Valencia – Levante 3:0 (kon.)
koniec
Valencia CF
3:0 (2:0)
Levante UD
Pondelok 13.04.2015, 20:30 • Mestalla, Valencia, Španielsko • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Valencie, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia rozdielom triedy 3:0. O góly sa postarali Paco Alcácer, Sofiane Feghouli a Álvaro Negredo. Netopiere sa po zápase nachádzajú na 4.mieste, Žaby na 18.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (22:21:01)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    NEGREDO - 3:0
     
    90+3
    Valencia dala gól!
    Tak predsa sa tam ešte jeden zmestil. Nádherný gól domácich, ktorý skutočne stál za to. ÁLVARO NEGREDO dostal dlhú prihrávku, ktorú si spracoval na prsia a následne strelou na zadnú žrď zabil klinec do rakvy! Je rozhodnuté a Valencia dnes vyhrá rozdielom triedy. Netopiere sa dostávajú do trojgólového vedenia.
     
    90+2
    Valencia je pri lopte a zrejme sa už skutočne nič vážnejšie nestane. Netopiere v derby zápase podali veľmi dobrý výkon a po vytvorení náskoku už iba kontrolovali hru.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    90
    Stretnutie sa už iba dohráva. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.
     
    88
    Nakoniec bol exekútor Ivan, lenže ten iba trafil múr. Následný center našiel brankára Alvesa, ktorý loptu bez problémov chytil a podržal vo svojich rukách.
     
    87
    Hosťujúci Barral bol tesne pred pokutovým územím poslaný k zemi a Levante bude zahrávať priamy kop z veľmi dobrej pozície. Odtiaľto sa strieľajú góly veľmi často a som zvedavý, ako s touto šancou naložia hostia.
     
    86
    Aktívny Cancelo sa ocitol mimo hry. Lopta pre Levante.
     
    85
    Levante rozbieha ďalšiu útočnú akciu a ešte stále verí v zázrak. Diváci na Mestalle pomaly začínajú odchádzať, keďže veria, že ich miláčikovia to už zvládnu.
     
    84
    Domáci Cancelo sa šikovne dostal dopredu po pravej strane, následne našiel centrom Negreda, ktorý však bol tiesnený, no napriek tomu sa dostal k hlavičke. Nemalo to dostatočnú razanciu, a tak jeho pokus dokonca stopér odkopol.
     
    83
    Tlak začína, ale Netopiere sú v dobrej kondícií a vedia dobre vykryť prázdny priestor.
     
    82
    Pravdepodobne v posledných minútach bude mať Levante menší tlak, no nevie sa dostať do vyloženej šance, a tak pochopiteľne za celý zápas neprišiel ani presný zásah. Brankár Alves bol priamo ohrozený iba dvakrát.
     
    81
    Levante vybojovalo vhadzovanie na útočnej polovici ihriska a lopta bude vhodená asi až do pokutového územia.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času ostáva 10 minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť ešte gól alebo si Valencia pripíše do tabuľky tri body po výhre 2:0?
     
    78
    Domáci Rodrigo sa predieral do pokutového územia. Prešiel cez dvoch hráčov a následne aj vystrelil, lenže jeho pokus bol zblokovaný. Tento hráč hrá v tomto stretnutí veľmi dobre.
     
    77
    Stretnutie sa už iba dohráva, aj keď stať sa ešte môže čokoľvek. Valencia však pôsobí, že je vo veľkej pohode, a že nič vážne sa už nestane.
     
    76
    Negredo (Valencia) videl za nešportové správanie žltú kartu.

    Marek Farkaš

    Góly: 16. Paco, 36. Feghouli, 90+3. Negredo

    Karty:   21. Mustafi (VAL), 34. Parejo (VAL), 76. Negredo (VAL) – 21. Mari (LVN), 21. Ivanschitz (LVN), 61. Simao (LVN)


    Valencia CF: Alves – Cancelo, Mustafi, Vezo, Orban – Parejo, Fuego – Feghouli (66.Barragan), Gomes (66.De Paul), Rodrigo – Paco (73.Negredo)
    Náhradníci: Barragan, Tropi, De Paul, Filipe, Negredo, Ruiz, Yoel
    Tréner: Nuno Espírito Santo

    Levante UD: Marino – Morales, Vyntra, Ramis, Tono (46.Ivan) – El Zhar (58.Uche), Mari, Simao, Ivanschitz (74.Garcia) – Casadesus, Barral
    Náhradníci: Camarasa, Fernandez, Garcia, Ivan, Navarro, Sissoko, Uche
    Tréner: Lucas Alcaraz

    Rozhodca: Ignacio Iglesias Villanueva – Alfonso Costoya Rodríguez, Enrique José Ramos Ferreiros