Slovan Bratislava U21 – Nové Mesto n/V 0:1 (kon.) | Sereď – Michalovce 0:1 (kon.) | Lok. Košice – Trebišov 6:0 (kon.)
MFK Košice B – Moldava 3:0 (kon.)
koniec
MFK Košice B
3:0 (1:0)
FK Bodva Moldava nad Bodvou
Nedeľa 19.04.2015, 16:00MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vážení športoví priaznivci, vítame vás pri v poradí 3. kole nadstavby DOXXbet ligy, v ktorom si sily zmerajú futbalisti MFK Košice "B" a FK Bodva Moldava nad Bodvou.

    MFK Košice "B" môže byť s doterajším priebehom nadstavbovej časti relatívne spokojný. Na jeho konte totiž svieti 25 bodov, pričom práve v nadstavbe získali žlto-modrí z dôležitých šiestich bodov až štyri, a to po remíze s Dolným Kubínom (0:0) a výhre na horúcej pôde Trebišova (0:2). V priebežnej tabuľke im tak patrí 3. priečka, vďaka ktorej sa radia do jej prvej polovice.

    FK Bodva Moldava nad Bodvou je na tom o čosi horšie, avšak jej bodový zisk dokazuje, že zbrane skladať stále nemusí. Pri Bodve totiž svieti 22 bodov, pričom v dvoch kolách nadstavby si ich hostia pripísali 3. V prvom kole nestačili na favorizovanú FC Lokomotívu Košice (1:0), v tom druhom si zasa tesne poradili s Dolným Kubínom (2:1). Moldave nad Bodvou patrí priebežné 5. miesto.

    Oba celky sa už v aktuálnej sezóne stretli – v prvom prípade sa na ihrisku Košíc zrodila remíza (1:1), v tom druhom už žlto-modrí súpera herne prevýšili a po výsledku 3:1 v ich prospech si odviezli cenné tri body.
    Rozcvička je v plnom prúde.
     
    -15
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice B: Ružinský – Skvašík, Ndiaye, Vansa, Vancák (C), Horodník, Korijkov, Kavka, Gáll, Urban, Kubík
    Náhradníci: Leško, Varga, Jonec, Trebuňák, Jano

    FK Bodva Moldava nad Bodvou: Brza – Rudiuk, Chakwuebuka, Keresteš, Porvaz, Halcišák, Dzvonka, Kalugin, Ribár (C), Mensah, Lukáč
    Náhradníci: Kompuš, Kuru, Szeles

    Rozhodca: Molitoris – Benko, Mihalík.
     
    Hráči oboch celkov už v sprievode rozhodcov prichádzajú na trávnik a stretnutie sa o malý moment začne. Domáci Košičania nastúpia v žlto-modrých dresoch, hostia z Moldavy v bielej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
    Zápas sa o malý moment začne.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali domáci futbalisti. Košičania síce loptu hneď dostali až ku šestnástke, ale príliš im to nepomohlo. Naopak, hostia si loptu prevzali na svoje kopačky a presunuli sa do útoku. Tam to skúsili vysokým centrom na Ribára, no ten napokon zakončiť nedokázal.
     
    2
    Košičania sú ale aktívnejší a stále sa pokúšajú dostať do útoku. Teraz to z veľkej vzdialenosti spoza šestnástky skúsil Urban, no jeho rana mierila iba priamo do stredu bránky.
     
    3
    Futbalisti Moldavy nad Bodvou sa museli stiahnuť na vlastnú polovicu a odtiaľ založiť nový útok. To ale hosťom veľmi nevyšlo, pretože aktívnejší Košičania ich nepustili ani cez stredovú čiaru.
     
    4
    Košičania stále pokračujú vo svojej aktivite a hosťujúci Mensah teraz dokonca v strede trávnika musel vytiahnuť iba faul. Po ňom síce domáci loptu rýchlo rozohrali, ale do zakončenia sa nedostali.
     
    5
    Teraz ale musíme pochváliť aj hosťujúcich hráčov. Tí sa síce v úvode držia iba na obrannej polovici, ale Porvaz a Kalugin teraz otravovali súpera až dovtedy, kým ho nedonútili odcentrovať úplne mimo ihriska.
     
    6
    MFK Košice B dáva gól!
    Aktivita Košičanov bola v úvode skutočne veľmi veľká a domáci futbalisti sa právom ujímajú vedenia. Loptu až do šestnástky potiahol Kubík a aj keď mohol sám strieľať, nezištne ju posunul na ľavú stranu a odtiaľ nekompromisne zakončil JOZEF SKVAŠÍK.
     
