastoupila dvojice Bodden – Chirinos.
    Antonio TUIVANU - 0:3
     
    45
    Fidži právě vstřelilo branku!
    Fidži se prosazuje již potřetí a to už vypádá s Hondurasem špatně! Hosté vybojovali rohový kop v samotném závěru poločasu. Rozehrávky se ujal Verevou, jehož centr našel na zadní tyči ANTIONIA TUIVANU, který odrazem od těla Rocheze poslal míč do sítě!
    Nejistý zákrok Nairubeho
     
    38
    Na druhé straně centroval do vápna Escalante. Jeho centr chytil Nairube, avšak mu vypadl z rukavic. Následně se ke střele dostal López, jenže poloprázdnou branku netrefil!
    Saula WAQA - 0:2
     
    19
    Fidži právě vstřelilo branku!
    Fidži nabídnutou šanci využílo a vede 0:2! K rozehrávce této netradiční standardní situace se postavil Verevou, který však svou střelou trefil pouze břevno! Míč se odrazil na nohu SAULA WAQI, který až na podruhé dopravil míč do branky. Nutno uznat, že s velkým štěstím!
    Malá domů
     
    18
    Hlavní arbitr nyní odpískal malou domů po přihrávce Benavideze! Fidži tak má ideální příležitost na navýšení skóre!
    Iosefo VEREVOU - 0:1
     
    14
    Fidži právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně překvapivé! Ve vápně Hondurasu udělal obrovskou chybu stoper Moncada, který prakticky věnoval míč Dreloovi, který našel ve vápně volného IOSEFA VEREVOU, ten nevypálil nikterak silně, nicméně Hernández nedokázal míč zkrotit, a ten skončil v síti!
    Parádní zákrok Nairubeho
     
    7
    Obrovskou příležitost měl nyní Honduras! Z pravé strany poslal do vápna výborný míč Álvarez, který našel ve vápně volného Rocheze. Jeho tvrdou ránu však fantastickým způsobem vyrazil Nairube! Elis následně dopravil míč do branky, nicméně se nacházel v ofsajdu!

    Jan Havlovic

    Góly: 14. Verevou (Dreloa), 19. Waqa, 45. Tuivanu (Verevou)


    Honduras: Hernández – Paz, Moncada, Pereora, Álvarez – Escalante (59. Lacayo), Benavidez, Flores, Lópes (46. Chirinos) – Rochez, Elis (46. Bodden)
    Náhradníci: Garcia, Chirinos, John Paul Suazo, Torres, Lacayo, Santos, Tejeda, Castillo, Bodden

    Fidži: Nairube – Naidu, Dreloa, Sivoki, Prasad – Hughes – Chand, Waranaivalu (75. Rao) – Verevou, Waga (90+3.Gabriel) – Tuivuna
    Náhradníci: Raju, Rao, Chand, Naidu, Buksh, Gabriel, Mansoor, Toma, Deo, Khan

    Rozhodca: Jong-Hyeok – Kwang-Yeol, Byung-Eun (vš. KOR)