Valencia – Levante 3:0 (kon.)
koniec
Valencia CF
3:0 (2:0)
Levante UD
Pondelok 13.04.2015, 20:30 • Mestalla, Valencia, Španielsko • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.
     
    VZÁJOMNÉ ZÁPASY
    23.11.2014 Levante – Valencia 2:1
    10.05.2014 Levante – Valencia 2:0
    04.01.2014 Valencia – Levante 2:0
    02.03.2013 Valencia – Levante 2:2
    07.10.2012 Levante – Valencia 1:0

    POSTAVENIE TÍMOV V TABUĽKE
    4. Valencia 18-8-4 53:23 62
    15. Levante 7-7-16 28:55 28

    ZHODNOTENIE
    V dnešnom zápase je favoritom Valencia, ktorá by mierne mala mať navrch. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 3:1.
     
    LEVANTE UD
    Tím okolo Lucasa Alcaraza to v tejto sezóne ešte bude mať ťažké, keďže sa nachádza tesne nad zónou zostupu. Po 30 odohraných zápasoch okupuje pätnástu priečku, keď má na svojom konte 28 bodov za sedem víťazstiev, sedem remíz a šestnásť prehier. V poslednom zápase sa predstavil na domácom trávniku, kde privítal Sevillu. Skóre zápasu otvoril už v 10.minúte Gameiro, ktorý poslal hostí do vedenia. V 37.minúte pridal druhý gól hostí Reyes a zdalo sa byť po zápase. Lenže v druhom polčase ešte znížil domáci Uche. Na konci stretnutia to ešte bola dráma, ale gól už nepadol, a tak Levante bude musieť získať body s niekým iným.

    Posledné zápasy
    07.04.2015 Levante – Sevilla 1:2
    05.04.2015 Almería – Levante 1:4
    20.03.2015 Levante – Celta Vigo 0:1
    13.03.2015 Real Madrid – Levante 2:0
    08.03.2015 Levante – Eibar 2:1

    Najlepší strelec: David Barral – 9 gólov
     
    VALENCIA CF
    Zverenci Nuna Espírita Santa hrajú v tejto sezóne skutočne famózne. Po 30 kolách sa nachádzajú na štvrtom mieste, keď získali 62 bodov za osemnásť výhier, osem remíz a štyri prehry. Naposledy sa v lige predstavili na pôde Athletica Bilbaa, kde to mali dobre rozohrané, ale v závere prišli o plný bodový zisk. Stretnutie bolo veľmi vyrovnané a zvlášť prvý polčas. O úvodný presný zásah sa v 61.minúte postaral De Paul, ktorý poslal hostí do vedenia. V 82.minúte Netopierov oslabil stopér Otamendi, ktorý videl červenú kartu. Hostia to v desiatich nedokázali ubrániť a v 90.minúte inkasovali vyrovnávajúci gól od Aduriza. Oba tímy sa tak rozišli po nerozhodnom výsledku 1:1 a pripísali si do tabuľky po jednom bode.

    Posledné zápasy
    09.04.2015 Athletic Bilbao – Valencia 1:1
    05.04.2015 Valencia – Villarreal 0:4
    20.03.2015 Elche – Valencia 0:4
    13.03.2015 Valencia – Deportivo 2:0
    08.03.2015 Atlético Madrid – Valencia 1:1

    Najlepší strelec: Daniel Parejo – 9 gólov
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu 30.kola Primery División medzi Valenciou CF – Levante UD. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
     
    Úvodné zostavy:

    Valencia CF: Alves – Cancelo, Mustafi, Vezo, Orban – Parejo, Fuego – Feghouli, Gomes, Rodrigo – Paco
    Náhradníci: Barragan, Tropi, De Paul, Filipe, Negredo, Ruiz, Yoel
    Tréner: Nuno Espírito Santo

    Levante UD: Marino – Morales, Vyntra, Ramis, Tono – El Zhar, Mari, Simao, Ivanschitz – Casadesus, Barral
    Náhradníci: Camarasa, Fernandez, Garcia, Ivan, Navarro, Sissoko, Uche
    Tréner: Lucas Alcaraz

    Rozhodca: Ignacio Iglesias Villanueva – Alfonso Costoya Rodríguez, Enrique José Ramos Ferreiros.
     
