Real Madrid – Juventus 1:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
1:1 (1:0)
Juventus Turín
Streda 13.05.2015, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Liga majstrov • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    Ďakujem vám za pozornosť pri sledovaní dnešnej semifinálovej odvety a už teraz vás pozývam k finálovému duelu, v ktorom sa bude rozhodovať o staro-novom držiteľovi ušatej trofeje.

    Dobrú noc prajem, s futbalom zas niekedy nabudúce. (22:49:00)
     
    Ešte ani raz v histórii sa nestalo, aby na seba vo finále ligy majstrov narazili Real Madrid a Juventus Turín. El Clásico sa nebude konať ani v tomto ročníku, aj keď k tomu po polčase všetko smerovalo.

    Po zmene strán však do čierneho namieril len Alvaro Morata, ktorý tak strelil svojmu materskému klubu v tomto dvoj zápase dva góly a výrazným spôsobom prispel k tomu, že v berlínskom finále vyzve Barcelonu Juventus Turín. Tím, od ktorého to zrejme nečakal nikto, no taliansky majster sa dostal tam, kde je zaslúžene.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Turínčania získavajú po kurióznej situácii, kedy chcel Iker Casillas rozohrať autové vhadzovanie, loptu, ktorú výborní držia na polovici súpera.
     
    90+3
    Isco na ľavom okraji šestnástky už zrejme zbytočne zasekával loptu, celú situáciu zabrzdil a nakoniec sa nedostal ani k strele, ani k možnosti odcentrovať.
     
    90+2
    Cristiano Ronaldo skákal v pokutovom území na centrovanú loptu z pravého krídla, no potreboval by byť ešte vyšší, aby ju stačil vo vzduchu zasiahnuť.
     
    90+1
    Real má ešte štyri minúty na vyrovnanie. Takú hodnotu má totiž to nadstavený čas k druhej polovici stretnutia.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadneho hracieho času. Juventus je na polovici súpera, kde fantasticky zbiera desiatky sekúnd.
     
    89
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Paul Pogba, prichádza Roberto Pereyra.
     
    88
    Paul Pogba si mohol dať za svoju drinu odvedenú v dnešnom stretnutí dať gólový darček, no pri strele z vnútra turínskej šestnástky si vylámal zuby na zákroku Ikera Casillasa!
     
    87
    Lopta sa od Javiera Hernándeza odrazila len za bránkovú čiaru. Buffon sa pochopiteľne s rozohrávkou odkopu od svojej svätyne neponáhľa.
     
    86
    Paul Pogba fantastickým spôsobom vyviezol loptu na polovicu súpera, kde bol úplne opustený. Aj napriek tomu sa pustil do zdanlivo zúfalej situácie, dokázal proti štvorici hráčov Realu vybojovať faul.
     
    85
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Álvaro Morata, prichádza Fernando Llorente.
     
    84
    Bale to zobral na seba. Posunul si loptu z pravej strany viac do stredu a ľavačkou sa to snažil umiestniť k žrdi. Hoci sa Buffon preletel vzduchom, zakročiť nemusel.
     
    82
    Real bojuje nielen o semifinálové predĺženie, ale aj o zachovanie šance stať sa prvým tímom v novodobej histórii, ktorý obháji titul v lige majstrov.
     
    80
    Posledných desať minút riadneho hracieho času odštartoval roh Realu z ľavej strany, z ktorého ale nezapršalo. Následne loptu ukryl do svojej moci Buffon.
     
    79
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Andrea Pirlo, prichádza Andrea Barzagli.
     
    78
    Giorgio Chiellini nad ničím nešpekuloval a okamžite ako sa zmocnil loptu, ju odpratal do autu.
     
    77
    Chicharito si vypýtal od Balea loptu do šestnástky. Tam však už na Mexičana čakala trojica protihráčov, cez ktorú dokázal Hernández nacentrovať len priamo do rukavíc Buffona.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Stephan Lichtsteiner (Juventus Turín).
     
    75
    Arturo Vidal išiel bez akéhokoľvek ostychu do veľmi nebezpečného zákroku proti Marcelovi. Čiľanovi odvážny sklz v šestnástke ale vyšiel na výbornú.
     
