Braga – Belenenses 1:1 (kon.)
koniec
Sporting Braga
1:1 (0:1)
CF OS Belenenses
cz Piatok 24.04.2015, 21:30 • Estádio Municipal de Braga • Primeira Liga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Domácí toto utkání dohrají dokonce v devíti hráčích. Druhou žlutou kartu za zpracování centrovaného míče rukou dostává Pedro Tiba (SC Braga).
     
    90+1
    Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Sturgeon, přichází Fábio Nunes.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Filipe Ferreira (CF OS Belenenses).
    Pedro TIBA - 1:1
     
    87
    Braga právě vstřelila branku!
    PEDRO TIBA bude po zápase, v případě, že už se nic nezmění, veleben jako hrdina domácích. Míč se po centru od rohového praporku odrazil z chumlu hráčů právě k Tibovi, jemuž na zadní tyči stačilo jen nastavit kopačku. Obránci hostů jednotně zvedali ruce pro domnění z ofsajdu, ten se ale tentokrát nekonal.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Nélson (CF OS Belenenses).
     
    80
    Belenenses bylo jen pár centimetrů od druhého gólu. Pravý obránce Nélson se dostal až tváří v tvář brankáři Kritciukovi, kterého si ještě obhodil, prázdnou branku ale netrefil podle představ – orazítkoval pouze pravou tyč.
     
    79
    Šlapák ve skluzu v podání Dalcia (CF OS Belenenses), jenž dostává žlutou kartu.
     
    74
    Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Carlos Martins, přichází Tiago Silva.
     
    74
    Belenenses se blýsklo nevídaně rychlým kontrem a také druhý brankář Kritciuk tasí z rukavic velice důležitý zákrok proti křižné střele.
     
    73
    Naopak Ventura v brance Belenenses teď musel u své tyče vytáhnout pohotový zákrok proti tvrdé střele z úhlu.
     
    72
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Rafa, přichází Salvador Agra.
     
    68
    Buď jak buď, hráči Bragy jsou nyní vůči rozhodnutím rozhodčího hodně přemotivovaní. Žlutou kartu vidí Pedro Tiba (SC Braga).
    Byl to nafilmovaný pád, nebo nebyl?
     
    66
    Braga si zadělala na potíže. Pedro Santos zkusil nafilmovat pád v pokutovém území a po zásluze viděl druhou žlutou kartu v zápase, tedy v součtu červenou, a zamířil ke své velké nespokojenosti bleskem do sprch.
     
    63
    Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Camará, přichází Dalcio.
     
    61
    Ventura se blýskl robinsonádou. Míč už už mířil do sítě, pak se ale v prostoru zhmotnila gólmanova ruka.
     
    60
    Braga byla teď nejblíže gólu z celého druhého poločasu. Střelu podél brankové čáry ještě kousek od pravé tyče tečoval Pedro Santos, a to na nabíhajícího Zé Luíse na zadní tyči, kudrnatý útočník ale na míč ve skluzu nedosáhl.
     
    46
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Mauro, přichází Tiba.
     
    45+2
    Tím posledním, co se v první půli odehraje, je první žlutá karta pro domácí, kterou dostává v zápase jinak v kladném smyslu nesmírně aktivní Pedro Santos (SC Braga).
     
    43
    Třetí žlutá karta pro Belenenses, kterou dostává Abel Camará. Do skluzu přišel pozdě a soupeřovy nohy se ocitly v kleštích.
     
    42
    Přímo z této standardky sice hosté nezahrozili, krátce poté ale podnikl náběh za zkoprnělé obránce Bragy Carlos Martins a pořádně vystrašil brankáře Kritciuka. Ten zasahoval špičkami prstů na poslední chvíli. Roh pro hosty.
     
    32
    Neuvěřitelné! Hráči Bragy šli ve dvou zcela sami na branku Belenenses, šanci ale zcela pohřbili. Pedro Santos se před vracejícím se stoperem rozhodl ještě přihrát Zé Luíse, ten ale míč dostal na dlouhou nohu a branku ani netrefil. První jasnou gólovkou Braga při své cestě za srovnáním tedy pohrdla.
     
    25
    Belenenses je znovu napomínáno. Žlutou kartu za klasicky vystavenou stopku soupeři při vstupu do šestnáctky obdržel Gonçalo Brandão.
     
    22
    Pouze za cenu žluté karty zastavil Ricardo Dias (CF OS Belenenses) nebezpečně vypadající brejk Bragy.
    PELÉ - 0:1
     
    15
    Belenenses právě vstřelilo branku!
    Utkání dostává překvapivý směr. Střela PELÉHO zpoza pokutového území mezi klubkem hráčů propadla až do sítě u Kritciukovy levé tyče. Braga bude muset přidat.
     
    13
    Střídání v týmu SC Braga: Natažený sval nedovolí pokračovat ve hře Rúbenu Micaelovi, na jeho místo přichází Pardo.
     
    10
    Po centru Tiaga Gomese od brankové čáry se na malém vápně ve vzduchu zhmotnil Pedro Santos, míč ale poslal více než metr mimo brankovou konstrukci.

    Petr Jiříček

    Góly: 87. Tiba – 15. Pelé

    Karty:   45+2. Pedro Santos (BRG), 68. Tiba (BRG) – 22. Ricardo Dias (BLN), 25. Gonçalo Brandão (BLN), 43. Camará (BLN), 79. Dalcio (BLN), 84. Nélson (BLN), 90. Filipe Ferreira (BLN)   66. Pedro Santos (BRG), 90+2. Tiba (BRG)


    Sporting Braga: Kritciuk – Baiano, Santos, André Pinto, Tiago Gomes – Luiz Carlos, Mauro – Pedro Santos, Rúben Micael, Rafa – Zé Luís
    Náhradníci: Matheus – Sasso, Salvador Agra, Éder, Danilo, Tiba, Pardo

    CF OS Belenenses: Ventura – Nélson, João Afonso, Gonçalo Brandão, Filipe Ferreira – Pelé, Ricardo Dias – Camará, Carlos Martins, Sturgeon – Rui Fonte.
    Náhradníci: Matt Jones – Tiago Caeiro, Tiago Silva, Dalcio, Bruno China, Diogo Ribeiro, Fábio Nunes

    Rozhodca: Paulo Baptista