Bergamo – Empoli 2:2 (kon.) | Lazio – Chievo 1:1 (kon.) | Turín – Juventus 2:1 (kon.)
Parma – Palermo 1:0 (kon.) | Hellas Verona – Sassuolo 3:2 (kon.) | CFC Janov – Cesena 3:1 (kon.)
Fiorentina – Cagliari 1:3 (kon.) | Neapol – Sampdoria 4:2 (kon.)
koniec
FC Parma
1:0 (1:0)
US Palermo
cz Nedeľa 26.04.2015, 15:00 • Stadio Ennio Tardini, Parma • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90
    Nastavuje se pět minut nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    A mohlo být rozhodnuto! Nocerino našel ve středu pole střídajícího Belfodila, který neotálel a poslal přízemní střelu na branku Ujkaniho. Střela Belfodila prošla těsně vedle pravé tyče!
     
    86
    K přímému ohřožení Miranteho se teď dostal Dybala, který vyslal svou přízemní ránu z dobrých 25 metrů. Domácí gólman měl však dobrý výhled a předvedl jistý zákrok!
     
    85
    Poslední změnu provádí i Palermo! Ze hřiště odchází Fernando Vazquez, kterého na posledních pár minut nahrazuje Accursio Bentivegna!
     
    83
    Na pravé straně poslal výbornou přihrávku Andelkovič na Vázqueze. Toho však poslal k zemi tvrdý zákrokem střídající Andi Lila, který vidí zaslouženě žlutou kartu!
     
    76
    Hned po rozehrání ale u postranní čáry dohrál Gobbi Quaisona a vidí zaslouženě žlutou kartu! Hosté mají navíc k dispozici volný přímý kop!
     
    74
    Další zajímavá příležitost domácího celku! Střídající Cassani dostal míč do vápna na Belfodila, který se vyhnul Andelkovičovi a z velkého úhlu vypálil. Ujkani si však prostor u své tyče pohlídal a míč vyrazil!
     
    71
    Pedro Mendes hrál pár minutek, nicméně zranění se mu obnovilo a pokračovat v utkání nemůže. Na hřišti ho nahrazuje Albánec And Lila. Domácí kouč velmi riskuje, neboť má již všechny střídání vyčerpané.
     
    70
    I hostující Palermo provádí druhou změnu. Ze hřiště odchází italský obránce Rispoli, který zavinil penaltu. Na hřiště míří švédský záložník Robin Quaison, který by měl oživit ofenzivu.
     
    70
    Z levé strany teď poslal velmi nebezpečnou střelu Cristóbal Jorquera. Ujkani míč vyrazil přímo před sebe, kde se mále dostal k dorážce Belfodil! Následně ale González míč odkopl do bezpečí.
    Mirante drží akcie Parmy hodně vysoko
     
    66
    Kdepak, i v obraně Parmy se dají najít skulinky! Míč prošel do středu pole na Čočeva, který nešel do zakončení, nýbrž poslal míč na levou stranu k Belottimu. Střídající hráč pohotově vystřelil, ale Mirante drží akci Parmy hodně vysoko!
     
    62
    Domácí tým velmi brzo provádí již druhé střídání. Ze hřiště odchází Portugalec Silvestre Varela, kterého nahrazuje obránce Mattia Cassani. Lze tak očekávat, že Parma přejde na rozestavení 4-4-2!
     
    56
    Na střídání Parmy navazuje i Palermo. Ze hřiště jde neviditelný Bolzoni, který nám toho opravdu moc nepředvedl. Nahrazuje ho Ital Andrea Belotti, který by měl posílit ofenzivu.
     
    55
    První změnu provádí domácí Parma. Ze hřiště odchází útočník Massimo Coda, který nepředvedl dobrý výkon. Na trávník se podívá Alžířan Ishak Belfodil.
     
    40
    Hosté rozehrávali rohový kop, kterého se ujal Paulo Dybala. Jeho centr našel na hranici vápna volného Vázqueze, který se opřel do míče z první. Jeho tvrdá rána mířila těsně mimo!
    Obrovská příležitost hostů
     
    39
    Obrovská příležitost hostů! Krásnou přihrávku do vápna dostal Čočev, který si tělem odstavil stopera Costu a měl proti sobě už jen Miranteho. Střílel na vzdálenější tyč. Zde však byl Feddal, který se výborně vrátil a míč odkopl na roh!
    Mirante podržel svůj celek
     
    36
    Tak teď domácí fotbalisty podržel gólman Mirante! Do vápna dostal výbornou přihrávku Lazaar, který se již vrátil na hřiště. Jeho tvrdou střelu však Mirante vyrazil do zámezí!
     
    27
    Teď už se však o faul jednalo. Na pravé straně Costa poslal hodně tvrdým způsobem k zemi hostující Dybalu a od rozhodčího vidí žlutou kartu!
     
    25
    Na levé straně si teď udělal prostor Coda, který vystřelil z hranice vápna na vzdálenější tyč. Ujkani však měl dobrý výhled a předvedl jistý zákrok!
    Antonio NOCERINO - 1:0
     
    23
    Parma právě vstřelila branku!
    A je to 1:0 pro domácí! K penaltovému puntíku se postavila hvězda domácího celku ANTONIO NOCERINO, který poslal přízemní ránu k levé tyči. Ujkani vystihl stranu, nicméně míč mu prošel pod tělem do branky!
    Penalta pro Parmu
     
    22
    Je nařízena penalta pro Parmu! Z levé strany si to namířil do vápna Gobbi, kterého poslal k zemi Rispoli!
     
    21
    To už vypadalo zajímavěji! Ze střední vzdálenosti vystřelil Mauri, který pořádné vystrašil Ujkaniho, ten však předvedl výborný zákrok!

    Jan Havlovic

    Góly: 23. Nocerino (pen.)

    Karty:   27. Costa (PRM), 76. Gobbi (PRM), 83. Lila (PRM)


    FC Parma: Mirante – Feddal, Costa, Mendes (71. Lila) – Gobbi (C), Nocerino, Jorquera, Mauri, Varela (62. Cassani) – Ghezzal, Coda (55. Belfodil).
    Náhradníci: Iacobucci, Bajza – Cassani, Lila, Lucarelli, Belfodil, Palladino, Lodi, Santacroce, Mariga, Broh, M. Esposito.

    US Palermo: Ujkani – Andelkovič (C), González, Vitiello – Lazaar, Čočev, Maresca, Bolzoni (56. Belotti), Rispoli (70. Quaison) – Vázquez (85. Bentivegna) – Dybala.
    Náhradníci: Sorrentino – Milanovič, João Silva, Makienok, Della Rocca, Terzi, Quaison, Ortiz, Rigoni, Daprela, Bentivegna, Belotti.

    Rozhodca: Di Bello – Crispo, Prenna (vš. ITA)