    -1
    O výkop sa postarajú hostia. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Od úvodu majú loptu v moci hostia. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    3
    Ešte som nespomenul, v akých farbách dnes hrajú oba tímy. Domáca Valencia má klasické biele dresy, hosťujúce Levante tradičné modro-bordové. Derby medzi týmito mužstvami môže začať.
     
    4
    Prvá pekná akcia hostí. Bol tam nebezpečný center do pokutového územia domácich a k hlavičke sa dostal Ivanshitz. Jeho pokus mal celkom dobrý smer, ale lopta nakoniec skončila vedľa ľavej tyče. Nasledovať bude kop od Alvesovej svätyne.
     
    5
    Levante pôsobí od začiatku veľmi dobre. Zatiaľ má loptu častejšie na kopačkách ako jeho súper. Ten sa prakticky k ničomu nedostal.
     
    6
    Hosťujúci Barral bol v hlavičkovom súboji s domácim Cancelom, ktorý si však pomáhal rukami. Voľný kop pre hostí.
     
    7
    Ďalší nebezpečný center do vápna Netopierov. Tentoraz to bolo sprava, ale aj tak nikoho z hráčov hostí nenašiel.
     
    8
    Hosťujúci El Zhar sa predieral do pokutového územia svojho súpera, lenže od lopty ho čisto odstavil stopér Vezo, ktorého po pár sekundách poslal k zemi. Voľný kop rozohrá brankár Alves.
     
    9
    Prvýkrát menší rozruch aj pred bránkou Levante. Rodrigo centrom zľava hľadal spoluhráča Paca, ktorý si dobre nabiehal, lenže pred ním v sklze zasiahol stopér Vyntra, ktorý zahral s rukou, no vrámci pravidiel, keďže ju mal pri tele a vôbec nebola úmyselná. Domáci si ju ani nevšimli, a tak sa pokračovalo ďalej.
     
    10
    Domáci kapitán Parejo rozohrával priamy kop svojho mužstva na útočnej polovici ihriska. Jeho center nebol veľmi presný, pretože nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov a lopta prešla mimo brány za bránkovú čiaru.
     
    11
    Gól Valencie, ktorý neplatí! Tak teraz asistent rozhodcu Alfonso Costoya Rodríguez urobil veľkú chybu a zaplnený štadión Mestalla mu to dáva vyžrať. Feghouli si počkal na prihrávku tesne pred obranou líniou hostí. Potom vybehol a tam bolo všetko v poriadku, lenže zrazu prihral spoluhráčovi Pacovi, ktorý zakončil do prázdnej brány. Prihrávka išla dopredu, no hráč, ktorému prihrával bol meter za ním. Akcia prebehla veľmi rýchlo a asistent rozhodcu nesprávne odmával ofsajd.
     
    13
    Valencia sa dostáva čoraz viac k slovu a má v posledných minútach viac z hry. Teraz už kombinuje na útočnej polovici ihriska a snaží sa predrať do pokutového územia hostí.
     
    14
    Rodrigo padol tesne pred vápnom, lenže bolo to po súboji, ktorý bol čistý. Netopiere následne vybojovali rohový kop, ktorý rozohrá Cancelo.
     
    15
    Cancelo poslal pekný center na prednú tyč, lenže tam našiel iba hosťujúceho Casadesusa, ktorý odvrátil loptu do bezpečnej vzdialenosti.
    PACO ALCACER - 1:0
     
    16
    Valencia dala gól!
    Tak teraz sa to domácim podarilo znova a už je všetko v poriadku. Na pravo mal loptu kapitán Parejo a poslal nebezpečný center do pokutového územia. Tam si výborne nabehol jeho spoluhráč PACO ALCÁCER, ktorý sa predral do hlavičky. Loptu poslal na zadnú žrď a jeho pokus slávi úspech! Brankár Marino nemal príliš veľa šancí na úspešný zákrok, pretože obrancovia mu moc nepomohli, a tak bol v podstate bezmocný. Netopiere sa dostávajú do jednogólového vedenia.
     