    7
    V košickej Barci je to teda už od úvodu zaujímavé. Hostia by aj chceli vyrovnať a ihneď sa o to pokúšajú, ale nevedia sa predrať ani za polovicu trávnika.
     
    8
    Domáci hráči stále pokračujú vo svojej aktivite. Opäť ale v defenzíve musíme pochváliť Mensaha, ktorý súperovi loptu vzal, no následne ju už rozohrať nedokázal.
     
    9
    Hostia to skúsili aj krížnou prihrávkou cez stred ihriska. Tá mala smerovať na Porvaza, no napokon ho Košičania dobre pokryli. Moldava sa v úvode na trávniku iba trápi.
     
    10
    Košičania sa neustále tlačia do útoku. Teraz to skúsili z ľavej strany, ale Lukáč tam zvolil trochu tvrdší, ale potrebný faul pred šestnástkou. Jeden z domácich hráčov ostáva ležať na zemi a hra sa prerušuje.
     
    11
    Lukáč sa, samozrejme, ihneď ospravedlnil a košický hráč našťastie bude v poriadku. Domáci budú zahrávať štandardku z boku spoza šestnástky.
     
    11
    A zo štandardky bola obrovská príležitosť domáceho tímu! Po dobrom centri k vzdialenejšej žrdi mal odkrytú sieť pred sebou Ndiaye, no v rýchlosti trestuhodne mávol nohou iba naprázdno.
     
    12
    Hosťujúci brankár rozohral, ale ani Brzova lopta príliš hosťom nepomohla. Moldava sa stále snaží, ale úspech jej to stále neprináša.
     
    13
    Teraz ale musíme hráčov hosťujúceho celku pochváliť. Z ľavej strany dokázal Kalugin vyškriabať ťažkú loptu a napokon ju aj centrom poslal priamo pred bránku. Tam ale chýbali jeho spoluhráči a s odkopom si poradil Ndiaye.
     
    14
    Hostia zvyšujú svoju aktivitu a stále sa tlačia do zakončenia. Teraz na útočnej polovici robil svoje maximum Mensah, no napokon mu lopta za šestnástkou ušla iba o pár centimetrov a zakončenie neprišlo.
     
    15
    Po niekoľkých minútach v defenzíve sa teraz do útoku presunuli Košice. Urban sa sám tlačil do zakončenia, ale proti dvojici Porvaz – Mensah nemal vôbec žiadnu šancu a loptu stratil.
     
    16
    Hra sa teraz výrazne upokojila a lopta iba lieta zo strany na stranu. Ani jednému celku sa nedarí dostať do zakončenia.
     
    17
    Moldava to skúsila iba dlhou nakopnutou loptou, na ktorú ale nemal nik z jej kádra nárok. Na svoju kopačku si ju stiahol iba Ružinský a bude rozohrávať.
     
    18
    Rovnakým spôsobom si ale počínali aj domáci na opačnej polovici trávnika. Lopta tam priletela až k Brzovi, ktorý môže pohodlne rozohrať.
     
    19
    Hostia sa opäť museli stiahnuť do svojej defenzívy, Tam im zbytočné problémy narobil Chukwuebuka, ktorý vystrašil aj svojho brankára, ale jeho "malá domov" napokon skončila iba niekoľko metrov od bránky.
     
    20
    Košičania teraz predviedli dobrú akciu, hostia ale ešte lepší obranný zákrok. S loptu sa po prevej strane popri čiare pokúšal do zakončenia dostať Vansa, no Rudiuk proti nemu perfektne vykročil a zastavil ho.
     
    21
    Rovnako skvelú šancu si ale vypracovali aj hostia! Pred šestnástkou súpera si loptu vymenil Porvaz s Mensahom a prvý menovaný sa potom natlačil až do vápna, no jeho pokus o zakončenie z uhla Košičania zblokovali.
     
    22
    Po zaujímavých situáciach na oboch poloviciach sa hra na trávniku upokojila a žiadne zakončenie teraz nevidíme. Lopta lieta zo strany na stranu, prevahu nemožno pripísať nikomu.
     
    23
    Pochváliť ale musíme hostí, ktorí sa v ostatných minútach poriadne otriasli a stále sa tlačia do zakončenia. Moldava by v košickej Barci rada vyrovnala, zatiaľ ju však domáci k ničomu nepúšťajú.
     
