Izrael – Čína 3:4 (1:2 po s.n.) | Mexiko – Nový Zéland 3:5 (kon.) | Juhoafrická rep. – Bulharsko 1:2 (kon.)
koniec
Juhoafrická republika
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Bulharsko
cz Utorok 14.04.2015, 20:00 • Grandwest Ice Arena, Kapské Město (kapacita 1150 diváků) • Majstrovstvá sveta - 2. Divízia, sk. B
Partner:
     
    58:49
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    To je rána pro domácí, Bulhaři využívají přesilovou hru! Po dobývání Bockovy branky se ke střele dostal MARTIN NIKOLOV, který propálil vše, co mu stálo v cestě, a výrazně tak přibližuje Bulhary k vítězství v dnešním zápase! Asistence: Martin Bojaděv a Bogdan Stefanov.
     
    36:57
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Domácím hráčům se podřilo vyrovnat! Po dalším tlaku v útočném pásmu se puk dostal do předbrankového prostoru, kde se nakonec ve skrumáži nejlépe zorientoval CAI NEBE a poslal kotouč za záda bezmocného Dimitrova! Bez asistence.
    Martin NIKOLOV - 0:1
     
    27:33
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři se překvapivě ujímají vedení! Po zblokované střele z obranného pásma se do úniku po levé straně dostal Ivan Hodulov, perfektně zmátl brankáře a po obtočení se kolem branky chtěl zasunout kotouč do prázdné branky, to se mu sice nepovedo, dorážějícímu MARTINU NIKOLOVOVI už ale ano! Asistence: Ivan Hodulov.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 37. Nebe – 28. M. Nikolov (Hodulov), 59. Nikolov (Bojaděv, Stefanov)


    Juhoafrická republika: Bock (Strydom) – Ashworth, Watson, Marais (C), Reeves, Magmoed, Gonsalves, Malgas – Valadas, Lyon, Engelbrecht – Krotz, Birrell, Samaai (A) – Botha, Giot (A), Carelse – Grebe, Nebe, du Preez – Bremner. Trenér: Bob Mancini.
    Bulharsko: Dimitrov (N. Nikolov) – Stefanov, Mihov (A), Božanov, Genkov, Cycelkov, Georgijev – Paněv, Gatčev, Bojaděv (C) – Hodulov (A), M. Nikolov, Tčalijov – Dikov, Čompolov, Blagojev – Dilkov. Trenér: Kiril Hodulov.

    Rozhodca: Orolin (SVK) – Lukoševičius (LTU), Progin (SUI)

    Diváci: 275