Kazaň – Petrohrad 2:4 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
SKA Petrohrad
cz Sobota 11.04.2015, 16:00 • Ice Palace • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Stěpan ZACAHARČUK - 2:4
     
    57:35
    Kazaň vstřelila branku!
    Druhý kotouč za zády Mikko Koskinena! Dělovka STĚPANA ZACHARČUKA skončila nikým netečována až za zady překvapeného brankáře SKA. Asistence: Michajl Varnakov, Michajl Gluchov.
    Oscar MOLLER - 1:4
     
    50:45
    Kazaň vstřelila branku!
    Nevydařená přesilovka přeci jen končí gólem v síti Mikko Koskinena. Igor Mirnov nabil na modrou nejproduktivnějšímu hráči leopardů v play-off Oscaru Mollerovi a švédský útočník poslal kotouč na branku, kde jej tečoval za záda Koskinena kanadsko-portugalský útočník JUSTIN AZEVEDO. Asitence: Oscar Moller. Igor Mirnov.
    Vadim ŠIPAČJOV - 0:4
     
    45:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A nejspíše je hotovo! Kdo jiný než druhá formace SKA se znovu prosazuje. Artěmy Panarin chytře nahodil kotouč na zadní mantinel pro dojíždějícího VADIMA ŠIPAČJOVA a ten trefil na vzdálenější tyč přesně. Asistence: Artěmij Panarin.
    Jevgenij DADONOV - 0:3
     
    21:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Obrovský šok pro domácí Ak Bars! JEVGENIJ DADONOV si udělal z obránců doslova kužely a brankáře Nilssona nechal v brankovišti také ''vykoupat'' a pohodlně kotouč zasunul do odkryté branky a zvyšuje již na 3-0! Asistence: Vadim Šipačjov.
    Patrick THORESEN - 0:2
     
    20:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to je úvod druhé třetiny jako hrom! Ilja Kovalčuk nádhernou přihrávkou našel PATRICKA THORESEN mezi kruhy a ten bekhendovou kličkou pověsil kotouč do víka. Gólovou radost poté vyjádřil norský útočník oslavou alá Cristiano Ronaldo. Asistence: Ilja Kovalčuk, Anton Bělov.
    Artěmij PANARIN - 0:1
     
    16:01
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka a úvodní branka finále! SKA dlouho obléhalo branku Kazaně, několik přihrávek proběhlo až vypálil Ilja Kovalčuk, jeho ránu Nilsson vyrazil před sebe, kde nešťastně zasáhl domácí bek Kornějev a posunul k volnému ARTĚMIJ PANARINOVI, který neměl problém kotouč uklidit do prázdné branky! Pro Panarina je to již 15 bod v letošním play-off. Asistence: Ilja Kovalčuk.

    Tomáš Suchánek

    Góly a asistencie: 51. Azevedo (Mirnov, Moller), 58. Zacaharčuk (Varnakov, Gluchov) – 17. Panarin (Kovalčuk), 21. Thoresen (Kovalčuk, Bělov A.), 22. Dadonov (Šipačjov), 46. Šipačjov (Panarin)


    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Nikulin (A), Kornějev (A), Zacharčuk, Rylov, Děnisov, Medveděv, Mušin, Pajgin – Mirnov, Moller, Azevedo – Svitov (C), Kolcov, Lukojanov – Gluchov, Varnakov, Vrána – Brumistrov, Petrok, Archipov. Trenér: Biljaletdinov.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Bělov A., Čudinov, Kutějkin, Bělov N., Rukavišnikov, Chafizullin, Judin – Kovalčuk (C), Matrensson, Thoresen (A) – Dadonov, Šipačjov (A), Panarin – Červenka, Ericsson, Tichonov – Ponikarovski, Kablukov, Budrasov – Barabanov. Trenér: Bykov.

    Rozhodca: Anisimov, Olenin – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 8585