    73
    Do šestnástky Juventusu teraz lietajú lopty ako na bežiacom páse.Tlak pusiniek sa stupňuje a stupňuje, turínska defenzíva má čoraz viac práce.
     
    72
    Zo skvelého centra Cristiana Ronalda mohol na zadnej žrdi ťažiť Gareth Bale, ktorý sa cez Evru poľahky vyštveral do vzduchu. Waleský futbalista predviedol parádny výskok, no v tutovej pozícii loptu neupratal hlavičkou do siete! Biely balet premrhal obrovskú gólovku.
     
    71
    Žltú kartu dostáva Carlos Tévez (Juventus Turín).
     
    70
    Claudio Marchisio mohol pridať druhý gól, ktorým by zrejme definitívne poslal sen Realu o finále do zabudnutia. Vidal prestrčil loptu do šestnástky na svojho parťáka zo zálohy, ktorý sa snažil obstreliť Ikera Casillasa, no ten ako správny kapitán podržal svoj celok!
     
    68
    Buffonovi a aj všetkým, čo majú čo dočinenia s Juventusom musel po strele Jamesa Rodrígueza spadnúť zo srdca mimoriadne ťažký kameň. Zlaté dieťa kolumbijského futbalu natiahlo k strele ľavačkou, lopta len tesne minula pravý horný roh turínskej svätyne! Real bol blízko k vyrovnaniu.
     
    67
    Gareth Bale teraz precenil svoje schopnosti. V súboji s Chiellinim si loptu predkopol až príliš dopredu a už nemal najmenšiu šancu stihnúť ju pred čiarou.
     
    66
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Javier Hernández.
     
    65
    Zdalo sa, že Pogba si v osobnom súboji pomohol nedovoleným zákrokom. V hre sa pokračuje bez prerušenia.
     
    64
    Real bude musieť v záverečnej fáze zápasu preukázať obrovskú dávku priebojnosti, aby sa dokázal cez brániace modré more presadiť.
     
    63
    Juventus sa po vyrovnaní zatiahol do hlbokého defenzívneho bloku. Všetci hráči v modrom sú naskladaní pred vlastnou šestnástkou.
     
    62
    Bale bol mimoriadne blízko k tomu, aby prinavrátil Realu vedenie. Na ľavom krídle urobil výbornú robotu Marcelo, predložil loptu pod seba na waleského krídelníka, ktorý už predsa len zakončoval z o čosi ťažšej pozície a Buffonovu svätyňu tesne minul.
     
    59
    V tejto šachovej partii je tak opäť na ťahu Real, ktorý má viac ako pol hodinu na to, aby si zabezpečil minimálne semifinálové predĺženie.
    Álvaro MORATA - 1:1
     
    57
    Juventus Turín dal gól! Pirlov center ešte stačil Casillas vyraziť, lopta však ostala v šestnástke Realu, Paul Pogba ju nasmeroval na ÁLVARA MORATU, ktorý sa cez Kroosa prebil do šance a v tutovej pozícii nezaváhal! Španielsky útočník strelil svojmu materskému klubu druhý gól. Hoci ho neoslavoval, tak tento zásah má pre celý tento dvoj zápas mimoriadnu dôležitosť!
     
    56
    Sergio Ramos zo zadu skosil Artura Vidala. Juventus, ktorý je po zmene strán aktívnejším celkom, bude zahrávať z pravej strany akýsi skrátený roh.
     
    55
    Real hazardoval so svojim vedením. Po obrovskej chybe sa lopty ujal Tevéz, ktorý ju ešte posúval na rozbehnutého Moratu. Na toho to bolo pridlhé a navyše bol v ofsajde.
     
    54
    Iker Casillas s veľkým prehľadom stiahol zo vzduchu centrovanú loptu z kopačky Andrea Pirla.
     
    53
    Marcelo netrafil skákajúcu loptu tak, ako chcel. Po jeho koníčku sa bude odkopávať od svätyne Juventusu.
     
    51
    Carlos Tevéz potiahol rýchly brejk Juventusu, následne ju poslal pod seba Claudiovi Marchisiovi, ktorý neváhal a z prvej sa do nej oprel. Jeho podarenému voleju veľa nechýbalo, pretože lopta prefrčala len tesne popri pravej žrdi Casillasa, ktorý ostal ako prikovaný k bránkovej čiare!
     