    24
    Aj teraz sledujeme iba prekopávanú zo strany na stranu. Košičania to skúsili iba propagačne zdvihnutou loptou smerom k bránke, s týmto ale Brza nemohol mať žiaden problém.
     
    25
    Po rozohrávke gólmana Moldavy nad Bodvou ale zakončenie neprišlo ani na opačnej strane a diváci sa aktuálne nemajú na čo pozerať. Vidíme bojovnosť a snahu, ale nie gólové situácie.
     
    26
    Košičania pokračujú v aktivite. V strede ihriska vymyslel dobrý pas Vansa na Skvašíka, ktorý loptu ešte ponúkol spoluhráčovi, no ten ju napokon do bránky nedostal. Košičania ale vybojovali prvý rohový kop v zápase.
     
    27
    Východniari zvolili prihrávku na bližšiu žrď, no tú si hostia z Moldavy veľmi dobre pokryli. Lopta je teda po rozohrávke od rohovej zástavy pohodlne odvrátená a žiadne nebezpečenstvo nevidíme.
     
    28
    Košičania v týchto chvíľach prevzali aktivitu do svojich rúk a ostávajú na útočnej polovici. Skúsili to dokonca aj strelou, no tá ledva doletela k Brzovi.
     
    29
    Hostia ale za pomoci svojho brankára rýchlo rozohrali a Mensah sa dostal až na útočnú polovicu. Medzi dvojicou obrancov to tam urobil bravúrne a vybojoval faul tesne za šestnástkou.
     
    30
    Sám faulovaný Mensah to napokon skúsil aj rozohrávkou. Jeho snaha síce bola zaujímavá a múr sa snažil obstreliť tesne nad zemou, ale Košičania napokon jeho úmysel vystihli a loptu zrazili. Následne ešte spoza obrany pálil Ribár, no opäť iba do brániacich domácich.
     
    30
    Košičania loptu rýchlo dostali preč zo svojej defenzvínej polovice a takisto vybojovali faul. Ten ale nie je v takej nebezpečnej vzdialenosti a priama strela teda zrejme nebezpečná nebude.
     
    31
    Lopty sa napokon chopil domáci Horodník a priamy kop zatočil až na bránku. Tam ale situáciu dobre prečítal Brza a loptu schoval v rukaviciach.
     
    32
    Hosťujúcemu brankárovi sa ale nepodarilo loptu dostať preč od svojej bránky a domáci pokračujú v aktivite. Spoza obrany pálil Skvašík, ale Moldava stále dobre odoláva.
     
    33
    Hra sa musí prerušiť, pretože na trávniku ostal ležať jeden z hosťujúcich hráčov. Košičania zakopávajú loptu za čiaru a nasledovať bude ošetrenie.
     
    34
    Zraneným hráčom je Lukáč, ktorému sa už lekári venujú za postrannou čiarou. Hra na trávniku medzičasom pokračuje. Pevne veríme, že pre Martina Lukáča to nebude nič vážne.
     
    35
    Lukáč je našťastie v poriadku a môže pokračovať v hre. Jeho spoluhráči sa medzičasom usadili v útoku, kde to skúsili vysunutím Halčišáka po pravej strane, ale neúspešne.
    Stretnutie je v plnom prúde.
     
    37
    Košičania sa pohodlne ubránili a loptu rozohrali až na opačnú polovicu trávnika. Tam prišla aj pekná prihrávka do šestnástky, ale futbalisti Moldavy sa skvele ubránili.
     
    38
    Zaujímavá prihrávka prišla z obrannej polovice hostí. Tá smerovala na Porvaza, ale proti presile ju nedokázal získať a ani zakončiť.
     
    39
    Lopta lieta v okolí stredového kruhu a na trávniku sa nič nebezpečnejšie nedeje. Aktivitu badáme na oboch stranách, teraz sa do útoku tlačí Moldava.
     
    40
    Hostia to napokon urobili veľmi dobre. Z ľavej strany poslal pred bránku prízemný center Kalugin, no jeho spoluhráči zakončiť nestihli. Až potom spoza šestnástky pálil Dzvonka a jeho rana bola košickou defenzívou zblokovaná na rohový kop.
     
    41
    Rohový kop ale hosťom nevyšiel. Loptu po ňom poslali iba k bližšej žrdi, ale to úspech neprinieslo a napokon skončila za čiarou iba mimo bránky. Ružinský bude rozohrávať.
     
