Třinec – Vlašim 0:1 (kon.) | Ústí n. L. – Zlín 1:2 (kon.)
koniec
FK Třinec
0:1 (0:1)
FC Graffin Vlašim
cz Piatok 24.04.2015, 17:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Joukl v souboji předčil Dominika Simerského (VLA), který ho raději fauloval, ale obdržel žlutou kartu. Třinec má možná poslední šanci v podobě trestného kopu z osmnácti metrů.
     
    86
    Pavel Hloch (TRI) před vlastní šestnáctkou fauloval Baráka a obdržel žlutou kartu. Barák si poležel na trávníku a ušetřil nějaké ty sekundy.
     
    65
    Exekuce se ujal kapitán Vomáčka, poslal ovšem příliš nízký centr, který hlavou odvrátil Breda. Tomáš Matoušek (TRI) při návratu do obrany poslal k zemi jednoho z hostů a uviděl žlutou kartu po přerušení hry.
     
    27
    Vomáčka byl faulován Kučerou a rozehrál nakrátko s obránci. Jiřího Janoščína (TRI) však špatnou přihrávkou dostal do svízelné situace Kubáň. Janoščín fauloval zezadu Bredu a vysloužil si žlutou kartu.
     
    21
    Barák si na levé straně poradil s Vomáčkou a nebezpečně odcentroval. Na zadní tyči odvracel hlavou Hloch, s ošemetnou situací na šestnáctce už si Třinečtí poradili. Do brejku rozběhnutého Dediče zastavil nedovoleně Adam Kučera (VLA) a uviděl za svůj zákrok žlutou kartu.

    Ondřej Zoubek

    Góly: 9. Kučera

    Karty:   27. Janoščín (TRI), 65. Matoušek (TRI), 86. Hloch (TRI) – 21. Kučera (VLA), 90+2. Simerský (VLA)


    FK Třinec: Paleček – Matoušek (73. Gavlák), Vomáčka (C), Hloch, Kubáň – Janoščín (46. Tomeček), Hupka, Ceplák (66. Gajdošík), Malcharek – Joukl, Dedič. Trenér: Marek Kalivoda.
    Náhradníci: Bruk – Velner, Malíř, Tomeček, Čelůstka, Gavlák, Gajdošík.

    FC Graffin Vlašim: Budínský – Breda, Simerský, Štochl, Nový – Petrů (C) – Radoš (88. Hejný), Brejcha, Barák, Kučera (74. Veselý) – Jícha (68. Gebert). Trenér: Vlastimil Petržela.
    Náhradníci: Fendrich – Starý, Průcha, Vopat, Veselý, Hejný, Gebert.

    Rozhodca: Miroslav Zelinka – Pavel Peřina, Vít Melichar

    Diváci: 321