    50
    Obrovská škoda pre Turínčanov, že si Arturo Vidal nebol vedomý toho, že má na opačnej strane šestnástky voľného spoluhráča. Na obhajobu čilského založníka je však potrebné povedať, že bol otočený chrbtom k bráne a navyše bol veľmi tesno bránený.
     
    48
    Marcelo posielal loptu Ronaldovi, v strede šestnástky Juventusu ale zaúradoval Chiellini, ktorý odkopol loptu do bezpečnejšej vzdialenosti.
     
    47
    Morata sa snažil dostihnúť dlhú loptu od Patrica Evru, križoval ho Raphael Varane, ktorý komfortnú situáciu pre obrancu poľahky zvládol.
     
    46
    Ani v jednej základnej zostave nenastala oproti prvému polčasu žiadna zmena. Zmenu skóre chcel nastoliť Pogba, no jeho prienik stredom poľa úspešný nebol.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Po prvom polčase má lepšie nakročené k bránam berlínskeho finále Real Madrid, o ktorého zatiaľ postupový gól sa postaral vybojovaním penalty James a jej úspešnou realizáciou Cristiano Ronaldo.

    Real mal niekoľko zaujímavých šancí na navýšenie svojho náskoku, Juventus podržal brankár Buffon. Casillas sa najvýraznejšie zapotil pri zakončení Artura Vidala, ktorý nepríjemne strieľal spoza pokutového územia.

    Tromfy tak pred dejstvom číslo dva držia v rukách domáci, no o ničom ešte dozaista nie je definitívne rozhodnuté. Jedne gól v sieti Realu môže opäť všetko zmeniť.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    V prvom polčase nadstavujeme tradičnú minútu.
     
    45
    Patrice Evra si vysvetľuje s Arturom Vidalom nepresnú prihrávku na päty, po ktorej musel Francúz zastaviť svoj výpad po ľavom krídle.
    Žltá karta
     
    44
    James sa snažil vybojovať druhú penaltu pre svoj tím. Jednak sa mu to nepodarilo a jednak si z celej situácie odniesol žlté napomenutie za filmovanie.
     
    43
    Po súboji dvoch kľúčových stredopoliarov dnešných súperov sa mohol Juventus vydať do zaujímavej kontry. Vidalovo počínanie proti Kroosovi bolo nedovolené.
     
    42
    V strede šestnástky vyrástol najvyššie strom s menom Sergio Ramos, ktorý nasmeroval svoju hlavičku o niekoľko čísiel vyššie, ako bolo potrebné.
     
    41
    Karim Benzema sa snažil presadiť strelou z vnútra pokutového územia, ktorú tlačil k bližšej žrdi. Buffon sa nenechal nachytať a loptu vytiahol na rohový kop!
     
    40
    Marcelo bol dlho presvedčený o tom, že bol v páde Moratu na trávnik nevinne. Hlavný rozhodca stretnutia mal ale na vec opačný názor.
     
    39
    Dani Carvajal na okraji šestnástky zastavil svoj pohyb a namiesto centra volil prenechanie lopty pre Karima Benzemu, ktorý vyskúšal strelecké šťastie, ale jeho zaujímavému pokusu predsa len niečo chýbalo.
     
    38
    Z nich pre bránu Ikera Casillasa neplynulo ani to najmenšie nebezpečenstvo. Biely balet necháva svojho súpera tvoriť a takmer so všetkými hráčmi sa vrátil za poliacu čiaru.
     
    37
    Juventus v týchto momentoch ťahá svoje útoky najmä po ľavom krídle, kde sa mu podarilo vybojovať dva rohové kopy za sebou.
     
    36
    Benzema si zbehol na ľavé krídlo, centroval na zadnú tyč, kde bol pripravený naskakovať na hlavičku Ronaldo, ale loptu pred ním odvrátil jeho bývalý spoluhráč z Manchestru United, Patrice Evra.
     
    34
    Evra vyprodukoval na ľavom krídle zaujímavý center. Marchisio však loptu nespracoval tak dobre, ako by potreboval. Ďalšiemu pokračovaniu hosťujúcej akcie zamedzil ofsajd Moratu.
     