    42
    Za gólovú ale možno označiť situáciu na opačnej strane! Hosťujúca obrana teraz poriadne zaváhala a Horodníka pustila k strele z hranice šestnástky, no jeho prudké zakončenie napokon skončilo iba tesne vedľa bránky.
     
    43
    Domáci Košičania sú aktívnejší a pokračujú vo svojej útočnej snahe. Hostia sa síce teraz musia brániť, ale musíme povedať, že to robia skutočne veľmi dobre a podobné zaváhanie ako pred minútou už pripustiť nechcú.
     
    44
    Mohlo byť vyrovnané! Hostia sa presunuli do útoku, kde domáca obrana úplne prepadla. Porvaz zakončoval úplne spred bránky, no jeho pokus zastavil Ružinský azda presne na čiare. Gól z toho teda nie je.
     
    45
    Pred nami je posledná minúta prvého polčasu. Rozhodcovia nemajú veľa dôvodov na nadstavovanie, takže Košičania sa pokúšajú ešte dostať k nebezpečnému zakončeniu.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas je minulosťou. Videli sme v ňom zaujímavý futbal a jeden gól, vďaka ktorému Košičania vyhrávajú tesne 1:0. Pre hostí ale ešte rozhodne nie je nič stratené, o čom svedčia aj ich nevyužité šance. Pred nami je dostatok času na to, aby sa skóre výrazne zmenilo.

    Druhý polčas sa začne približne o 17:00.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádzajú Peter Kavka a Boris Gáll a prichádzajú Michal Jonec a Mojmír Trebuňák.
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Martin Lukáč, prichádza Norman Szeles.
     
    46
    Hosťujúci futbalisti začali po svojom výkope veľmi aktívne a ihneď sa presunuli do útoku. Tam to skúsili strelou z väčšej vzdialenosti, ale vybojovali iba akýsi skrátený roh.
     
    47
    Ani po ňom ale zakončenie neprišlo. Košičania sa stiahli pred svoju bránku a aj keď mali veľa práce s defenzívou, loptu napokon dokázali odvrátiť.
     
    48
    Do útoku sa dostali aj Košičania. Tomáš Kubík dostával prihrávku za obranu, ale napokon bola lopta nepresná a Brza ju dokázal pokryť. Diváci sa hnevajú z tohto mohol byť jasný gól.
     
    49
    Rovnako tak sme skvelú šancu videli aj teraz. Košičania poslali do vápna vysokú lotu z ľavej strany a priamo pred bránkou sa ju pokúšali aj dostať do siete, pričom Brza sa k ľavej žrdi vôbec nestíhal presunúť. Napokon mu ale pomohla ruka, ktorej sa zakončujúci Košičania dopustili.
     
    50
    Pochváliť ale musíme aj Moldavu! Hostia sa výborne prepracovali do útoku. kde to strelou z väčšej vzdialenosti skúsil Mensah a veru nebol ďaleko od gólu. Jeho prudká rana skončila iba tesne nad brvnom.
     
    51
    Hostia vo svojej aktivite ešte pokračovali a opäť mohli vyrovnať! Tentokrát sa pred bránku tlačil Ribár a už-už to vyzeralo, že dokáže prelobovať brankára, ale Ružinský napokon vybehol a loptu mu vytiahol spod kopačiek.
     
    52
    Žltú kartu dostáva Lukáš Urban (MFK Košice B), ktorý v strede trávnika skutočne nepríjemne zrazil k zemi súpera. Hosťujúci hráč ale všetko rýchlo predýchal a našťastie bude môcť pokračovať.
     
    53
    Košičanov to ale od útočných chúťok nezastavilo a znovu sa presunuli do útoku. Tentokrát sme videli strelu z ľavej strany z vnútra šestnástky od Urbana, no Brza sa výborne hodil a loptu chytil.
     
    54
    Košičania napokon ešte v útoku ostali a bola z toho ďalšia skvelá šanca! Teraz spoza vápna pálil Vansa, no jeho pokus skončil iba tesne nad brvnom.
     
    55
    Hra v košickej Barci je skutočne zaujímavá a naozaj sa máme na čo pozerať. Lopta lieta zo strany na stranu a vidíme skvelé zakončenia. Gól by si teraz zaslúžili oba celky.
     
    56
    Košičania ešte ostali v útoku a pokúšali sa tam niečo vymyslieť. Priamo pred šestnástkou si ale teraz Vansa príliš neporadil a namiesto strely pri priestore volil prihrávku do miest, kde boli iba hostia.
     
