Levante – Espanyol 2:2 (kon.)
koniec
Levante UD
2:2 (1:2)
RCD Espanyol Barcelona
Piatok 17.04.2015, 20:45 • Estadio Ciudad de Valencia • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    Víctor CASADESÚS - 2:2
     
    87
    Levante dalo gól! Krásny gól domáceho tímu znamená, že je opäť vyrovnané! Center Juanfrana spoluhráčovi výborne sklepol Uche a striedajúci VÍCTOR CASADESÚS krásnou strelou z voleja vyrovnáva skóre.
    Felipe CAICEDO - 1:2
     
    45+1
    Espanyol Barcelona dala gól! Hostia v samom závere vyštartoval do posledného útoku, po peknej kombinácii Víctor Álvarez krásne vysunul FELIPEHO CAICEDA, ktorý pohodlne prekonal domáceho gólmana.
    Simão JUNIOR - 1:1
     
    21
    Levante dalo gól! Z vedenia sa hostia dlho netešili, Na center z rohu ihriska si najvyššie vyskočil SIMAO JUNIOR, ktorý presnou hlavičkou k ľavej tyči prekonáva brankára hostí.
    Lucas VÁZQUEZ - 0:1
     
    18
    Espanyol Barcelona dala gól! Z ničoho nič prichádza gól od mužstva, ktoré doteraz v podstate ani len nezaútočilo! Po centri z ľavej strany nedokázal Caicedo zakončiť, lopta sa však odrazila k jeho spoluhráčovi, ktorého delovku síce Diego Mariño vyrazil, no k dorážke sa dostal LUCAS VÁZQUEZ, ktorý už domácemu gólmanovi nedal šancu.

    Andrej Marienka

    Góly: 21. Junior, 87. Casadesús – 18. Vázquez, 45+1. Caicedo

    Karty:   65. Mari (LVN) – 72. Sánchez (ESB), 75. López (ESB), 90. Duarte (ESB)


    Levante UD: Diego Mariño – Toño, Juanfran, Vyntra, Iván – José Luis Morales, Simão Junior, Víctor Camarasa, El Zhar – Uche, David Barral
    Náhradníci: Jesús Fernández – David Navarro, Rubén García, Xumetra, Víctor Casadesús, Sissoko, José Mari

    RCD Espanyol Barcelona: Kiko Casilla – Rubén Duarte, Moreno, Álvaro González, Arbilla – Víctor Álvarez, Víctor Sánchez, Javi López, Lucas Vázquez – Caicedo, Sergio García
    Náhradníci: Pau López – Mattioni, Stuani, Abraham, Cañas, Colotto, Paco Montañés

    Rozhodca: Mario Melero – Jacobo Martínez, José Martínez