Bosna a Hercegovina – SAE 2:5 (kon.) | Luxembursko – Turecko 5:7 (kon.) | Hongkong – KĽDR 0:9 (kon.)
koniec
Luxembursko
5:7 (2:0, 2:3, 1:4)
Turecko
cz Piatok 10.04.2015, 15:00 • İzmir BB Buz Sporları Salonu • MS - 3. divízia
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Těžce vydřené vítězství pořadatelské země ještě potvrzuje SERDAN SEMIZ. Lucembursko dnes bojovalo, ale už je jasné, že na body nedosáhne. Asistence: Emrah Ozmen.
     
    58:52
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turecký tým nabídnutou přesilovku využívá a 68 sekund před koncem jde poprvé v zápase do vedení! Po nahrávce Gumuse rozpoutal vlnu eufórie v hledišti SERDAN SEMIZ. Asistence: Serkan Gumus a Alec Kocoglu.
     
    55:04
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turci se ale nevzdávají! Na 5:5 srovnává ERDOGAN COSKUN. Asistence: Yusuf Halil.
     
    53:01
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Podle zápisu domácí celek si bere vedení zpět! Sedm minut před koncem třetí třetiny svůj tým nasměroval blíže k výhře THIERRY BERAN. Asistence: Sacha Backes a Colm Cannon.
     
    46:27
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Jenže pořádající tým skóruje ve vlastním oslabení! Ozmen poslal do šance YUSUFA HALILA, jenž svým druhým zásahem v utkání srovnává stav na 4:4. Stadion v Izmiru je na nohou! Asistence: Emrah Ozmen.
     
    37:16
    Turecko právě vstřelilo branku!
    A bojovný Turek přesilovku využil! Po samostatné akci překonal Mangena ANDY KOCOGLU – 4:3. Bez asistence.
     
    30:13
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Ovšem poddaní velkovévody Jindřicha I. Lucemburského zbraně neskládají a COLM CANNON jim vrací dvoubrankové vedení! Asistence: Sacha Backes a Patrick Schon.
     
    29:25
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Obrovský tlak favorita přináší své ovoce! Po přihrávce nejproduktivnějšího hráče turnaje, Alece Kocogla, snižuje na 3:2 YUSUF HALIL. Teď se dá očekávat pořádný turecký kolotoč! Asistence: Alec Kocoglu a Oztürk Gokhun.
     
    22:16
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Pořádající celek se konečně prosazuje! Diváky v hale poprvé rozjásal SERKAN GUMUS, jenž snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Erdogan Coskun.
     
    21:41
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    A je to 3:0! Kotouč za záda střídajícího Kahramana nasměroval Švéd s lucemburským pasem MARCUS ERIKSSON. Asistence: Gilles Biver a Pit Sinner.
     
    18:34
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost na střídačce Lucemburska! Do hry se vložila dvojice syn a otec Beranové, kteří vypracovali šanci pro BENNYHO WELTERA a ten přidává svou osmou trefu na turnaji. Lucembursko vede nad Tureckem 2:0! Asistence: Thierry Beran a Robert Beran.
     
    8:02
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    To je pro dosud suverénní Turecko šok! Při hře 4 na 4 posílá celek z Beneluxu do vedení SACHA BACKES. Asistence: Ronny Scheier a Colm Cannon.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 9. Backes (Scheier, Cannon), 19. Welter (T. Beran, R. Beran), 22. Eriksson (Biver, Sinner), 31. Cannon (Backes, Schon), 54. T. Beran (Backes, Cannon) – 23. Gumus (Erdogan Coskun), 30. Halil (Alec Kocoglu, Gokhun), 38. Andy Kocoglu, 47. Halil (Ozmen), 56. Erdogan Coskun (Halil), 59. Semiz (Gumus, Alec Kocoglu), 60. Semiz (Ozmen)


    Luxembursko: Mangen (M. Welter) – Thiry, Linster, Gronlund, Scheier (C), Milano, Sinner – B. Welter (A), R. Beran, T. Beran – Cannon, Schon (A), Backes – G. Biver, Eriksson, Wambach – Mosr, O. Biver. Trenér: Vladimir Kuzněcov.
    Turecko: Ozbaydugan (od 21. min. Kahraman) – Oztürk, Gokalp Solak, Fatih Faner, Aktürk, Baris Coskun, Islam, Secer – Alec Kocoglu, Ozmen (C), Semiz – Gumus, Erdogan Coskun, Halil – Emre Faner, Karakoc, Andy Kocoglu – Alper Solak, Bagcilar. Trenér: Deniz Ince

    Rozhodca: Kincses (HUN) – Jefremov (KAZ), Gladčenko (UKR)

    Diváci: 653