Real Madrid – Juventus 1:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
1:1 (1:0)
Juventus Turín
Streda 13.05.2015, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Liga majstrov • Semifinále
Predzápasové kurzy
    Álvaro MORATA - 1:1
     
    57
    Juventus Turín dal gól! Pirlov center ešte stačil Casillas vyraziť, lopta však ostala v šestnástke Realu, Paul Pogba ju nasmeroval na ÁLVARA MORATU, ktorý sa cez Kroosa prebil do šance a v tutovej pozícii nezaváhal! Španielsky útočník strelil svojmu materskému klubu druhý gól. Hoci ho neoslavoval, tak tento zásah má pre celý tento dvoj zápas mimoriadnu dôležitosť!
    Cristiano RONALDO - 1:0
     
    23
    Real Madrid dal gól! Očakávaniami preplnené tribúny madridského stánku môžu oslavovať prvý gól v zápase, ktorý zároveň pasuje Real do pozície postupového tímu! CRISTIANO RONALDO si postavil loptu na biely bod aj napriek tomu, že cez víkend penaltu nepremenil. V tomto prípade sa ale famózny portugalský kanonier nepomýlil a Buffona s prehľadom sebe vlastným dokázal prekonať!

    Michal Bakoš

    Góly: 23. Ronaldo – 57. Morata

    Karty:   31. Isco (REA), 44. Rodríguez (REA) – 71. Tévez (JUV), 76. Lichtsteiner (JUV)


    Real Madrid: Casillas (C) – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Rodríguez, Kroos, Isco – Bale, Benzema (66. Hernández), Ronaldo.
    Náhradníci: Navas – Pepe, Coentrão, Illarramendi, Arbeloa, Hernández, Jesé.

    Juventus Turín: Buffon (C) – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Pogba (89. Pereyra), Pirlo (79. Barzagli), Marchisio – Vidal – Tévez, Morata (85. Llorente).
    Náhradníci: Storari – Barzagli, Padoin, Sturaro, Pereyra, Coman, Llorente.

    Rozhodca: Eriksson – Klasenius, Wärnmark.
    05.05.2015
    Juventus - Real Madrid 2:1

    Góly: 8. Morata, 57. Tévez (pen.) – 27. Ronaldo

    Karty:   5. Bonucci (JUV), 46. Tévez (JUV), 56. Vidal (JUV), 90+3. Chiellini (JUV) – 56. Marcelo (REA), 75. Carvajal (REA), 85. Rodríguez (REA)