    18
    DRŽANIE LOPTY: 59% – 41%

    Mierna územná prevaha domácich.
     
    19
    STRELY CELKOM: 2-2
    STRELY NA BRÁNU: 1-0

    Zatiaľ počet striel spĺňa očakávania a verím, že ešte budú pribúdať.
     
    20
    Máme za sebou 20 minút hry a teraz sa na hracej ploche začala menšia šarvátka. Budú sa rozdávať aj karty.
     
    21
    Tak najprv za nedovolený zákrok dostal kartu žltej farby Mari (Levante) a za následnú skrkanicu videli kartu tej istej farby na oboch stranách Mustafi (Valencia) a Ivanschitz (Levante).
     
    22
    Po menšej prestávke sa nám znovu pokračuje. Valencia je dominantná na lopte a má ju už v 66% z celkového času. Domáci hráči si prihrávajú loptu v strede poľa a vymýšľajú útočnú akciu.
     
    23
    Stopéri nakopli dlhú loptu na spoluhráča Paca. Ten si výborne nabehol za obranu hostí a v páde sa snažil zakončiť z prvej. Jeho pokus bol ťažký na prevedenie, no napriek tomu trafil loptu, no nie bránu domácich.
     
    24
    Netopiere vybojovali rohový kop. Ten už bol aj rozohraný, lenže nič vážnejšie sa nestalo, pretože hostia loptu odhlavičkovali do bezpečia.
     
    25
    Levante sa po dlhšom čase dostalo k lopte, lenže prišiel útočný faul Ivanschitza, ktorý zahral lakťom v hlavičkovom súboji s Mustafim. Mal by si dávať pozor, pretože toto mohla pokojne byť druhá žltá a následne červená karta.
     
    26
    Domáci veľmi dobre kombinujú na útočnej polovici ihriska a využívajú najmä Feghouliho. Ten posiela prudké centre do vápna, ktoré sú celkom adresné.
     
    27
    Rodrigo si naviedol loptu na stred, lenže nemal komu prihrať. Hodil si tak loptu na pravačku a snažil sa technickou strelou na zadnú žrď prekvapiť brankára hostí. Jeho pokus však nebol presný, no nechýbalo mu veľa.
     
    28
    Hostia po dobrom úvode hrajú teraz veľmi zle. Prišla chyba v rozohrávke a k strele sa po narážačke dostal aktívny Rodrigo, lenže jeho pokus tesne minul ľavú žrď bránky hostí! Levante si musí na toto dávať pozor, ak sa chce udržať o zisk nejakého bodu z tohto stretnutia.
     
    30
    Máme za sebou polhodinu hry a vo vedení sú zaslúžene domáci hráči. Tí kontrolujú priebeh stretnutia, sú aktívnejší, nebezpečnejší a aj viac strieľajú. Tempo hry je pomerne vysoké a kvalita hry tiež nie je najhoršia. Derby ako má byť.
     
    31
    Hosťujúci Barral si nabehol za obranu domácich, lenže ocitol sa v tesnom ofsajde. Lopta pre Valenciu.
     
    32
    Emócií je síce pomenej, no mali sme tu už jednu strkanicu, ktorá priniesla hneď tri žlté karty. Derby zápasy sú známe zvýšenou šancou na červenú kartu, no zatiaľ nevyzerá, že sa jej dočkáme.
     
    33
    Valencia kontroluje hru a hneď po zisku lopty sa hrnie do útočnej akcie. Zatiaľ jej táto taktika vychádza a hostia nevedia, kam skorej skočiť.
     
    34
    Parejo (Valencia) sa prezentoval nedovoleným zákrokom na Mariho, ktorý hlavný rozhodca ocenil žltou kartou.
     
    35
    Veľká šanca Levante! Bol tam prízemný center do pokutového územia domácich. K lopte sa dostal Casadesus, ktorý sklepol loptu spoluhráčovi Barralovi. Ten neváhal a vložil sa do strely plnou silou. Jeho pokus skončil tesne nad domácou bránou!
     
