Slovan Bratislava U21 – Nové Mesto n/V 0:1 (kon.) | Sereď – Michalovce 0:1 (kon.) | Lok. Košice – Trebišov 6:0 (kon.)
MFK Košice B – Moldava 3:0 (kon.)
koniec
MFK Košice B
3:0 (1:0)
FK Bodva Moldava nad Bodvou
Nedeľa 19.04.2015, 16:00MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    89
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Martin Halčišák, prichádza Štefan Kuruc.
     
    83
    Ďalšia vynikajúca šanca Košíc! Mojmír Trebuňák dostal loptu za obranu a sám sa rútil na gólmana. Svoju aktivitu napokon zakončil strelecky, ale iba do Brzu, ktorý výborne vybehol.
     
    81
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Jakub Porvaz, prichádza Nikolas Kompuš.
     
    77
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Lukáš Urban, prichádza Róbert Jano.
     
    76
    MFK Košice B dáva gól!
    Košičania ešte v útoku ostali a pridávajú aj tretí gól. Na ľavej strane si teraz na dobrú prihrávku za obranu počkal TOMÁŠ KUBÍK, oklamal brankára a loptu poslal do odkrytej siete.
     
    73
    MFK Košice B dáva gól!
    Po faule Košičania loptu výborne rozohrali pred bránku, kde hostia vôbec nezareagovali a do odkrytej časti siete ju napokon úplne nekompromisne napálil MOJMÍR TREBUŇÁK.
     
    73
    Žltú kartu dostáva Martin Halčišák (FK Bodva Moldava nad Bodvou), ktorý súpera poslal k zemi na ľavej strane.
     
    69
    Bezprostredne po rohu ešte nebezpečenstvo neprišlo, ale Moldava ešte v útoku ostala a takmer sa jej podarilo vyrovnať! Po tlaku súpera chcel Ružinský loptu vyraziť, ale poslal ju iba priamo na Ribára, ktorý však nešťastne zakončil iba do spomínaného brankára. Od Ružinského sa potom lopta opäť odrazila mimo bránky a nasledovať bude ďalší roh.
     
    68
    Napokon sme to ale zrejme zakríkli a máme tu ďalšiu skvelú šancu hostí. Z pravej strany posielal skvelý center pred bránku Szeles, no pred Chakwuebukom ho domáci odvrátili na rohový kop.
     
    62
    Po rohu už mohli Košičania vyhrávať 2:0! Po rozohrávke nakrátko sa lopta dostala aj do šestnástky, tam však najskôr zasiahla žrď a potom ju domáci odkopli spred odkrytej siete iba nad brvno.
     
    58
    Výborný futbal pokračuje a vidíme ďalšiu skvelú šancu! Loptu do útoku potiahol hosťujúci Ribár a spred bránky aj zakončoval, ale iba do obrany. Od nej sa odrazila k Dzvonkovi a ten pálil spoza obrany, ktorá loptu zblokovala a nasledovať bude rohový kop pre Moldavu.
     
    57
    Domáci futbalisti ale vo svojej aktivite pokračovali a mohli vyhrávať už 2:0! Do útoku sa po pravej strane natlačil zrejme kapitán Vancák a prudko pálil, no iba pár centimetrov nad brvno.
     
    54
    Košičania napokon ešte v útoku ostali a bola z toho ďalšia skvelá šanca! Teraz spoza vápna pálil Vansa, no jeho pokus skončil iba tesne nad brvnom.
     
    53
    Košičanov to ale od útočných chúťok nezastavilo a znovu sa presunuli do útoku. Tentokrát sme videli strelu z ľavej strany z vnútra šestnástky od Urbana, no Brza sa výborne hodil a loptu chytil.
     
    52
    Žltú kartu dostáva Lukáš Urban (MFK Košice B), ktorý v strede trávnika skutočne nepríjemne zrazil k zemi súpera. Hosťujúci hráč ale všetko rýchlo predýchal a našťastie bude môcť pokračovať.
     
    51
    Hostia vo svojej aktivite ešte pokračovali a opäť mohli vyrovnať! Tentokrát sa pred bránku tlačil Ribár a už-už to vyzeralo, že dokáže prelobovať brankára, ale Ružinský napokon vybehol a loptu mu vytiahol spod kopačiek.
     
