Valencia – Levante 3:0 (kon.)
koniec
Valencia CF
3:0 (2:0)
Levante UD
Pondelok 13.04.2015, 20:30 • Mestalla, Valencia, Španielsko • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    NEGREDO - 3:0
     
    90+3
    Valencia dala gól!
    Tak predsa sa tam ešte jeden zmestil. Nádherný gól domácich, ktorý skutočne stál za to. ÁLVARO NEGREDO dostal dlhú prihrávku, ktorú si spracoval na prsia a následne strelou na zadnú žrď zabil klinec do rakvy! Je rozhodnuté a Valencia dnes vyhrá rozdielom triedy. Netopiere sa dostávajú do trojgólového vedenia.
    FEGHOULI - 2:0
     
    36
    Valencia dala gól!
    Podobná situácia sa odohrala aj na druhej strane, ale tentoraz bol z toho presný zásah. Domáci Orban poslal pekný center do vápna, kde si výborne nabiehal jeho spoluhráč SOFIANE FEGHOULI. Ten sa oprel do hlavičky a brankárovi Marinovi nedal žiadnu šancu na úspešný zákrok! Hosťujúci brankár dostal už dva góly hlavou, no je treba povedať, že za ani jeden nemohol a obrancovia mu príliš nepomohli. Netopiere sa dostávajú do dvojgólového vedenia.
     
    16
    Valencia dala gól!
    Tak teraz sa to domácim podarilo znova a už je všetko v poriadku. Na pravo mal loptu kapitán Parejo a poslal nebezpečný center do pokutového územia. Tam si výborne nabehol jeho spoluhráč PACO ALCÁCER, ktorý sa predral do hlavičky. Loptu poslal na zadnú žrď a jeho pokus slávi úspech! Brankár Marino nemal príliš veľa šancí na úspešný zákrok, pretože obrancovia mu moc nepomohli, a tak bol v podstate bezmocný. Netopiere sa dostávajú do jednogólového vedenia.
    PACO ALCACER - 1:0

    Marek Farkaš

    Góly: 16. Paco, 36. Feghouli, 90+3. Negredo

    Karty:   21. Mustafi (VAL), 34. Parejo (VAL), 76. Negredo (VAL) – 21. Mari (LVN), 21. Ivanschitz (LVN), 61. Simao (LVN)


    Valencia CF: Alves – Cancelo, Mustafi, Vezo, Orban – Parejo, Fuego – Feghouli (66.Barragan), Gomes (66.De Paul), Rodrigo – Paco (73.Negredo)
    Náhradníci: Barragan, Tropi, De Paul, Filipe, Negredo, Ruiz, Yoel
    Tréner: Nuno Espírito Santo

    Levante UD: Marino – Morales, Vyntra, Ramis, Tono (46.Ivan) – El Zhar (58.Uche), Mari, Simao, Ivanschitz (74.Garcia) – Casadesus, Barral
    Náhradníci: Camarasa, Fernandez, Garcia, Ivan, Navarro, Sissoko, Uche
    Tréner: Lucas Alcaraz

    Rozhodca: Ignacio Iglesias Villanueva – Alfonso Costoya Rodríguez, Enrique José Ramos Ferreiros