    57
    Domáci futbalisti ale vo svojej aktivite pokračovali a mohli vyhrávať už 2:0! Do útoku sa po pravej strane natlačil zrejme kapitán Vancák a prudko pálil, no iba pár centimetrov nad brvno.
     
    58
    Výborný futbal pokračuje a vidíme ďalšiu skvelú šancu! Loptu do útoku potiahol hosťujúci Ribár a spred bránky aj zakončoval, ale iba do obrany. Od nej sa odrazila k Dzvonkovi a ten pálil spoza obrany, ktorá loptu zblokovala a nasledovať bude rohový kop pre Moldavu.
     
    59
    Po rohovom kope sa ale hosťujúci futbalisti k zakončeniu nedostali. Snahu im síce uprieť nemôžeme, ale úspech im teraz nepriniesla.
     
    60
    Hra je rýchla a atraktívna na oboch stranách. Do útoku sa teraz dostali domáci, ktorí vybojovali faul približne 25 metrov od bránky.
     
    61
    Do lopty sa oprel Horodník a skúsil to centrom na vzdialenejšiu žrď. Ten bol síce poriadne nebezpečný, ale Košičania ho nestihli odhlavičkovať, pretože hostia odvrátili na roh.
     
    62
    Po rohu už mohli Košičania vyhrávať 2:0! Po rozohrávke nakrátko sa lopta dostala aj do šestnástky, tam však najskôr zasiahla žrď a potom ju domáci odkopli spred odkrytej siete iba nad brvno.
     
    63
    Na opačnej polovici trávnika boli razom hostia. Útok Moldavy ťahal Keresteš, ale napokon prihrával iba do miest, kde nik z jeho tímu nebol.
     
    64
    Rýchla a atraktívna hra pokračuje aj naďalej. Košičania sa tentokrát natlačili do šestnástky, ale Brza nebezpečenstvo ustál a bude rozohrávať.
     
    65
    Košičania napokon vo svojej snahe ešte pokračovali. Dlhý pas smeroval smerom dopredu na Ndiayeho, ale napokon bol iba v ofsajde a zakončiť nemohol.
     
    66
    Na opačnej strane sa k šestnástke natlačili aj hostia. Ich snaha síce bola veľká a úprimná, no zblokovaná strela napokon skončila iba mimo vápna.
     
    67
    Celá hra sa po dlhšej dobe aspoň na minútku upokojila. Hostia boli na útočnej polovici, ale nedokázali lepšie zakončiť a tak si loptu zobral Ružinský a bude rozohrávať.
     
    68
    Napokon sme to ale zrejme zakríkli a máme tu ďalšiu skvelú šancu hostí. Z pravej strany posielal skvelý center pred bránku Szeles, no pred Chakwuebukom ho domáci odvrátili na rohový kop.
     
    69
    Bezprostredne po rohu ešte nebezpečenstvo neprišlo, ale Moldava ešte v útoku ostala a takmer sa jej podarilo vyrovnať! Po tlaku súpera chcel Ružinský loptu vyraziť, ale poslal ju iba priamo na Ribára, ktorý však nešťastne zakončil iba do spomínaného brankára. Od Ružinského sa potom lopta opäť odrazila mimo bránky a nasledovať bude ďalší roh.
     
    70
    Snahu a aktivitu hosťom uprieť rozhodne nemožno, no vytúžený gól neprichádza. Aj po tomto rohu to síce mysleli dobre, ale napokon im to nevyšlo.
     
    71
    Domáci futbalisti sa po rušných chvíľach presunuli do útoku, ale zakončenie z ich strany takisto neprišlo, pretože boli iba v ofsajde.
     
    72
    Košičania ešte ostali na útočnej polovici. Urban mal loptu na kopačke, ale vymýšľal s ňou až príliš a napokon ju napálil iba do defenzívy Moldavy.
     
    73
    Žltú kartu dostáva Martin Halčišák (FK Bodva Moldava nad Bodvou), ktorý súpera poslal k zemi na ľavej strane.
     
    73
    MFK Košice B dáva gól!
    Po faule Košičania loptu výborne rozohrali pred bránku, kde hostia vôbec nezareagovali a do odkrytej časti siete ju napokon úplne nekompromisne napálil MOJMÍR TREBUŇÁK.
     
