Čína – Mexiko 5:2 (kon.) | Bulharsko – Izrael 10:5 (kon.) | Juhoafrická rep. – Nový Zéland 3:1 (kon.)
koniec
Bulharsko
10:5 (6:1, 2:2, 2:2)
Izrael
cz Piatok 17.04.2015, 16:15 • Grandwest Ice Arena, Kapské Město • Majstrovstvá sveta - 2. Divízia, sk. B
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Deset! Bulhaři přidávají v samém závěru desátou branku! Do samostatného úniku se dostal IVAN HODULOV, který nedal Amorinovi šanci a zároveň se prosazuje již po čtvrté! Hodulov nasbíral v tomto zápase celkem sedm kanadských bodů (5+2). Asistence:
     
    57:25
    Daniel Manour teď sekl Blagojeva hned na buly a odchází na trestnou lavici! Dvanáct sekund se bude hrát čtyři na čtyři a poté přijde bulharská přesilovka! Manour navíc dostává 2+2 minuty a Izrael bude hrát do konce zápasu ve čtyřech!
     
    55:13
    Do útočného pásma teď najel Hodulov, který ale měl proti sobě Spivaka, který ho do zakončení nepustil. Hodulov ale narazil do branky a poslal ji k zemi. Padající břevno naštěstí Amorina nezasáhlo!
     
    53:36
    A je tu šance pro Izrael! Martin Bojaděv zbytečně fauloval v útočném pásmu a míří na trestnou lavici! Bojaděv navíc dostává hned 2+2 minuty!
     
    52:28
    Izrael právě vstřelil branku!
    Je tu pátá branka Izraele! Po nedůrazné hře domácí obrany přichází trest v podobě gólu DANIELA SPIVAKA, který v dnešním utkání zaznamenal 1+1! Izrael se tak dotahuje, nicméně moc času už nezbývá! Asistence: Ilja Spektor, Shlomo Levy.
     
    50:14
    Teď se vyznamenal Dimitrov, který vychytal vyloženou šanci Izraele! Frenkel našel před brankou úplně volného Aharonoviche, tomu se ale střela nepovedla dle představ, nicméně Dimitrov zasáhl famózně!
     
    49:32
    Bulhaři si ale nadále přidělávají starosti a darují Izraeli další přesilovku! Za krosček odchází na trestnou lavici Janiki Gatčev.
     
    47:04
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izrael se prosazuje i v přesilové hře a snižuje na 4:9. O čtvrtou branku hostů se postaral SERGEJ FRENZEL, který využil skvělé nahrávky od Daniela Spivaka. Asistence: Daniel Spivak, Artur Pyshkin
     
    45:24
    Izrael teď bude mít možnost na snížení. Na trestnou lavici putuje Bulhar Dikov!
     
    44:34
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Máme zde devátou branku Bulharského týmu! V útočném pásmu se kotouč dostal na levou stranu k MARTINU NIKOLOVOVI, který se prosadil střelou do růžku! Asistence: Janiki Gatčev
     
    40:49
    Až před Amorina se dokázal dostat Nikolov, kterému ale nevyšel bekhendový blafák a Amorin se blýsk skvělý zákrokem!
     
    38:58
    Na trestnou lavici teď míří právě Spektor a Bulharsko si zahraje přesilovou hru!
     
    38:29
    Hned ze vhazování vystřelil Ilja Spektor, jeho střela mířila do horních pater Dimitrovovi branky. Bulharský gólman ale dokázal střelu vytěsnit nad branku!
     
    37:31
    Za brankou Dimitrova se dostal do šarvátky Genkov a Frenkel. Hráči si však stihli vyměnit tak jednu dvě rány a poté přijeli rozhodčí. Pokračovat by však měla klasická přesilovka Izraele.
     
    36:29
    Izrael si opět zahraje přesilovou hru! Za hákování míří na trestnou lavici Martin Nikolov!
     
    34:36
    Kársnou hokejovou akci předvedl Ivan Hodulov, který si to namířil do útočného pásma přes pravou stranu. Obránce Spivak ho nepustil do zakončení, a tak Hodulov obkroužil branku a zakončil. Amorin se ale velmi rychle přesunul a kotouč lapil!
     
    32:53
    Izrael právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, co se v Grandwest Ice aréně děje! Izrael střílí branku v oslabení a snižuje na 3:8! V útočném pásmu vybojoval kotouč Spektor, který našel před brankou volného Aharonoviche, ten se však do zakončení nedostal. Koutouč ale následně vrátil před branku, kde stál ILJA SPEKTOR, který nedal Dimitrovovi šanci! Bez asistence.
     
    31:57
    Izrael jde navíc opět do čtyř! Na trestnou lavici míří již podruhé v dnešním utkání Daniel Mazour, tentokrát za nedovolené bránění.
     
    30:51
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Ale jsou to právě Bulhaři, kteří se prosazují! Do útočného pásma si nabruslil Blagojev, který se však ke střele nedostal a obránce ho dostal z úhlu. Blagojev ale zachoval chaldnou hlavu a před brankou našel úplně volného IVANA HODULOVA, který dává již osmou branku svého týmu! Asistence: Georgij Blagojev.
     
    28:29
    Bulhaři teď hrají velmi "lehce". Do další obrovské šance se dostal Greenberg a jen díky výbornému zákroku Dimitrova to je stále 7:2!
     
