Znojmo – Žižkov 1:0 (kon.) | Most – Pardubice 2:5 (kon.)
koniec
1. SC Znojmo
1:0 (1:0)
FK Viktoria Žižkov
cz Nedeľa 26.04.2015, 17:00 • Městský stadion Znojmo • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Okleštěk šel sám na brankáře, zkoušel jej přelobovat, ovšem zamířil i nad břevno. Už mohlo být rozhodnuto.
     
    90+1
    Souček se dostal sám před brankáře, Ilizi ale jeho pokus vyrazil nad bránu. Původně to vypadalo, že domácí brankář míč netečoval, ale poté, co byl nařízen roh, bylo vše jasné.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Cihlář (1. SC Znojmo FK).
     
    87
    Žlutou kartu dostává Lapeš (1. SC Znojmo FK).
     
    81
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Bartošák, přichází Kučaba.
     
    77
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Žondra, přichází Lapeš.
     
    70
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Ledecký, přichází Nepožitek.
     
    65
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Helísek, přichází Stáňa.
     
    64
    Tady se dějí věci. Jasný gól měl na kopačce Souček, který přiběhl do pokutového území, míč měl připravený jak na zlatém podnose a mohl si vybrat, na kterou stranu jej zamíří, netrefil jej ale ideálně a poslal jej vedle vzdálenější tyče. Neuvěřitelné, jaké šance obě mužstva zahodí.
     
    59
    Obrovská šance Žižkova, Marek zůstal zcela volný v pokutovém území, jeho prudkou ránu z otočky ale excelentním zákrokem vyrazil připravený Ilizi, jenž nyní podržel svůj tým.
     
    54
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Podrazký, přichází Černý.
     
    52
    Okleštěk se znovu hnal k brankáři, využil svoji rychlost, ale v rozhodující chvíli si míč odkopl od kopačky a Holý jej včas sebral do rukavic.
     
    49
    Tak tohle jsem ještě nikde a nikdy neviděl. Okleštěk šel úplně sám na brankáře, před pokutovým územím se zastavil, Holý mu dobře zmenšil střelecký úhel, ovšem znojemský hráč přihrál na levou stranu naběhnutému Žondrovi, na kterého zívala opuštěná žižkovská klec, avšak domácí fotbalista zamířil vedle bližší tyče.
     
    46
    Žlutou kartu dostává Hovorka (FK Viktoria Žižkov).
     
    45
    Marek mohl vyrovnat, míč si dobře zpracoval na prsa, poté obehrál bránícího protihráče a vystřelil ke vzdálenější tyči, kterou jen o malý kousek minul.
     
    39
    Žlutou kartu dostává Žondra (1. SC Znojmo FK).
     
    38
    Žlutou kartu dostává Voltr (FK Viktoria Žižkov).
     
    38
    Mohlo být srovnáno, Ilizi už byl překonán, avšak na brankové čáře jej zastoupil právě střelec vedoucí branky Hříbek, který míč odhlavičkoval do bezpečí.
     
    36
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Hosté sice po celou dobu měli více šanci, ale do vedení jde nakonec Znojmo. Po rozehrávce rohového kopu hosté první centr odvrátili, ale pouze k ROMANU HŘÍBKOVI, který míč poslal k pravé tyči. Holý byl bez šance, ač se snažil natáhnout jak nejvíc mohl.
     
    27
    Žlutou kartu dostává Marek (FK Viktoria Žižkov).
     
    17
    Tak teď měli velké štěstí hosté, po Oklešťkově přímé ráně na bránu zachránila Holého levá tyč, brankář Žižkova se natahoval co mohl, ale na míč nedosáhl.
     
    15
    Hosté byli velice blízko vedoucí brance. Marek předběhl znojemského fotbalistu, dostal přihrávku z levé strany a bez jakéhokoliv zaváhání vystřelil. Domácímu brankáři pomohla pravé tyč, následně míč odkopl na roh jeho spoluhráč.
     
    11
    Po perfektním centru Bartošáka využil svých centimetrů Marek, jeho hlavičkový pokus skončil jen kousek vedle pravé tyče znojemské svatyně, Ilizi by byl bezmocný.
     
    1
    Žižkov se dostal do přečíslení, Marek hezky vyslal do šance Bartošáka, avšak ten trestuhodně místo toho, aby v parádní možnost vystřelil, přihrál ještě na druhou stranu nabíhajícímu Bazalovi, ke kterému míč už nedoputoval. Nyní měl fotbalista Žižkova už střílet, domácí mu mohou poděkovat.

    Petr Frömel

    Góly: 36. Hříbek

    Karty:   39. Žondra (ZNO), 87. Lapeš (ZNO), 89. Cihlář (ZNO) – 27. Marek (ZIZ), 38. Voltr (ZIZ), 46. Hovorka (ZIZ)


    1. SC Znojmo: Ilizi – Dreksa, Cihlář, Okleštěk, Odehnal, Helísek (65. Stáňa), Lacko "C", Ledecký (70. Nepožitek), Hříbek, Svozil, Žondra (77. Lapeš).
    Náhradníci: Doleček – Lapeš, Njire, Pázler, Nepožitek, Stáňa, Levai.

    FK Viktoria Žižkov: Holý – Podrazký "C" (54. Černý), Bazal, Marek, Súkenník, Folprecht, Souček, Karafiát, Hovorka, Bartošák (81. Kučaba), Voltr
    Náhradníci: Kolář – Dressler, Opluštil, Mysliveček, Šťastný, Černý, Kučaba.

    Rozhodca: Jílek – Arnošt, Ratajová

    Diváci: 620