    36
    Valencia dala gól!
    Podobná situácia sa odohrala aj na druhej strane, ale tentoraz bol z toho presný zásah. Domáci Orban poslal pekný center do vápna, kde si výborne nabiehal jeho spoluhráč SOFIANE FEGHOULI. Ten sa oprel do hlavičky a brankárovi Marinovi nedal žiadnu šancu na úspešný zákrok! Hosťujúci brankár dostal už dva góly hlavou, no je treba povedať, že za ani jeden nemohol a obrancovia mu príliš nepomohli. Netopiere sa dostávajú do dvojgólového vedenia.
    FEGHOULI - 2:0
     
    38
    Na Mestalle je opäť o čosi veselšie a už sa zdá, že o víťazovi je rozhodnuté. Domáca Valencia kontroluje priebeh stretnutia a nič nenaznačuje tomu, že by dnes nezískala všetky tri body.
     
    39
    Domáci Orban bol teraz neskoro v hlavičkovom súboji a poslal k zemi Casadesusa. Ten je mierne otrasený, ale pravdepodobne bude môcť pokračovať.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva päť minút. Podarí sa ešte nejakému tímu streliť klasický gól do šatne?
     
    41
    Hostia vybojovali rohový kop. Ten rozohrali na krátko a následne sa k strele dostal Ivanschitz, lenže jeho pokus nebol presný. Kop od brány.
     
    42
    Domáci teraz hľadali krídelníka Rodriga na ľavej strane, lenže prihrávka na neho bola veľmi pridlhá a lopta nakoniec skončila mimo brány za bránkovou čiarou.
     
    44
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Tak máme za sebou prvý polčas. V ňom si lepšie viedli hráči Valencie, ktorí vedú 2:0. Skóre zápasu otvoril v 16.minúte Paco Alcácer, ktorý presnou hlavičkou nedal Marinovi žiadnu šancu na úspešný zákrok. Druhý presný zásah domácich pridal v 36.minúte Sofiane Feghouli, ktorý skóroval rovnakým spôsobom. Domáci boli aktívnejší, nebezpečnejší, mali viac z hry a aj viacej strieľali. Podarí sa hosťom vyrovnať, či dokonca otočiť vývoj zápasu alebo si Netopiere postrážia priaznivý výsledok? Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

    2.polčas sa začne približne o 21:32.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 57% – 43%
    Strely (celkom): 6-4
    Strely (na bránu): 2-0
    Rohové kopy: 2-2
    Fauly: 6-7
    Žlté karty: 2-2
    Červené karty: 0-0
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Levante UD: ihrisko opúšťa Tono, jeho miesto zaujíma Ivan.
     
    48
    Šanca Levante! Čerstvý Ivan napriahol zo strednej vzdialenosti a spočiatku to nevyzeralo veľmi nádejne. Lenže lopta zrazu zmenila smer a mierila do ľavého horného rohu domácej brány. Tam však vyletela rukavica domáceho gólmana Alvesa, ktorý ju vytesnil na brvno a od neho prešla mimo brány! Nasledovať bude rohový kop.
     
    49
    Levante vstúpilo do druhého polčasu veľmi aktívne a snaží sa o rýchle zníženie. Zatiaľ sa prezentuje pekným a rýchlym futbalom.
     
    50
    Valencia sa po dlhšom čase dostala k lopte a snaží sa upokojiť hru. To sa jej darí a už to konečne nie je taká naháňačka.
     
    51
    Domáci Cancelo sa prezentoval nedovoleným zákrokom na pravej strane a Levante bude mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície. Zrejme z toho bude center do ohňa.
     
    52
    Tak sa aj stalo, lenže výborne zapracovala obrana Valencie, ktorá loptu vybojovala na svoju stranu.
     
    53
    Hostia rozbiehajú ďalšiu útočnú akciu a už je to podľa mňa iba na náhodu. Pokiaľ nepadne gól do 60.minúty, tak Levante nebude mať dostatok síl na ďalšie akcie, ktoré sú v týchto chvíľach vo vysokom tempe.
     
