Třinec – Vlašim 0:1 (kon.) | Ústí n. L. – Zlín 1:2 (kon.)
koniec
FK Třinec
0:1 (0:1)
FC Sellier & Bellot Vlašim
cz Piatok 24.04.2015, 17:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    Vlašim se dnešním vítězstvím bodově dotáhla na trojici týmů na šestém, sedmém a osmém místě. Třinečtí zatím zůstávají na dvanácté pozici, ale předskočit je mohou Ústí nad Labem nebo Frýdek-Místek. Svěřenci trenéra Kalivody se v 25. kole představí v neděli 3. května od 10:15 na hřišti Žižkova. Den předtím bude hrát Vlašim v 17:00 na půdě Táborska.

    Ode mě je to pro dnešek všechno a loučím se s vámi. Děkuji za pozornost, přeji příjemný zbytek pátečního večera a pohodový víkend! Na počtenou! (19:02:20)
     
    Ani druhý poločas příliš mnoho vzruchu 321 fanouškům nepřinesl, branka už dokonce nepadla žádná. Třinec vstoupil do druhé půle s jednou změnou a přeci jen si počínal o něco více aktivněji. Po čtrnácti minutách měl největší šanci Slezanů ve druhé části Dedič, jenže po standardní situaci Tomečka hlavičkoval z dobré pozice jen těsně nad bránu. Vlašim hrála zezadu, poctivě bránila a do žádného velkého útočení se nepouštěla. Paleček příliš mnoho těžkých zákroků neměl, ale ani jeho protějšek. Hru neoživila ani střídání, a tak se dohrálo ve stejném tempu. Třinec v závěru žádný tlak nevyvinul a z utkání tak bere tři body hostující Graffin.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    K míči se postavil Tomeček a sudí Zelinka si ještě musel uklidnit hráče ve zdi. Tomeček trefil pouze někoho ve zdi a je konec.
     
    90+2
    Joukl v souboji předčil Dominika Simerského (VLA), který ho raději fauloval, ale obdržel žlutou kartu. Třinec má možná poslední šanci v podobě trestného kopu z osmnácti metrů.
     
    90+1
    Po mnoha minutách měl práci brankář Budínský, když si došel pro nákop Tomečka z poloviny hřiště. Rozhodčí Zelinka přidává navíc dvě minuty.
     
    90
    Třinec se konečně dostal na útočnou půlku, tak však vinou nepřesnosti skončil balon pouze v zámezí. Vhazuje Nový.
     
    89
    S třineckými nadějemi na bodový zisk z dnešního utkání to už vypadá hodně špatně. Vlašim už pěkně dlouhou chvíli útočí po levé straně.
     
    88
    Hosté střídají potřetí a naposled. Trenér Petržela stáhl ze hru Pavla Radoše a nahradil ho Karlem Hejným.
     
    87
    Třinec potřebuje hrát do útoku, v posledních momentech se však hraje spíše na jeho obranné polovině.
     
    86
    Pavel Hloch (TRI) před vlastní šestnáctkou fauloval Baráka a obdržel žlutou kartu. Barák si poležel na trávníku a ušetřil nějaké ty sekundy.
     
    85
    Zbývá pět minut do konce a Třinec se snaží tlačit před Budínského branku. Kubáň se po sklepnutí s Gavlákem zbavil Bredy, ale pak se mu centr hrubě nepodařil.
     
    84
    Malcharek ve středu hřiště zachytil výkop Budínského, Gavlák však po jeho přihrávce nemohl hrát, neboť se vracel z postavení mimo hru.
     
    83
    Brejcha se uvolnil ve středu a chtěl přihrávat Veselému do levého křídla. Veselého zahnal a střídající hráč už nestihl balon na hrací ploše.
     
    82
    Radoš se na pravé straně zbavil Kubáně a zkusil vystřelit na zadní tyč. Až příliš míč překroutil a pálil pouze několik metrů vedle. Gebertovi se tečovat nepodařilo.
     
    81
    Veselý teď pronikl po levé straně a Vomáčka jeho centr zablokoval. Podruhé to o něco později zkusil Barák, ale ztroskotal na Malcharkovi.
     
    80
    Vlašim se na vlastní obranné polovině s ničím nepáře a raději odkopává dopředu. Třinečtí se potýkají s neustálými nepřesnostmi a nemohou se dostat ke střele.
     
    79
    Gajdošík už mohl zpoza šestnáctky vystřelit, ale ještě zbytečně vymýšlel něco navíc. O míč přišel a zaútočil Graffin. Vomáčka ubránil Geberta, nabíhajícího na Radošův centr, a tak ani z tohoto mráčku nezapršelo.
     
    78
    Hloch s Vomáčkou si několikrát vyměnili balon a pak to vzal Hloch na sebe. Balon mu utekl, ale zezadu byl nedovoleně zastaven Radošem.
     
    77
    Na dnešní utkání si našlo cestu pouhých 321 diváků. Změna termínu tedy návštěvě určitě neprospěla. Nyní sledují útok Vlašimi po pravé straně.

    Ondřej Zoubek

    Góly: 9. Kučera

    Karty:   27. Janoščín (TRI), 65. Matoušek (TRI), 86. Hloch (TRI) – 21. Kučera (VLA), 90+2. Simerský (VLA)


    FK Třinec: Paleček – Matoušek (73. Gavlák), Vomáčka (C), Hloch, Kubáň – Janoščín (46. Tomeček), Hupka, Ceplák (66. Gajdošík), Malcharek – Joukl, Dedič. Trenér: Marek Kalivoda.
    Náhradníci: Bruk – Velner, Malíř, Tomeček, Čelůstka, Gavlák, Gajdošík.

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Budínský – Breda, Simerský, Štochl, Nový – Petrů (C) – Radoš (88. Hejný), Brejcha, Barák, Kučera (74. Veselý) – Jícha (68. Gebert). Trenér: Vlastimil Petržela.
    Náhradníci: Fendrich – Starý, Průcha, Vopat, Veselý, Hejný, Gebert.

    Rozhodca: Miroslav Zelinka – Pavel Peřina, Vít Melichar

    Diváci: 321