Levante – Espanyol 2:2 (kon.)
koniec
Levante UD
2:2 (1:2)
RCD Espanyol Barcelona
Piatok 17.04.2015, 20:45 • Estadio Ciudad de Valencia • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, zápas sa tak končí remízou. V druhom polčase síce mali navrch hostia, no veľkú efektivitu nám v druhej polovici zápasu naopak predviedli domáci hráči, ktorí napokon neboli ďaleko od trojbodového zisku. Treba však povedať, že tímy si dnes body spravodlivo rozdelia medzi seba.

    Espanyol si po dnešnom zápase aspoň dočasne udrží 8. miesto v tabuľke, Levante o bod preskočí Almeríu. Či to tak aj zostane bude záležať od ostatných zápasov 32. kola.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok večera. (22:38:14)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Až teraz sa podarilo hráčom hostí oslobodiť sa, lopta sa nachádza ďaleko od brány, pravdepodobne sa už útočnej akcie na jednej, či druhej strane nedočkáme.
     
    90+2
    Domáci hráči nevyužili priamy kop, no zostanú v útoku, získali ešte rohový kop. Kto by to bol pred desiatimi minútami povedal, že Espayol sa v závere bude triasť o zisk jediného bodu.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby bude nadstavovať 3 extra minúty.
     
    90
    Levante ešte získava priamy kop, po faule Rubén Duarte od zlosti loptu zakopol medzi divákov, za čo automaticky vidí žltú kartu.
     
    89
    Domáci tm dokonca mohol ísť do vedenia! Hostí zachránil iba perfektný zákrok Kika Casillu, ktorý v stopercentnej šanci vychytal David Barrala.
     
    88
    Hostia sa okamžite snažia strhnúť vedenie späť na svoju stranu, v ich hre je však badateľný chaos, očividne ich strelený gól poriadne rozhodil.
    Víctor CASADESÚS - 2:2
     
    87
    Levante dalo gól! Krásny gól domáceho tímu znamená, že je opäť vyrovnané! Center Juanfrana spoluhráčovi výborne sklepol Uche a striedajúci VÍCTOR CASADESÚS krásnou strelou z voleja vyrovnáva skóre.
     
    86
    Na opačnej strane Levante získalo rohový kop, ktorý však zostal nevyužitý, hostia poctivo svoj tesný náskok bránia.
     
    85
    Espanyol zahrával priamy kop, nepresný center ale nenarobil Diegovi Mariñovi veľké problémy. Ten neváhal a okamžite rozohral.
     
    84
    Posledné striedanie v zápase znamená, že zápas nedohrá Lucas Vázquez, jeho miesto zaujme Mattioni.
     
    83
    A mohlo byť rozhodnuté! Levante už nezostáva nič iné ako úplne otvoriť hru, čo hostia okamžite využili na prečíslenie. Paco Montañés z ľavej strany to ale napálil iba do vynikajúceho Diega Mariña.
     
    82
    Levante sa opäť muselo brániť, Diego Mariño po ďalšej prudkej strele stále drží nádeje svojho tímu na bodový zisk.
     
    81
    David Barral v útoku v snahe spracovať si loptu nechtiac zahral rukou, videl to aj hlavný rozhodca, ktorý prerušuje hru.
     
    80
    Začala sa nám posledná desaťminútovka riadnej hracej doby, Espanyolu sa darí držať loptu ďaleko od svojej brány, hráči o ňu zvádzajú boje najmä v okolí stredového kruhu.
     
    78
    Hostia už naťahujú čas, zbierajú sekundy kde sa len dá, no pri prvej možnosti sa snažia o útok a strelenie tretieho gólu, čím by prakticky rozhodli zápas.
     
    77
    Obrovskú šancu na vyrovnanie mal David Barral, ktorý si potiahol loptu až k hranici pokutového územia, kde nevymýšľal, prudko vypálil, no bránu prestrelil snáď len o milimetre.

    Andrej Marienka

    Góly: 21. Junior, 87. Casadesús – 18. Vázquez, 45+1. Caicedo

    Karty:   65. Mari (LVN) – 72. Sánchez (ESB), 75. López (ESB), 90. Duarte (ESB)


    Levante UD: Diego Mariño – Toño, Juanfran, Vyntra, Iván – José Luis Morales, Simão Junior, Víctor Camarasa, El Zhar – Uche, David Barral
    Náhradníci: Jesús Fernández – David Navarro, Rubén García, Xumetra, Víctor Casadesús, Sissoko, José Mari

    RCD Espanyol Barcelona: Kiko Casilla – Rubén Duarte, Moreno, Álvaro González, Arbilla – Víctor Álvarez, Víctor Sánchez, Javi López, Lucas Vázquez – Caicedo, Sergio García
    Náhradníci: Pau López – Mattioni, Stuani, Abraham, Cañas, Colotto, Paco Montañés

    Rozhodca: Mario Melero – Jacobo Martínez, José Martínez