    54
    Nepríjemný zákrok na druhej strane. Tentoraz sa previnil Barral, ktorý nešetrne poslal k zemi domáceho hráča. Voľný kop pre Netopiere.
     
    55
    Rodrigo pekným centrom hľadal Feghouliho, lenže ten sa k lopte nedostal, pretože pred ním dobre zakročil ľavý obranca Ivan.
     
    56
    Domáci Cancelo vyrazil do útoku, lenže stal sa hráčom mimo hry, keď prebral prihrávku od spoluhráča. Lopta pre hostí.
     
    57
    Morales poslal nebezpečný center do pokutového územia domácich. Následne prišiel obranný zákrok stopéra Veza, ktorý odvrátil na rohový kop.
     
    58
    Striedanie v tíme Levante UD: ihrisko opúšťa El Zhar, jeho miesto zaujíma Uche.
     
    59
    Orban bol v hlavičkovom súboji s čerstvým Uchem, no ten tam bol neskoro a fauloval ho. Voľný kop pre Valenciu.
     
    60
    Máme za sebou hodinu hry a Netopiere vedú dvojgólovým rozdielom. Teraz to bude mať Levante ešte ťažšie, pretože nevyužilo tlak na začiatku druhého dejstva a minulo si potrebné sily.
     
    61
    Simao (Levante) teraz dohral kapitána domáceho mužstva Pareja a zaslúžene videl žltú kartu.
     
    63
    DRŽANIE LOPTY: 55% – 45%

    Mierna územná prevaha domácich vyjadrená v číslach.
     
    64
    STRELY CELKOM: 6-5
    STRELY NA BRÁNU: 2-0

    Presnosť striel je na domácej strane.
     
    65
    Šanca Levante! Bol tam center do vápna domácich, ktorý bol odvrátený. K lopte sa dostal Mari, ktorý napriahol z veľkej vzdialenosti a vyslal poriadnu jedovku. Jeho pokus išiel skutočne dobre, ale nakoniec výborne zasiahol brankár Alves, ktorý vyrazil loptu na rohový kop!
     
    66
    Dvojité striedanie v tíme Valencie CF: ihrisko opúšťajú , ich miesta zaujímajú De Paul a Barragan.
     
    67
    Hostia, ako som predpokladal, stratili sily, ktoré im pravdepodobne budú chýbať v zbytku stretnutia. Prišli však noví hráči, ktorí by mohli rozhýbať obe strany.
     
    68
    Hosťujúci Ivan bol faulovaný na útočnej polovici ihriska a Levante bude mať výhodu priameho kopu. Zrejme z toho bude center do ohňa.
     
    69
    Center letel veľmi dlho a nakoniec si po loptu prišiel brankár Alves, ktorý ju bez problémov chytil a následne aj rozohral.
     
    71
    Valencia sa po dlhšom čase dostala k lopte a nechce svojho súpera pustiť k nej. Do týchto chvíľ sa jej to darí a diváci sú viac ako spokojní.
     
    72
    Útočný faul domáceho De Paula. Loptu do hry pošle brankár Marino.
     
    73
    Striedanie v tíme Valencie CF: ihrisko opúšťa Paco, jeho miesto zaujíma Negredo.
     
    74
    Striedanie v tíme Levante UD: ihrisko opúšťa Ivanschitz, jeho miesto zaujíma Garcia.
     
    75
    Obaja tréneri už vyčerpali všetky zmeny, a tak je zvyšok stretnutia už iba na 22 hráčoch, ktorí sa nachádzajú na hracej ploche.
     
    76
    Negredo (Valencia) videl za nešportové správanie žltú kartu.
     
    77
    Stretnutie sa už iba dohráva, aj keď stať sa ešte môže čokoľvek. Valencia však pôsobí, že je vo veľkej pohode, a že nič vážne sa už nestane.
     