    33
    Morata bol otočený chrbtom k bráne, dostal sa do obkľúčenia trojice protihráčov, no zásluhou krásnej ukážky techniky s loptou si vypýtal faul na svoju osobu.
     
    32
    Evra si telom odblokoval Bale a počkal kým lopta prejde za čiaru, aby mohol Juventus zahrávať z ľavej strany rohový kop.
     
    31
    Žltú kartu dostáva Isco (Real Madrid CF).
     
    29
    Cristiano Ronaldo sa na seba veľmi hnevá a má na to veru poriadny dôvod. Po bleskurýchlej kontre Realu, ktorú potiahol Bale, mohol Portugalčan zvýšiť na 2:0. Lichtsteinera si síce v šestnástke dokázal výborne zaseknúť, no následne zaváhal a namiesto strely pravačkou ešte zbytočne centroval na zadnú tyč.
     
    28
    Real pristúpil k voľnej lopte v strede poľa až príliš benevolentne, čo sa mohlo domácim vypomstiť. Prihrávku Moratu však na zadnej žrdi odvrátil jeden z domácich obrancov.
     
    27
    Hoci sú obaja hráči, ktorých úlohou je predovšetkým brúsiť kraje ihriska, otrasení, v zápase budú s určitosťou pokračovať.
     
    25
    Po vzájomnej zrážke ostávajú na trávniku s bolestivými grimasami ležať Patrice Evra a Gareth Bale.
    Cristiano RONALDO - 1:0
     
    23
    Real Madrid dal gól! Očakávaniami preplnené tribúny madridského stánku môžu oslavovať prvý gól v zápase, ktorý zároveň pasuje Real do pozície postupového tímu! CRISTIANO RONALDO si postavil loptu na biely bod aj napriek tomu, že cez víkend penaltu nepremenil. V tomto prípade sa ale famózny portugalský kanonier nepomýlil a Buffona s prehľadom sebe vlastným dokázal prekonať!
     
    22
    Na odvážny prienik Cristiana Ronalda nadviazal v šestnástke Juventusu aj James Rodríguez, ktorý po kontakte s Chiellinim padol na trávnik. Rozhodca Eriksson ani na moment nezaváhal a ukázal na biely bod!
     
    20
    Gareth Bale sa oprel do lopty z úctyhodnej vzdialenosti svojou kúzelnou ľavačkou. Strela mu vyšla parádne, no to isté musíme povedať aj o zákroku Buffona, ktorý sa hodil k svojej ľavej žrdi práve včas!
     
    19
    Defenzíva Juventusu zaspala, pustila za svoj chrbát Benzemu, ktorý sa vyhol ofsajdovej pozícii a pravou nohou poslal loptu pred bránu Juventusu, kde sa k možnosti zakončiť do odkrytej svätyne nedostal Ronaldo. Z pohľadu hostí všetko ratoval Patrice Evra.
     
    18
    Isco sa po obohratí Evru pokúsil o zakončenie z hranice pokutového územia. Tento pokus ale postrádal vyššiu dávku presnosti.
     
    17
    Pirlov pas na hrot útoku, kde operoval Morata, nesplnil svoj účel. Prihrávka bola príliš dlhá na to, aby sa jej mohol útočník Juventusu zmocniť.
     
    16
    Morata sa pekne ukázal Lichtsteinerovi, ktorý mu poslal loptu do behu. Odchovanec Realu už chcel nájsť pod sebou Tevéza, no Ramos jeho prihrávku zablokoval.
     
    14
    Juventus opäť pri lopte potom, čo Vidal na vlastnej polovici ihriska demonštroval, že je obojsmerným záložníkom, ktorý si vzorne plní aj defenzívne úlohy.
     
    13
    Po peknom vyvezení lopty, o ktoré sa zaslúžil Carlos Tevéz, natiahol k strele spoza šestnástkového oblúku Arturo Vidal. Proti strele hviezdneho čílskeho záložníka musel ísť Casillas na zem, kde sa mu loptu smerujúci k ľavej žrdi podarilo vyraziť!
     
    12
    Cristiano Ronaldo sa dostal pri autovej čiare do ťažkej pozície. Doliehala naňho trojica protihráčov a Portugalčanovi takmer unikla lopta mimo hraciu plochu.
     
