Kazaň – Petrohrad 2:4 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
SKA Petrohrad
cz Sobota 11.04.2015, 16:00 • Ice Palace • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Azevedo v poslední šancí utkání minul jen těsně branku!
     
    58:00
    Vhazování v útočné třetině leopardů a brankář Nilsson opouští svou branku! Powerplay domácích.
    Stěpan ZACAHARČUK - 2:4
     
    57:35
    Kazaň vstřelila branku!
    Druhý kotouč za zády Mikko Koskinena! Dělovka STĚPANA ZACHARČUKA skončila nikým netečována až za zady překvapeného brankáře SKA. Asistence: Michajl Varnakov, Michajl Gluchov.
     
    51:14
    Stepan Zacharčuk (KZN) dvě minuty za faul loktem.
    Oscar MOLLER - 1:4
     
    50:45
    Kazaň vstřelila branku!
    Nevydařená přesilovka přeci jen končí gólem v síti Mikko Koskinena. Igor Mirnov nabil na modrou nejproduktivnějšímu hráči leopardů v play-off Oscaru Mollerovi a švédský útočník poslal kotouč na branku, kde jej tečoval za záda Koskinena kanadsko-portugalský útočník JUSTIN AZEVEDO. Asitence: Oscar Moller. Igor Mirnov.
     
    49:23
    Dvě minuty za sekání pro Jimmie Ericssona (PET).
    Vadim ŠIPAČJOV - 0:4
     
    45:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A nejspíše je hotovo! Kdo jiný než druhá formace SKA se znovu prosazuje. Artěmy Panarin chytře nahodil kotouč na zadní mantinel pro dojíždějícího VADIMA ŠIPAČJOVA a ten trefil na vzdálenější tyč přesně. Asistence: Artěmij Panarin.
     
    40:30
    Po zmatku před Koskinenem se ke střele dostal Svitov a jen těsně minul levou tyč!
     
    38:09
    Za podražení potrestán dvěma minutami Anton Burdasov (PET)
     
    33:20
    Rylov nabízel na teč kotouč Varnakovi a ten jen těsně minul pravou tyč branky! Veliká možnost leopardů na snížení.
     
    31:55
    Rozdány tresty: 2+2 minuty pro Dmitrije Judina (PET) a Kirila Petrova (KZN) za hrubost a pokračuje se v pěti na obou stranách.
    Domácí příznivci se prezentují povedenou celotribunovou choreografií.

     
    28:15
    Za vzájemnou potyčku ještě vyloučen tedy Kiril Petrov (KZN),ale na přesilovce domácích to nic nezmění.
    Na ledě se začíná přiostřovat, v menší potyčce se utkali Petrov s Bělovem. Remíza..
     
    28:15
    Anton Bělov (PET) si jde sednout na dvě minuty za podražení, možnost pro Leopardy je na světě. Dvě minuty ještě navíc za potyčku s Petrovem.
     
    24:35
    Vzájemně vyloučení za potyčku před brankou Michail Gluchov (KZN) a Roman Rukavišnikov (PET), bude se pokračovat ve čtyřech na obou stranách.
     
    22:30
    V další velké šanci Ilja Kovalčuk, mířil do pravého horního rohu, tentokrát se Nilsson vyznamenal! Domácí jsou absolutně mimo hru v tuto chvíli.
    Jevgenij DADONOV - 0:3
     
    21:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Obrovský šok pro domácí Ak Bars! JEVGENIJ DADONOV si udělal z obránců doslova kužely a brankáře Nilssona nechal v brankovišti také ''vykoupat'' a pohodlně kotouč zasunul do odkryté branky a zvyšuje již na 3-0! Asistence: Vadim Šipačjov.
    Patrick THORESEN - 0:2
     
    20:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to je úvod druhé třetiny jako hrom! Ilja Kovalčuk nádhernou přihrávkou našel PATRICKA THORESEN mezi kruhy a ten bekhendovou kličkou pověsil kotouč do víka. Gólovou radost poté vyjádřil norský útočník oslavou alá Cristiano Ronaldo. Asistence: Ilja Kovalčuk, Anton Bělov.
    Mirnov trefil břevno hostující branky!
     
    18:09
    Igor Mirnov byl blízko vyrovnání! Řítil se dva na jednoho s Oscarem Mollerem, zvolil střelu a orazítkoval břevno!
    Artěmij PANARIN - 0:1
     
    16:01
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka a úvodní branka finále! SKA dlouho obléhalo branku Kazaně, několik přihrávek proběhlo až vypálil Ilja Kovalčuk, jeho ránu Nilsson vyrazil před sebe, kde nešťastně zasáhl domácí bek Kornějev a posunul k volnému ARTĚMIJ PANARINOVI, který neměl problém kotouč uklidit do prázdné branky! Pro Panarina je to již 15 bod v letošním play-off. Asistence: Ilja Kovalčuk.
     
    14:36
    První vyloučení finále. Vladimir Děnisov (KZN) dvě minuty za držení.
     
    05:10
    Obrovský zmatek v brankovišti domácích, Patrick Thoresen se snažil puk zasunout za pravou tyč, nicméně Nilsson měl připravený beton, ale neveděl kde má kotuč, ten se snažil ve zmatku zaslat do sítě Nikulin, ale ke smůle SKA přestřelil branku.
     
    02:05
    A první nebezpečnější situace v utkání, z levé strany postupoval sám na Nilssona Kovalčuk, ale domácí brankář vychytal hvězdu SKA.

    Tomáš Suchánek

    Góly a asistencie: 51. Azevedo (Mirnov, Moller), 58. Zacaharčuk (Varnakov, Gluchov) – 17. Panarin (Kovalčuk), 21. Thoresen (Kovalčuk, Bělov A.), 22. Dadonov (Šipačjov), 46. Šipačjov (Panarin)


    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Nikulin (A), Kornějev (A), Zacharčuk, Rylov, Děnisov, Medveděv, Mušin, Pajgin – Mirnov, Moller, Azevedo – Svitov (C), Kolcov, Lukojanov – Gluchov, Varnakov, Vrána – Brumistrov, Petrok, Archipov. Trenér: Biljaletdinov.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Bělov A., Čudinov, Kutějkin, Bělov N., Rukavišnikov, Chafizullin, Judin – Kovalčuk (C), Matrensson, Thoresen (A) – Dadonov, Šipačjov (A), Panarin – Červenka, Ericsson, Tichonov – Ponikarovski, Kablukov, Budrasov – Barabanov. Trenér: Bykov.

    Rozhodca: Anisimov, Olenin – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 8585