Slovensko – Holandsko 3:2 (kon.)
koniec
Slovensko
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Holandsko
Utorok 07.04.2015, 10:15MS žien - 1. divízia, sk. B
Partner:
     
    59:41

    Holandsko dalo gól!

    Tak napokon nie! Holandské hráčky dokázali opäť znížiť na rozdiel jediného gólu, pričom Leeuwenová bola vo svojej bránke. Do štatistík sa ako úspešná strelkyňa zapisuje ZOE BARBIEROVÁ. Asistencia: Jessie Tegelaarová.
     
    59:33
    Slovensko dalo gól!

    Slovenky definitívne potvrdzujú svoje víťazstvo gólom do prázdnej bránky! Puk tam dostala obrankyňa GABRIELA ŽITŇANSKÁ. Asistenciu si pripisuje kapitánka Lívia Lúčová.
     
    55:48
    Slovensko dalo gól!

    Slovenky tesne pred koncom vylúčenia holandskej hráčky využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia! Postarala sa o to ROMANA KOŠECKÁ, ktorej na gól prihrávali Nikola Gápová a Tatiana Ištocyová.
     
    39:33
    Slovensko dalo gól!

    Je vyrovnané! Slovensky síce nevyužili svoje presilovky, ale v hre v plnom počte na oboch stranách sa dokázala presadiť MIRIAM MIKESKOVÁ. Asistencie si pripisujú Lívia Lúčová, Romana Košecká.
     
    07:11
    Holandsko dalo gól!

    Naše súperky sa napokon ujímajú vedenia. V hre v plnom počte na obcoh stranách sa o to postarala BIEKE VAN NESOVÁ. Asistenciu si pripisuje Myrthe Martensová.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 40. Mikesková (Lúčová, Košecká), 56. Košecká (Gápová, T. Ištocyová), 60. Žitňanská (Lúčová) – 8. van Nesová (Martensová), 60. Barbierová (Tegelaarová)


    Slovensko: Kiapešová (Kvaková) – Čurmová (A), Lalíková, Žitňanská, Drábeková, Raková, Paľová, Gáborčíková, T. Ištocyová – Gápová, Herichová, Sroková – Mikesková (A), Lúčová (C), Košecká – Trebulová, Kollová, Staroňová – Mišková, Korenková, L. Ištocyová
    Holandsko: Leeuwenová (Bosová) – Keijzerová, Martensová (C), Huismanová, Hamersová, Wortelová, Mildersová, Kooijmanová – Tagelaarová (A), de Jongová, Luikensová – Barbierová, Zwarthoedová, Wielengaová (A) – Evenová, Tjin-a-Tonová, van Nesová – Flinková, van der Zandeová, Bartonová

    Rozhodca: Abergová (FIN) – Cardonauová (SUI), Sangová (CHN)