    27:09
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izrael snížuje na 2:7! Po chybě Stefanova na modré čáře ujížděl na po pravé straně Levy, který našel na levé straně úplně volného Frenkela, ten ale Dimitrova nepřekonal! K dorážce se dostal TAL AVNERI, který už kotouč za záda mladého Bulhara dostal! Asistence: Shlomo Levy, Itzhak Levy.
     
    26:08
    Teď se již Izraelci radovali z branky! Rozhodčí ale jasně naznačil, že dorážka Spektora se za brankovou čáru nedostala!
     
    25:07
    Izrael teď dlouho kombinovala v útočné třetině. Ke střele se nakonec dostal Mazour. Jeho ránu ale dokázala Dimitrov lapit!
     
    24:49
    Bulharsko teď ale čekají těžké chvíle, neboť na trestnou míří Bojaděv a Bulhaři jdou do tří!
     
    24:14
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři přidávajíjiž sedmou branku v oslabení! Z protiútoku se po nahrávce Nikolova prosadil IVAN HODULOV! Asistence: Martin Nikolov
     
    23:40
    Za drženáí protihráče míří na trestnou lavici Alexander Panev a Izrael si zahraje svou první přesilovou hru v tomto utkání!
     
    20:00
    Izrael navíc začne i druhou třetinu v oslabení! Na trestnou lavici míří Daniel Mazour!
     
    18:10
    Hosté si ale nadále komplikují život a máme tu další vyloučení! Na trestnou lavici míří někdo z hráčů Izraele a Bulharsko si zahraje již druhou přesilovou hru!
     
    15:29
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izrael ale bleskově snižuje! Prvním střelcem Izraele se stává ROEY AHARONOVICH! Asistence:
     
    15:13
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Tak Bulhaři využívají svou přesilovku velmi rychle! Od modré vypálil Panev, Loginov ještě dokázal zasáhnout. Nebyl si jist, kde kotouč je a nakonec jej za brankovou čáru dostal IVAN HODULOV! Asistence: Martin Bojaděv, Martin Nikolov
     
    14:50
    Bulhaři si navíc zahrají přesilovku! Na trestnou lavici míří Yuval Rosenthal, který se provinil krosčekem.
     
    11:37
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Tak to vypadá na těžký debakl! Bulhaři přidávají již svůj pátý gól a opět se o to postarala první formace! Svůj již druhý gól v zápase přidává MARTIN BOJADĚV! Asistence:
     
    09:31
    Do souvislejšího tlaku se dostala také Izrael. Právě Frenkel měl na pravé straně kotouč a našel před brankou Rosenthala, který si puk zpracoval a rychle vystřelil. Bulharský mladík Dimitrov ale kotouč lapil!
     
    06:36
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    No a je tu již čtvrtý gól Bulharů! Spivak měl kotouč v rohu kluziště a vypadalo to, že v klidu rozehraje. Kotouč ale ztratil. Hodulov se touše zmocnil našel Bojaděva, který akci vyšperkoval na GEORGIJE BLAGOJEVA, který přidává čtvrtou branku! Asistence: Martin Bojaděv, Ivan Hodulov.
     
    04:59
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné, co se v Grandwest Ice Arena děje! 23 vteřin po druhé brance Bulharů přichází třetí! Velkou šanci měl Bojaděv, který nedal. Následně se ale ke kotouči dostal IVAN HODULOV, který překonává Loginova potřetí! Asistence: Martin Bojaděv
     
    04:36
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Máme tu další branku Bulharů, kteří se prosazují již po 24 vteřinách! Na brankovišti byl hodně důrazný JANIKI GATČEV, který posílá Bulhary do dvoubrankového vedení! Asistence: Martin Nikolov
     
    04:12
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    No a Bulhaři jdou do překvapivého vedení! Do útočného pásma zavezl kotouč Hodulov, který měl zjevně dostatek sil po dlouhém střídání a před brankou našel MARTINA BOJADĚVA, který propasíroval kotouč za záda Loginova! Asistence: Ivan Hodulov

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 5. Bojaděv (Hodulov), 5. Gatčev (Nikolov), 5. Hodulov (Bojaděv), 7. Blagojev (Bojaděv, Hodulov), 12. Bojaděv, 16. Hodulov (Bojaděv, Nikolov), 25. Hodulov (Nikolov), 31. Hodulov (Blagojev), 45. Nikolov (Gatčev), 59. Hodulov – 16. Aharonovich, 28. Avneri (Levy, Levy), 33. Spektor, 48. Frenkel (Spivak, Pyshkin), 53. Spivak (Spektor, Levy)


    Bulharsko: Dimitrov (Nikolov) – Stefanov, Panev, Božanov, Genkov, Cycelkov, Dilkov, Semkov – Hodulov, Blagojev, Bojaděv (C) – Gatčev, Nikolov, Dikov – Georgijev, Čompolov, Tčalijov
    Izrael: Loginov (13. Amorin) – Spivak, Botbol, Maaravi, Levy, Kniter, Avneri, Oz – Spektor, Aharonovich, Vainshtein – Rosenthal, Levy, Frenkel – Greenberg, Ben Tov, Horowitz – Harosh, Golodnizky, Pyshkin – Mazour

    Rozhodca: Simankov (LTU) – Hurtik (GER), Mori (ITA)