    74
    Ďalšia zaujímavá šanca Košíc. Na pravej strane sa s loptou do zakončenia tlačil Kubík, ale jeho rana bola napokon zblokovaná a skončila iba na rohu.
     
    75
    Košičania to po rohovom kope skúsili prihrávkou k bližšej žrdi, no tam najlepšie vyskočili iba hostia a loptu zrazili.
     
    76
    MFK Košice B dáva gól!
    Košičania ešte v útoku ostali a pridávajú aj tretí gól. Na ľavej strane si teraz na dobrú prihrávku za obranu počkal TOMÁŠ KUBÍK, oklamal brankára a loptu poslal do odkrytej siete.
     
    77
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Lukáš Urban, prichádza Róbert Jano.
     
    78
    Do útoku sa presunuli aj hostia, ktorí si snáď takýto debakel ani nezaslúžia. Ribár sa tam pokúšal prebojovať do vápna, ale tesne pred hranicou šestnástky bol faulovaný.
     
    79
    Ribár sa napokon do lopty aj sám oprel, ale zrejme z veľkej frustrácie ju nepochopiteľne poslal úplne mimo ihriska. Jeho odkop dokonca nesmeroval ani na bránku, ale iba za postrannú čiaru.
     
    80
    Hostia sa stiahli na vlastnú obrannú polovicu. Odtiaľ to vysoko nakopnutou loptou skúsil Halčišák, ale v útoku nikoho nenašiel.
     
    81
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Jakub Porvaz, prichádza Nikolas Kompuš.
     
    82
    Začala sa posledná desaťminútovka tohto stretnutia a chuť do hry už majú zrejme iba Košičania. Domáci hráči pokračujú vo svojej aktivite smerom dopredu, ale hostia si tam už dajú pozor.
     
    83
    Ďalšia vynikajúca šanca Košíc! Mojmír Trebuňák dostal loptu za obranu a sám sa rútil na gólmana. Svoju aktivitu napokon zakončil strelecky, ale iba do Brzu, ktorý výborne vybehol.
     
    84
    Košičania ešte pokračovali vo svojej aktivite v útoku. Pri ľavej žrdi sa tam do zakončenia tlačil Kubík, no jeho pokus napokon iba zblokovala obrana.
     
    85
    Košičania stále ostávajú v útoku a futbal si tam poriadne užívajú. Horodník teraz dobrou prihrávkou našiel Trebuňáka, no jeho prudký prízemný center napokon adresáta už nenašiel.
     
    86
    Trebuňák sa pretláčal cez hosťujúceho obrancu, ale napokon úspešný nebol. Moldava sa už nemusí nikam ponáhľať a pokúša sa aspoň neinkasovať štvrtýkrát.
     
    87
    Hostia to napokon ešte predsa len skúšajú. Halčišák prihrával popri pravej čiare na Ribára, ten ešte našiel Mensaha, ale ten následne mieril iba mimo bránky.
     
    88
    Hra sa už iba dohráva. Lopta lieta zo strany na stranu a hráči si dávajú pozor najmä na prípadné zranenia, ktoré by boli v záverečnej časti sezóny dvojnásobne nepríjemné.
     
    89
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Martin Halčišák, prichádza Štefan Kuruc.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby tohto zápasu. Diváci v košickej Barci mrznú a čakajú na záverečný hvizd, na trávniku sa už nič nezmení.
     
    90+1
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.Košičania sú stále aktívni, ale hostia už loptu podržia a šancu nepripustia.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas sa skončil a Košičania napokon vyhrávajú jasne 3:0. Musíme ale uznať, že hostia nehrali zle, na kolená ich zrazili až nepremenené šance a góly z druhej polovice duelu. S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám ešte krásny zvyšok víkendu. (17:47:29)

    Veronika Pancuráková

    Góly: 6. Skvašík, 73. Trebuňák, 76. Kubík

    Karty:   52. Urban (KEB) – 73. Halčišák (MOL)


    MFK Košice B: Ružinský – Skvašík, Ndiaye, Vansa, Vancák (C), Horodník, Korijkov, Kavka, Gáll, Urban, Kubík
    Náhradníci: Leško, Varga, Jonec, Trebuňák, Jano

    FK Bodva Moldava nad Bodvou: Brza – Rudiuk, Chakwuebuka, Keresteš, Porvaz, Halcišák, Dzvonka, Kalugin, Ribár (C), Mensah, Lukáč
    Náhradníci: Kompuš, Kuru, Szeles

    Rozhodca: Molitoris – Benko, Mihalík