    50
    Pochváliť ale musíme aj Moldavu! Hostia sa výborne prepracovali do útoku. kde to strelou z väčšej vzdialenosti skúsil Mensah a veru nebol ďaleko od gólu. Jeho prudká rana skončila iba tesne nad brvnom.
     
    49
    Rovnako tak sme skvelú šancu videli aj teraz. Košičania poslali do vápna vysokú lotu z ľavej strany a priamo pred bránkou sa ju pokúšali aj dostať do siete, pričom Brza sa k ľavej žrdi vôbec nestíhal presunúť. Napokon mu ale pomohla ruka, ktorej sa zakončujúci Košičania dopustili.
     
    48
    Do útoku sa dostali aj Košičania. Tomáš Kubík dostával prihrávku za obranu, ale napokon bola lopta nepresná a Brza ju dokázal pokryť. Diváci sa hnevajú z tohto mohol byť jasný gól.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádzajú Peter Kavka a Boris Gáll a prichádzajú Michal Jonec a Mojmír Trebuňák.
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Martin Lukáč, prichádza Norman Szeles.
     
    44
    Mohlo byť vyrovnané! Hostia sa presunuli do útoku, kde domáca obrana úplne prepadla. Porvaz zakončoval úplne spred bránky, no jeho pokus zastavil Ružinský azda presne na čiare. Gól z toho teda nie je.
     
    42
    Za gólovú ale možno označiť situáciu na opačnej strane! Hosťujúca obrana teraz poriadne zaváhala a Horodníka pustila k strele z hranice šestnástky, no jeho prudké zakončenie napokon skončilo iba tesne vedľa bránky.
     
    30
    Sám faulovaný Mensah to napokon skúsil aj rozohrávkou. Jeho snaha síce bola zaujímavá a múr sa snažil obstreliť tesne nad zemou, ale Košičania napokon jeho úmysel vystihli a loptu zrazili. Následne ešte spoza obrany pálil Ribár, no opäť iba do brániacich domácich.
     
    29
    Hostia ale za pomoci svojho brankára rýchlo rozohrali a Mensah sa dostal až na útočnú polovicu. Medzi dvojicou obrancov to tam urobil bravúrne a vybojoval faul tesne za šestnástkou.
     
    21
    Rovnako skvelú šancu si ale vypracovali aj hostia! Pred šestnástkou súpera si loptu vymenil Porvaz s Mensahom a prvý menovaný sa potom natlačil až do vápna, no jeho pokus o zakončenie z uhla Košičania zblokovali.
     
    20
    Košičania teraz predviedli dobrú akciu, hostia ale ešte lepší obranný zákrok. S loptu sa po prevej strane popri čiare pokúšal do zakončenia dostať Vansa, no Rudiuk proti nemu perfektne vykročil a zastavil ho.
     
    11
    A zo štandardky bola obrovská príležitosť domáceho tímu! Po dobrom centri k vzdialenejšej žrdi mal odkrytú sieť pred sebou Ndiaye, no v rýchlosti trestuhodne mávol nohou iba naprázdno.
     
    6
    MFK Košice B dáva gól!
    Aktivita Košičanov bola v úvode skutočne veľmi veľká a domáci futbalisti sa právom ujímajú vedenia. Loptu až do šestnástky potiahol Kubík a aj keď mohol sám strieľať, nezištne ju posunul na ľavú stranu a odtiaľ nekompromisne zakončil JOZEF SKVAŠÍK.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 6. Skvašík, 73. Trebuňák, 76. Kubík

    Karty:   52. Urban (KEB) – 73. Halčišák (MOL)


    MFK Košice B: Ružinský – Skvašík, Ndiaye, Vansa, Vancák (C), Horodník, Korijkov, Kavka, Gáll, Urban, Kubík
    Náhradníci: Leško, Varga, Jonec, Trebuňák, Jano

    FK Bodva Moldava nad Bodvou: Brza – Rudiuk, Chakwuebuka, Keresteš, Porvaz, Halcišák, Dzvonka, Kalugin, Ribár (C), Mensah, Lukáč
    Náhradníci: Kompuš, Kuru, Szeles

    Rozhodca: Molitoris – Benko, Mihalík