    78
    Domáci Rodrigo sa predieral do pokutového územia. Prešiel cez dvoch hráčov a následne aj vystrelil, lenže jeho pokus bol zblokovaný. Tento hráč hrá v tomto stretnutí veľmi dobre.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času ostáva 10 minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť ešte gól alebo si Valencia pripíše do tabuľky tri body po výhre 2:0?
     
    81
    Levante vybojovalo vhadzovanie na útočnej polovici ihriska a lopta bude vhodená asi až do pokutového územia.
     
    82
    Pravdepodobne v posledných minútach bude mať Levante menší tlak, no nevie sa dostať do vyloženej šance, a tak pochopiteľne za celý zápas neprišiel ani presný zásah. Brankár Alves bol priamo ohrozený iba dvakrát.
     
    83
    Tlak začína, ale Netopiere sú v dobrej kondícií a vedia dobre vykryť prázdny priestor.
     
    84
    Domáci Cancelo sa šikovne dostal dopredu po pravej strane, následne našiel centrom Negreda, ktorý však bol tiesnený, no napriek tomu sa dostal k hlavičke. Nemalo to dostatočnú razanciu, a tak jeho pokus dokonca stopér odkopol.
     
    85
    Levante rozbieha ďalšiu útočnú akciu a ešte stále verí v zázrak. Diváci na Mestalle pomaly začínajú odchádzať, keďže veria, že ich miláčikovia to už zvládnu.
     
    86
    Aktívny Cancelo sa ocitol mimo hry. Lopta pre Levante.
     
    87
    Hosťujúci Barral bol tesne pred pokutovým územím poslaný k zemi a Levante bude zahrávať priamy kop z veľmi dobrej pozície. Odtiaľto sa strieľajú góly veľmi často a som zvedavý, ako s touto šancou naložia hostia.
     
    88
    Nakoniec bol exekútor Ivan, lenže ten iba trafil múr. Následný center našiel brankára Alvesa, ktorý loptu bez problémov chytil a podržal vo svojich rukách.
     
    90
    Stretnutie sa už iba dohráva. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    90+2
    Valencia je pri lopte a zrejme sa už skutočne nič vážnejšie nestane. Netopiere v derby zápase podali veľmi dobrý výkon a po vytvorení náskoku už iba kontrolovali hru.
     
    90+3
    Valencia dala gól!
    Tak predsa sa tam ešte jeden zmestil. Nádherný gól domácich, ktorý skutočne stál za to. ÁLVARO NEGREDO dostal dlhú prihrávku, ktorú si spracoval na prsia a následne strelou na zadnú žrď zabil klinec do rakvy! Je rozhodnuté a Valencia dnes vyhrá rozdielom triedy. Netopiere sa dostávajú do trojgólového vedenia.
    NEGREDO - 3:0
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Valencie, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia rozdielom triedy 3:0. O góly sa postarali Paco Alcácer, Sofiane Feghouli a Álvaro Negredo. Netopiere sa po zápase nachádzajú na 4.mieste, Žaby na 18.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (22:21:01)

    Marek Farkaš

    Góly: 16. Paco, 36. Feghouli, 90+3. Negredo

    Karty:   21. Mustafi (VAL), 34. Parejo (VAL), 76. Negredo (VAL) – 21. Mari (LVN), 21. Ivanschitz (LVN), 61. Simao (LVN)


    Valencia CF: Alves – Cancelo, Mustafi, Vezo, Orban – Parejo, Fuego – Feghouli (66.Barragan), Gomes (66.De Paul), Rodrigo – Paco (73.Negredo)
    Náhradníci: Barragan, Tropi, De Paul, Filipe, Negredo, Ruiz, Yoel
    Tréner: Nuno Espírito Santo

    Levante UD: Marino – Morales, Vyntra, Ramis, Tono (46.Ivan) – El Zhar (58.Uche), Mari, Simao, Ivanschitz (74.Garcia) – Casadesus, Barral
    Náhradníci: Camarasa, Fernandez, Garcia, Ivan, Navarro, Sissoko, Uche
    Tréner: Lucas Alcaraz

    Rozhodca: Ignacio Iglesias Villanueva – Alfonso Costoya Rodríguez, Enrique José Ramos Ferreiros