Malaga – La Coruña 1:1 (kon.) | Almería – Eibar 2:0 (kon.) | Sevilla – Rayo Vallecano 2:0 (kon.)
Vigo – Real Madrid 2:4 (kon.)
koniec
Celta Vigo
2:4 (2:3)
Real Madrid
Nedeľa 26.04.2015, 21:00 • Estadio de Balaídos (Vigo) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    Javier HERNÁNDEZ - 2:4
     
    69
    Real Madrid dal gól! Defenzíva Celty Vigo si vzala oddychový čas v tom najmenej vhodnom okamihu a stálo ju to gól v bráne Alvareza. JAVIER HERNANDEZ predviedol vynikajúci nábeh, prebral si nádhernú hĺbkovú prihrávku z dielne Sergia Ramosa a v samostatnom nájazde preukázal, že ja kanonierom naozaj vysokej úrovne!
    James RODRÍGUEZ - 2:3
     
    44
    Real Madrid dal gól! Bielemu baletu sa podarilo vsietiť gól do šatne, po ktorom sa zrejme prvý polčas skončí víťazstvom Realu. Cristiano Ronaldo poslal prihrávku do voľného priestoru na JAMESA RODRIGUEZA, ktorý si prehodil loptu na ľavačku a vyslal na bránu Celty prízemný pokus. Lopta bola počas svojej dráhy tečovaná jedným z domácich obrancov tak, že zamierila do presného proti-pohybu Alvareza, ktorý nemal šancu nijako zareagovať!
    Santiago MINA - 2:2
     
    28
    Celta Vigo dalo gól! Na záver nedele si futbaloví priaznivci asi ani nemohli priať krajší a dramatickejší zápas, ktorý už vo svojej prvej polhodine ponúkol štyri góly! SANTIAGO MINA sa po krásnom uvoľnení od svojho spoluhráča dostal do samostatného nájazdu. Jeho prvotné zakončenie ešte zastavila ľavý tyč, no domáci hráč celú situáciu dosledoval, išiel za dorážkou, ktorá už mala gólový punc!
    Javier HERNÁNDEZ - 1:2
     
    24
    Real Madrid dal gól! Biely balet sa v priebehu niekoľkých minút dokázal dostať do vedenia! JAVIER HERNANDEZ sa z hrotovej pozície stiahol mimo pokutového územia, krásne zakombinoval s Jamesom, ktorý mu posunul loptu do výbornej streleckej pozície. Chicharito síce zakončoval z mierneho uhlu, no našiel medzeru v Alvarezovom postoji, do ktorej presne poslal loptu!
    Toni KROOS - 1:1
     
    16
    Real Madrid dal gól! Domáci priaznivci sa z vedenia svojho tímu dlho nepotešili. James poslal loptu rozbehnutému Cristianovi Ronaldovi, ktorý ju predkladal na zadnú tyč Marcelovi. Tomu ešte zakončenie nebolo umožnené, k lopte sa ale dostal v druhej vlne TONI KROOS, ktorý už vedel, ako sa má vo vyloženej pozícii zachovať a pekne umiestnenou technickou strelou prekonal Álvareza!
    NOLITO - 1:0
     
    9
    Celta Vigo dalo gól! V závere úvodnej desať-minútovky zápasu sa domáci dostávajú do vedenia! Biely balet sa ocitá v mimoriadne náročnej pozícii. Pritom celá gólová akcia Celty začala na vlastnej polovici. Rýchly brejk domácich zakončil NOLITO, ktorý ukázal svoju individuálnu zručnosť, prekľučkoval sa do pokutového územia a presným zakončením k žrdi posadil Ikera Casillasa len do úlohy štatistu!

    Michal Bakoš

    Góly: 9. Nolito, 28. Mina – 16. Kroos, 24. Hernández, 44. Rodríguez, 69. Hernández

    Karty:   51. Orellana (CVG), 53. Castro (CVG), 90. Krohn-Dehli (CVG) – 84. Ramos (REA), 90+1. Carvajal (REA)


    Celta Vigo: S. Álvarez – Mallo, Cabral, Fontàs, Castro – Orellana (71. Bongonda), A. Fernández (C), Krohn-Dehli – Mina (75. Hernández), Larrivey (73. Charles), Nolito.
    Náhradníci: Blanco – Hernández, Á. López, Charles, Madinda, Bongonda, S. Gómez.

    Real Madrid: Casillas (C) – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Rodríguez (85. Arbeloa), Illarramendi, Kroos, Isco (82. Jesé) – Hernández (74. Pepe), Ronaldo.
    Náhradníci: Navas – Pepe, Coentrão, Silva, Arbeloa, N. Fernández, Jesé.

    Rozhodca: Pérez – Matías, Hernández