    11
    Zakončenie Cristiana Ronalda nadvihol v múre Arturo Vidal, lopta len tak tak prefrčala ponad brvno Buffonovej svätyne a otrela sa o hornú sieťku brány!
     
    10
    Buffon si musí postaviť múr, pretože bude čeliť priamemu kopu Cristiana Ronalda zo zaujímavej parkety.
     
    9
    Štadiónom Santiaga Bernabéua sa ozýva mohutný piskot, čo je neklamným znakom toho, že hostia sú na lopte dlhšie, ako by sa to priaznivcom Realu pozdávalo.
     
    8
    Turínčania v úvodnej fáze duelu naznačujú, že hoci budú klásť hlavný dôraz na defenzívu, rozhodne neprišli do metropoly Španielska len betónovať.
     
    7
    Lichtsteiner mal na pravej strane dostatok priestoru na to, aby si loptu ešte potiahol viac dopredu a následne mohol poslať do pokutového územia domácich center, ktorý odhlavičkoval Varane.
     
    6
    Karim Benzema ukázal, prečo môže byť v dnešnom zápase kľúčovou postavou Realu, keď sa v šestnástke Juventusu krásne uvoľnil cez Bonucciho, pripravil si to na strelu z nebezpečnej pozície, ale pravačkou napálil loptu len vysoko, vysoko nad!
     
    5
    Po nakrátko rozohranom rohu sa dostal v krídelnom priestore k centru Arturo Vidal, ktorý našiel Bonucciho, ale tomu hlavička v páde nevyšla.
     
    4
    Patrice Evra vybojoval na ľavom krídle rohový kop. Domácim priaznivcom sa to síce nepozdávalo, ale lopta smerovala za čiaru od Daniho Carvajala.
     
    3
    Prvý ofenzívny výpad ponúkli už aj hostia. Do šestnástky Realu sa s loptou predral Stephan Lichtsteiner, ktorý však nebol k ničomu výraznejšiemu pripustený.
     
    2
    Prvé zakončenie zápasu malo smerovať na bránu Gigiho Buffona. Ten však zasahovať nemusel, pretože hlavička Garetha Balea mierila mimo jeho troch žrdí.
     
    1
    Výkop stretnutia obstarali futbalisti Realu Madrid, ktorí okamžite po rozohrávke nakopli loptu zo zadných pozícii na polovicu Juventusu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Real Madrid CF: Casillas (C) – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Rodríguez, Kroos, Isco – Bale, Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Navas – Pepe, Coentrão, Illarramendi, Arbeloa, Hernández, Jesé.

    Juventus Turín: Buffon (C) – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Pogba, Pirlo, Marchisio – Vidal – Tévez, Morata.
    Náhradníci: Storari – Barzagli, Padoin, Sturaro, Pereyra, Coman, Llorente.

    Rozhodca: Eriksson – Klasenius, Wärnmark..
     
    V tohtoročnej edícii ligy majstrov ostáva rozlúštiť už len dve hádanky. Tým predposledným otáznikom, na ktorý nám dá odpoveď madridská semifinálová odveta, je ten, kto vzíde lepšie zo vzájomného merania síl medzi Realom Madrid a Juventusom Turín a tým pádom si zabezpečí finálovú miestenku.

    Real Madrid sníva svoj veľký sen o tom, že sa stane v novodobej histórii prvým tímom, ktorému sa podarí dva krát za sebou pozdvihnúť nad hlavu ušatú trofej. S veľkou pravdepodobnosťou už biely balet nedokáže zastaviť v ceste za ziskom titulu v španielskej Primera Division FC Barcelonu. Futbalisti Realuv veľmi výrazne znížili svoje šance víkendovou remízou 2:2 s Valenciou, ktorú museli ratovať z nepriaznivého stavu 0:2.

    Vzhľadom na to, že Barcelona sa stala včera prvým finalistom, aj v najprestížnejšej klubovej súťaži to môže byť vo finále výsostnou záležitosťou dvoch slávnych španielskych tímov. Aby sa vo finále ligy majstrov odohral ďalší diel bájneho El Clasica, čo si určite praje drvivá väčšina futbalového sveta, musia zverenci Carla Ancelottiho v domácom prostredí zmazať jedno gólové manko nadobudnuté v Turíne, kde dokázala stará dáma vybojovať tesný triumf v pomere 2:1. O tom rozhodol presný zásah Alvára Moratu a premenený pokutový kop Carlosa Tevéza. Za Real sa trafil do čierneho Cristiano Ronaldo.

