Čína – Mexiko 5:2 (kon.) | Bulharsko – Izrael 10:5 (kon.) | Juhoafrická rep. – Nový Zéland 3:1 (kon.)
koniec
Bulharsko
10:5 (6:1, 2:2, 2:2)
Izrael
cz Piatok 17.04.2015, 16:15 • Grandwest Ice Arena, Kapské Město • Majstrovstvá sveta - 2. Divízia, sk. B
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:25
    Daniel Manour teď sekl Blagojeva hned na buly a odchází na trestnou lavici! Dvanáct sekund se bude hrát čtyři na čtyři a poté přijde bulharská přesilovka! Manour navíc dostává 2+2 minuty a Izrael bude hrát do konce zápasu ve čtyřech!
     
    53:36
    A je tu šance pro Izrael! Martin Bojaděv zbytečně fauloval v útočném pásmu a míří na trestnou lavici! Bojaděv navíc dostává hned 2+2 minuty!
     
    49:32
    Bulhaři si ale nadále přidělávají starosti a darují Izraeli další přesilovku! Za krosček odchází na trestnou lavici Janiki Gatčev.
     
    45:24
    Izrael teď bude mít možnost na snížení. Na trestnou lavici putuje Bulhar Dikov!
     
    38:58
    Na trestnou lavici teď míří právě Spektor a Bulharsko si zahraje přesilovou hru!
     
    37:31
    Za brankou Dimitrova se dostal do šarvátky Genkov a Frenkel. Hráči si však stihli vyměnit tak jednu dvě rány a poté přijeli rozhodčí. Pokračovat by však měla klasická přesilovka Izraele.
     
    36:29
    Izrael si opět zahraje přesilovou hru! Za hákování míří na trestnou lavici Martin Nikolov!
     
    31:57
    Izrael jde navíc opět do čtyř! Na trestnou lavici míří již podruhé v dnešním utkání Daniel Mazour, tentokrát za nedovolené bránění.
     
    24:49
    Bulharsko teď ale čekají těžké chvíle, neboť na trestnou míří Bojaděv a Bulhaři jdou do tří!
     
    23:40
    Za drženáí protihráče míří na trestnou lavici Alexander Panev a Izrael si zahraje svou první přesilovou hru v tomto utkání!
     
    20:00
    Izrael navíc začne i druhou třetinu v oslabení! Na trestnou lavici míří Daniel Mazour!
     
    18:10
    Hosté si ale nadále komplikují život a máme tu další vyloučení! Na trestnou lavici míří někdo z hráčů Izraele a Bulharsko si zahraje již druhou přesilovou hru!
     
    14:50
    Bulhaři si navíc zahrají přesilovku! Na trestnou lavici míří Yuval Rosenthal, který se provinil krosčekem.

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 5. Bojaděv (Hodulov), 5. Gatčev (Nikolov), 5. Hodulov (Bojaděv), 7. Blagojev (Bojaděv, Hodulov), 12. Bojaděv, 16. Hodulov (Bojaděv, Nikolov), 25. Hodulov (Nikolov), 31. Hodulov (Blagojev), 45. Nikolov (Gatčev), 59. Hodulov – 16. Aharonovich, 28. Avneri (Levy, Levy), 33. Spektor, 48. Frenkel (Spivak, Pyshkin), 53. Spivak (Spektor, Levy)


    Bulharsko: Dimitrov (Nikolov) – Stefanov, Panev, Božanov, Genkov, Cycelkov, Dilkov, Semkov – Hodulov, Blagojev, Bojaděv (C) – Gatčev, Nikolov, Dikov – Georgijev, Čompolov, Tčalijov
    Izrael: Loginov (13. Amorin) – Spivak, Botbol, Maaravi, Levy, Kniter, Avneri, Oz – Spektor, Aharonovich, Vainshtein – Rosenthal, Levy, Frenkel – Greenberg, Ben Tov, Horowitz – Harosh, Golodnizky, Pyshkin – Mazour

    Rozhodca: Simankov (LTU) – Hurtik (GER), Mori (ITA)