Bosna a Hercegovina – SAE 2:5 (kon.) | Luxembursko – Turecko 5:7 (kon.) | Hongkong – KĽDR 0:9 (kon.)
koniec
Bosna a Hercegovina
2:5 (0:2, 2:0, 0:3)
Spojené arabské emiráty
cz Piatok 10.04.2015, 11:30 • İzmir BB Buz Sporları Salonu • MS - 3. divízia
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    A je rozhodnuto! Střelou do prázdné branky dvě sekundy před koncem stvrzuje velké arabské vítězství MUBARAK AL MAZROUEI. Asistence: Hazza Al Saedi.
     
    57:52
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    Dvě slepené trefy z osmapadesáté minuty mají pro Emiráty cenu toho, že již definitivně pošlou Bosnu na poslední místo turnaje. SAEED AL NUAIMI to vzal podle sportovní hantýrky na sebe a po samostatné akci zvyšuje už na 4:2. Bez asistence.
     
    57:06
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    Jenže on se v té přesilovce nezrodil. Je tomu tak až necelé tři minuty před koncem, tedy nejspíš. OMAR AL SHAMISI se projevil jako pravý kapitán. Po pasu od Al Saediho s největší pravděpodobností rozhoduje o osudu utkání! Asistence: Hazza Al Saedi, Mubarak Al Mazrouei.
     
    26:37
    Bosna a Hercegovina právě vstřelila branku!
    Podívejme se na ty chlapce z Bosny. Zmajevi díky kombinaci prvního útoku znova rozsvítili červené světlo za Al Suwaidim. Mrkva tentokrát v roli nahravače nachystal branku pro TARIKA CATOVIČE. Začínáme od nuly! Asistence: Haris Mrkva.
     
    24:24
    Bosna a Hercegovina právě vstřelila branku!
    Historicky druhou branku na MS si vzal pro Bosnu na starost HARIS MRKVA, který po individuální akci snižuje na 1:2! Bez asistence.
     
    18:48
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    A první polovina přesilové hry je využita způsobem bleskovým, jak by řekl klasik. Po půlminutovém kombinování v útočném pásmu nahrál před chvíli poraněný Al Nuaimi na hůl FAISALU AL BLOOSHIMU, který nedal Pasovičovi nejmenší šanci a zvyšuje na 2:0! Přesilovka Emirátů nadále pokračuje klasickou dvouminutovou výhodou. Asistence: Saeed Al Nuaimi, Salem Al Yafeai.
     
    07:26
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    Druhá početní výhoda znamená první branku utkání. Postarala se o ní druhá útoční formace hostů z Blízkého východu. Po přiťuknutí Al Jneibiho se trefuje OMAR AL SHAMISI. Asistence: Yahya Al Jneibi, Obaid Al Muharrami.

    Dominik Tobola

    Góly a asistencie: 25. Mrkva, 27. Catovič (Mrkva) – 8. Al Shamisi (Al Jneibi, Al Muharrami), 19. Al Blooshi (Al Nuaimi, Al Yafeai), 58. Al Shamisi (Al Saedi, Al Mazrouei), 58. Al Nuaimi, 60. Al Mazrouei (Al Saedi)


    Bosna a Hercegovina: Pasovič (Capin) – Pilav "A", Korjenič, Alič, Hadzihasanovič, Hanič, Gasevič, Selmanovič – Mrkva, Catovič, Velič – Nikulin, Hodžič "C", Hasovič – Posavec "A", Tokič, Muhič – Dželkič, Zajmovič.
    Spojené arabské emiráty: Al Suwaidi (Al Dhaheri) – El Jachi, Al Sarour – Al Blooshi "A", Al Nuaimi, Al Mazrouei, Al Subousi, Al Shamisi "C", Al Jneibi, Al Muharrami "A", Al Yafeai, Al Saedi.

    Rozhodca: Sergej Sobolev (KAZ) – Grega Markizeti (SLO), Mihai Ariel Trandafir (ROU).