    Juventus je v ostatnom období neohrozeným hegemónom Seria A, čo potvrdil aj v aktuálnej sezóne. Turínčania už majú v predstihu zabezpečenú obhajobu titulu, pretože druhý AS Rím na nich stráca priepastných šestnásť bodov.

    Na štadióne Santiaga Bernabeua je síce obrovským favoritom odvety domáci tím, Juventus rozhodne nebude chcieť predať svoju kožu lacno a možno očakávať, že pre udržanie svojho najtesnejšieho náskoku spraví tím okolo brankárskej legendy Gigiho Buffona všetko. V dobe, kedy zažíva taliansky futbal v porovnaní s ostatnými top ligami výrazný úpadok, nečakal zrejme nik, že sa bude Juventusu medzi klubovou smotánkou dariť až tak dobre. Na azda najkľúčovejší zápas sezóny sa Juventus naladil počas víkendu ligovou remízou pred domácimi priaznivcami.

    Absencie

    Real Madrid: Modrič, Khedira.

    Juventus Turín: Asamoah, Cácares, Rómulo, Marrone.

    Predzápasové vyjadrenia trénerov

    Carlo Ancelotti, Real Madrid:

    Fanúšikovia sú si vedomí, aký dôležitý zápas nás v stredu čaká. Snívame o ďalšom finále, je to náš cieľ. Musíme hrať s vyššou intenzitou ako v prvom zápase. Vieme, čo nás čaká, pretože Juventus má v sebe zakorenenú svoju vlastnú identitu a pre dnešný zápas nebudú nič meniť.

    Karim Benzema je stopercentne pripravený a na zápas môže nastúpiť od začiatku. Sila tímu by určite vzrástla, no mojou pochybnosťou je fakt, že mesiac nehral.

    Sergio Ramos možno znovu nastúpi v stredovej formácii. Je tu tá možnosť.

    Massimiliano Allegri, Juventus Turín:

    Bude to veľmi zaujímavý zápas. Z pohľadu taktiky sa nechystáme v porovnaní s prvým zápasom nič výrazné zmeniť. Sme 95 minút od Berlína. Nikto nečakal, že by sa nám naskytla takáto príležitosť.

    Paul Pogba je v poriadku a bude hrať od začiatku stretnutia. Je to veľmi dôležitý hráč, ktorý vie ukazovať svoje kvality. Carlos Tevéz zažíva výbornú sezónu. V lige majstrov strelil množstvo dôležitých gólov. Je to úžasný hráč.

    Som šťastný, kam sme sa dostali. Nečaká nás klasický zápas. Štatistiky sú len štatistikami a všetko rozhodne 95 minút na ihrisku. Potrebujeme byť veľmi dobrí.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Michal Bakoš

    Góly: 23. Ronaldo – 57. Morata

    Karty:   31. Isco (REA), 44. Rodríguez (REA) – 71. Tévez (JUV), 76. Lichtsteiner (JUV)


    Real Madrid: Casillas (C) – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Rodríguez, Kroos, Isco – Bale, Benzema (66. Hernández), Ronaldo.
    Náhradníci: Navas – Pepe, Coentrão, Illarramendi, Arbeloa, Hernández, Jesé.

    Juventus Turín: Buffon (C) – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Pogba (89. Pereyra), Pirlo (79. Barzagli), Marchisio – Vidal – Tévez, Morata (85. Llorente).
    Náhradníci: Storari – Barzagli, Padoin, Sturaro, Pereyra, Coman, Llorente.

    Rozhodca: Eriksson – Klasenius, Wärnmark.
    05.05.2015
    Juventus - Real Madrid 2:1

    Góly: 8. Morata, 57. Tévez (pen.) – 27. Ronaldo

    Karty:   5. Bonucci (JUV), 46. Tévez (JUV), 56. Vidal (JUV), 90+3. Chiellini (JUV) – 56. Marcelo (REA), 75. Carvajal (REA), 85. Rodríguez (REA)