Bosna a Hercegovina – SAE 2:5 (kon.) | Luxembursko – Turecko 5:7 (kon.) | Hongkong – KĽDR 0:9 (kon.)
koniec
Bosna a Hercegovina
2:5 (0:2, 2:0, 0:3)
Spojené arabské emiráty
cz Piatok 10.04.2015, 11:30 • İzmir BB Buz Sporları Salonu • MS - 3. divízia
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:49
    Teď by se klidně mohl zrodit vítězný gól. Necelých sedm minut před koncem je vyloučen za sekání Saeed Al Nuaimi a žluto-modří draci mohou smrtelně udeřit!
     
    46:38
    Krátce po vypršení trestu Nikulina na trestnou lavici usedá jeho kolega Armen Velič, který je vyloučen za podražení. Dává tak Emirátům další šanci strhnout vedení na jejich stranu.
     
    46:23
    Příležitost přesilovky dostávají i Spojené Arabské Emiráty. Zlatým písmem do historie bosenského hokeje je napsán Damir Nikulin, střelec úplně první branky v rámci seriálu MS. Tentokrát se ovšem zapsal do análů šampionátu i jinou barvou, a sice červenou. Je vyloučen za zdržování hry.
     
    39:55
    Druhou periodu začínaly ve výhodě Emiráty, tentokrát to bude, pokud tedy za pět sekund nevyužijí Bosňané přesilovku, naopak. Na lavici hanby míří za podražení Theyab Al Subousi.
     
    37:59
    Ovšem za okamžik se na ledě síly na ledě srovnají. Kapitán Bosny Mirzet Hodžič si musel pomoci hákováním, za což už sedí na trestné lavici.
     
    37:55
    Další šance pro Bosnu, která v této třetině jasně dominuje. Omar Al Shamisi vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    29:17
    Vyloučen na dvě minuty hráč SAE. Mohamad El Jachi pyká na dvě minuty za hákování.
     
    18:16
    Bosňané opět nestačí a faulují. Kenan Korjenič (BIH) to přehnal dvojnásob. Vysokou holí trefil do obličeje Al Nuaimiho, a protože v něm pak našel obránce Emirátů krev, dostává obránce balkánské země 2+2 minuty.
     
    10:50
    Vyloučení také na straně arabských bojovníků. Ali Al Sarour (SAE) dostává dvě minuty na lavici hanby za podražení.
     
    06:24
    Emiráty první přesilovou hru nevyužili, zanedlouho ovšem dostávají druhou šanci. Kapitán Bosny Mirzet Hodžič je vyloučen za podražení.
     
    01:58
    Jižanský temperament dávají na zřetel návštěvníci z Jadranu hned záhy. Vyloučen za hákování je Ermin Hasovič (BIH).

    Dominik Tobola

    Góly a asistencie: 25. Mrkva, 27. Catovič (Mrkva) – 8. Al Shamisi (Al Jneibi, Al Muharrami), 19. Al Blooshi (Al Nuaimi, Al Yafeai), 58. Al Shamisi (Al Saedi, Al Mazrouei), 58. Al Nuaimi, 60. Al Mazrouei (Al Saedi)


    Bosna a Hercegovina: Pasovič (Capin) – Pilav "A", Korjenič, Alič, Hadzihasanovič, Hanič, Gasevič, Selmanovič – Mrkva, Catovič, Velič – Nikulin, Hodžič "C", Hasovič – Posavec "A", Tokič, Muhič – Dželkič, Zajmovič.
    Spojené arabské emiráty: Al Suwaidi (Al Dhaheri) – El Jachi, Al Sarour – Al Blooshi "A", Al Nuaimi, Al Mazrouei, Al Subousi, Al Shamisi "C", Al Jneibi, Al Muharrami "A", Al Yafeai, Al Saedi.

    Rozhodca: Sergej Sobolev (KAZ) – Grega Markizeti (SLO), Mihai Ariel Trandafir (ROU).