Sassuolo – Turín 1:1 (kon.) | AS Rím – Bergamo 1:1 (kon.) | Palermo – CFC Janov 2:1 (kon.)
Empoli – Parma 2:2 (kon.) | Chievo – Udinese 1:1 (kon.) | Cagliari – Neapol 0:3 (kon.)
Inter – AC Miláno 1:0 (kon.)
koniec
AS Rím
1:1 (1:1)
Atalanta Bergamo
Nedeľa 19.04.2015, 15:00 • Stadio Olimpico (Rím) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Zápas v Ríme sa skončil. Domáci sa v druhom polčase nedokázali presadiť, a tak si Atalanta odváža z hlavného mesta cenný bod za remízu 1-1. V druhom polčase boli Rimania jednoznačne lepší, neustále sa tlačili pred bránu, ale nedokázali premeniť svoje šance, a pochváliť treba aj hostí za skvelú obrannú hru. Hlavný rozhodca dnes udelil 9 žltých kariet, z toho 5 na strane hostí.
    To je na dnes odo mňa všetko, prajem Vám ešte príjemný deň. (16:56:30)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Prebieha posledná minúta nadstaveného času. Zdá sa, že hosťom sa predsa len podarí vybojovať cenný bod za remízu.
     
    90+4
    Hostia šikovne držia loptu v strede ihriska odkopávaním za postrannú čiaru. Hráči AS Rím sa nevedia dostať do útoku.
     
    90+3
    Prebieha tretia minúta nadstaveného času. Doumbia sa ocitol v ofsajde, a hráči Atalanty zbierajú cenné sekundy aj divadelným výkonom Carmonu. To sa nepáči kapitánovi AS Rím Tottimu, ktorý protestuje u hlavného rozhodcu.
     
    90+2
    Pomerne veľká porcia nadstaveného času dáva ešte malú šancu Rimanom v snahe o víťazstvo v dnešnom zápase. Teraz sa však hrá v strede ihriska, ďaleko od brány Atalanty.
     
    90+1
    V druhom polčase sa bude nadstavovať 5 minút.
     
    90
    Ibarbo vidí žltú kartu za faul na hráča Atalanty.
     
    90
    Sportiello chytá centrovanú loptu od Ibarba, a ďalším istým zákrokom upokojuje svojich spoluhráčov.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadneho hracieho času. Loptu majú hostia, ktorí si šikovne vypýtali útočný faul pred vlastnou 16kou.
     
    89
    Totti prenikol do 16ky Atalanty a posielal center na svojich spoluhráčov, ale Rimania z tejto akcie vyťažili iba rohový kop.
     
    88
    Florenzi pálil z 20 metrov, ale jeho pokus tesne míňa pravú žrď brány Atalanty.
     
    87
    Ljajić predviedol peknú individuálnu akciu zakončenú strelou z 14 metrov, ale Sportiello bol na svojom mieste a loptu má vo svojich rukaviciach.
     
    86
    Atalanta zbiera cenné sekundy tým, že sa snaží držal loptu čo najdlhšie v strede ihriska. To sa nepáči domácim, ktorí protestujú na všetky strany.
     
    85
    Do konca riadneho hracieho času ostáva ešte 5 minút, a Rimania sa stále márne pokúšajú prekonať obranu a brankára Atalanty.
     
    84
    Striedanie domáceho tímu. Z ihriska odchádza Torosidis, a nahradí ho Doumbia.
     
    83
    Stendardo vidí žltú kartu za faul na hráča AS Rím.
     
    82
    Rimania chystajú posledné striedanie, a medzitým sa na hracej ploche pokúšajú domáci streliť vytúžený gól. V druhom polčase sa hostia dostávajú k lopte iba minimálne, ale prípadný bod za remízu by bol pre nich mimoriadne cenný, najmä v boji o záchranu.
     
    81
    Striedanie hostí. Z ihriska odchádza kapitán Denis, a nahradí ho Bianchi.

    Patrik Saloky

    Góly: 3. Totti – 23. Denis

    Karty:   48. Paredes (ASR), 65. Astori (ASR), 67. Mbiwa (ASR), 90. Ibarbo (ASR) – 24. Baselli (ABC), 41. Benalouane (ABC), 63. Dramé (ABC), 72. Migliaccio (ABC), 83. Stendardo (ABC)


    AS Rím: M.De Sanctis- M.Mbiwa, D.Astori, J.Holebas, V.Torosidis, R.Nainggolan, A.Florenzi, L.Paredes, J.Iturbe, A.Ljajić, F.Totti
    Náhradníci: L.Skorupski, A.Cole, Maicon, N.Spolli, F.Balzaretti, M.Pjanić, S.Keita, S.Ucan, L.Pellegrini, Gervinho, D.Verde, S.Doumbia

    Atalanta Bergamo: M.Sportiello- G.Stendardo, A.Masiello, G.Biava, D.Zappacosta, U.Emanuelson, B.Dramé, A.Gómez, D.Baselli, C.Carmona, G.Denis
    Náhradníci: V.Avramov, G.Frezzolini, C.Del Grosso, L.Scaloni, M.D´Alessandro, G.Migliaccio, M.Moralez, M.Estigaribia, R.Bianchi, V.Rosseti, Y.Boakye

    Rozhodca: Andrea Gervasoni- R.Bianchi, M.Musolino